Şimdi Ara

S3-iPhone 4 arasından çıkamadım ve 3gün sonra telefon alacağım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ayın 7 veya 8 i gibi faturaya ek(kontratlı) telefon alacağım.S3 te kasmalar oluyor(özellikle rehberde yarım saniye geç açılıyor)diyenler var ve güncellemeler de bitecek diyen var.iPhone 4 için de 2 yıl öncesinin telefonuna para verilmez,hafızasıda yetmez diyorlar.Hangisini alayım yardım!Kaç gündür araştırıyorum,karar verebilmiş değilimBirde galaxy'nin 2. eli az para ediyor,satacak olursan zarara girersin diyorlar.Ama ben telefonum bozulmadığı sürece değiştirmeyen birisi olduğum için bu konuya pek takılmıyorum.Bi yardımcı olun hangisini alayım?

• Nexus 4 ve İphone 4 arasında bir seçim yap derim.

Benim seçimim İphone 4 olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Nexus 4 ve İphone 4 arasında bir seçim yap derim.

Benim seçimim İphone 4 olurdu.
    I phone 4 . Neden mi ? android yok iOS var
  • Her turlu iphone 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Her turlu iphone 4
    iPhone 4 almak için nedenler:

Stabilite, Kalite, Retina Display, Ekranı daha iyi renk keskinlik canlılık açısından, IOS, Kaliteli market, Daha kaliteli ön ve arka kamera ki.. karşılaştırmalara bakın derim.
  • iPhone 4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frightening

iPhone 4.
    4 kaç senenin telefonu fazla destek görmez daha ama güzel bir telefon s3 ise 2. eli para etmeyen yeni bir telefon ikiside güzel telefonlar fakat 4te ios var s3 te android var ama 4 eski bir telefon değerlendirmenizi buna göre yapın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Stabilite, Kalite, Retina Display, Ekranı daha iyi renk keskinlik canlılık açısından, IOS, Kaliteli market, Daha kaliteli ön ve arka kamera ki.. karşılaştırmalara bakın derim.

Birkaç yerde okudum.Galaxy'nin kamerası i4'e göre daha iyi diyorlar.Sen tersini mi düşünüyorsun?Gerçekten i4 ün kamerası daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [OYUN]

4 kaç senenin telefonu fazla destek görmez daha ama güzel bir telefon s3 ise 2. eli para etmeyen yeni bir telefon ikiside güzel telefonlar fakat 4te ios var s3 te android var ama 4 eski bir telefon değerlendirmenizi buna göre yapın

Zaten ben telefon aldığım zaman satmayı düşünenlerden değilim.Ne zaman bozuldu,o zaman gider alırım bir tane daha.O yüzden satmaya pek yanaşmıyorum.Hangisi daha uzun süreli dayanır,hangisinden daha memnun kalırım düşüncesi içerisindeyim.Gerek uygulama,gerek oyun,gerekse de program ve fotoğraf yükleyince hangisinde daha az kasmalar olur onun sıkıntısı da var diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L^Rouge

quote:

Zaten ben telefon aldığım zaman satmayı düşünenlerden değilim.Ne zaman bozuldu,o zaman gider alırım bir tane daha.O yüzden satmaya pek yanaşmıyorum.Hangisi daha uzun süreli dayanır,hangisinden daha memnun kalırım düşüncesi içerisindeyim.Gerek uygulama,gerek oyun,gerekse de program ve fotoğraf yükleyince hangisinde daha az kasmalar olur onun sıkıntısı da var diyebilirim.

Alıntıları Göster
    4S ile kıyaslasan iPhone derdim ama 4 ile kıyasladığın için S3 tabi ki.

Rehberde takılmalar vs tamam ama 4'ü kat kat katlar S3.

• quote:

quote:

Birkaç yerde okudum.Galaxy'nin kamerası i4'e göre daha iyi diyorlar.Sen tersini mi düşünüyorsun?Gerçekten i4 ün kamerası daha mı iyi?

hocam benim görüşümce s3 üm rakibi 4s 4 ün kamerası bence s3 ten iyi değil ama tercih sizin 4s almayı düşünmez misiniz 4s güzel bir telefon 4s ile s3 deseydiniz direk 4s derdim ama 4 le s3 biraz s3 e yöneltiyo beni ama siz bilirsiniz

• quote:

quote:

Temiz 2. el 4s alın bence yada biraz bekleyip ucuzlayınca alın 4s güzel bir cihaz çünkü

• quote:

quote:

quote:

hocam benim görüşümce s3 üm rakibi 4s 4 ün kamerası bence s3 ten iyi değil ama tercih sizin 4s almayı düşünmez misiniz 4s güzel bir telefon 4s ile s3 deseydiniz direk 4s derdim ama 4 le s3 biraz s3 e yöneltiyo beni ama siz bilirsiniz

Kardeş ben faturaya ek alacağım için 4S biraz pahalıya denk geliyo bana.Nakit alacak olsam bende düşünmeden 4s alırdım ama kontratlı alacağım için S3 hem kaliteli hemde orta fiyatta geldi.O yüzden 4S'i tercihlerim arasına almadım.Yoksa tereddütsüz alıp geçerdim.

• L^Rouge kullanıcısına yanıt
    Tercih Sizin Hocam Ama Benim Görüşümce İOS kalitesi başka ama biraz eski gibime geliyor 4 siz nasıl düşünürsünüz bilmiyorum ama s3 te günlük işlerinizi halleder
  • quote:

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Apple-iPhone-4-vs-Samsung-I9300-Galaxy-S-III
  • İphone 4 alma. İos7 ile son guncellemesini aliyor. 4s ile s3 kiyaslansaydi 4s onerirdim.

S3 e istedigin romu vs kurarsin. Resmi guncellemelere takilmazsin. 4 artik cidden eskidi.
  • 4 bende var ama alma derim artık miadı dolmuş bir telefon, zorlasan 1 sene daha gider. Doğru dürüst oynayamazsın artık, safari bile Kasım Kasım kasılıyor.
  • S3 alin.3 senedir iPhone 4 kullaniyorum ve artik yavaslamasindan sikayetciyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harold Finch

S3 alin.3 senedir iPhone 4 kullaniyorum ve artik yavaslamasindan sikayetciyim.
    tabiki s3 bu karşılaştırmayı 4s ile yapsaydın iphone söylerdim ama...
  • quote:

quote:

Kamera konusunda katılmıyorum Diğer konularda arkadaş haklı bence de. Ama zaten kamera için telefon alınmaz Kuzenimin s3 üyle bi süre takıldım kabus gibiydi. Bence iphone 4 ama alabiliyorsan 4s tabiki diğer herkesin dediği gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.