Şimdi Ara

s3 dokunmatiği bir çalışıp bir çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonun dokunmatiği hiçbir şey yokken birden arızalandı.tuş kilidi yaptıktan sonra bi süre ekranda dokunmatik çalışmıyor.sağ ve soldaki tuşlar, aşağıdaki orta tuş ve sağındaki solundaki dokunmatik 2 yerde bi sıkıntı yok.ama normal ekranın dokunmatiği gidip geliyor.tuş kilidini açtıktan sonra çalışmaya başlayınca da hiçbir sıkıntı olmuyor istediğim gibi kullanabiliyorum.ayarlardan model çizme şeklindeki ekran kilidimi kaldırdım ve şu an sağdaki tuşa bastığım gibi ekran açılıyor ama dokunmatik çalışmıyor.pili çıkarıp taktım ama bi değişiklik olmadı sorun devam ediyor.yeni bir uygulama falan da indirmedim.kesinlikle bi darbe falan da almadı telefon.sabah servise götürmeyi düşünüyorum eğer sorunu halledemezsem.sizce sorun ne olabilir?yazılımsal mı donanımsal mıdır?fabrika ayarlarına döndürsem sorunu çözebilir miyim?fabrika ayarlarına nasıl getirebilirim ve eğer bunu yaparsam garantiyle ilgili bi sıkıntı olur mu?telefonu alalı 1 ay kadar oldu.daha önce 1 sene s3 kullanmıştım ama deniz suyuna girdiği için telefon ölmüştü tekrar s3 aldım.daha önce hiç bi sıkıntı çekmemiştim.garantisinin yanında 2 yıllık sigorta yaptırdım ayrıca.yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar herkese iyi geceler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.