Bildirim
S3 lerde KOSELERDEKI SOYULMALAR
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Keşke karşılasa. En büyük dertlerden biri bu.
Kılıfla kullanıyorum tak çıkarda bile soyuldu meret. -
quote:
Orijinalden alıntı: skurtulmus
Keşke karşılasa. En büyük dertlerden biri bu.
Kılıfla kullanıyorum tak çıkarda bile soyuldu meret.
Okadar para veriyoz nalet olsun ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi nedir bu soyulma ya samsung s4 var telefon cingene telefonuna döndü şöyle tertemiz kullanmak için her elimden geleni yaptım kılıf jiletin vs soyuldu gene ısınmadan arkasındaki yazıları dahi düşmüş nediyim ki -
Düşme sonucu oluşmadıysa karşılıyor. Ben Note2 de kenar çerçeve soyulması oldu ve garanti kapsamında değiştirildi. Ayrıca ekranda gölgelenme sorunu oluştu. Büyük ihtimal sizde de olabilir. *#0*# basıldığında, red green ve blue seçeneklerinde, açıldığında ekranda bir bölümde renk farklı ise özellikle bildirim çubuğunun geldiği yerin hemen altında oluşuyor. Ve özellikle blue seçeneğinde belli oluyor. Garanti kapsamında ekran değişimi yapılıyor. Benim Note2 kenar çerçeve ve ekran değiştirildi. Garantinin bitmesine 20 gün kala.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X