Şimdi Ara

s3 sarj isigi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tekefonum usbden sarj ederken sarj isigi (sol ustteki kirmizi led)sönük yaniyo. Ve bu durumda da prizden sarj ettigimden daha yavas sarj oluyor. Prizde daha canli yaniyo o kirmizi led. Gecen gun prizdeykende sönük yandigini fark ettim yine yavas sarj okuyordu. Birkac kere takip cikarttim duzeldi yine canli yanmaya basladi. Bu konu hakkinda bilginiz varsa paylasabilir misiniz?

Simdiden herkese cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilen yok mu arkadaşlar yardım edin lütfen
  • Benim bildiğim o led ortam ışığına göre sönük ya da güçlü yanıyor. Ortam ışığı yüksekse yüksek, ortam ışığı düşükse kısık yanıyor. Ayrıca telefon usbden daha yavaş şarj olur normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Benim bildiğim o led ortam ışığına göre sönük ya da güçlü yanıyor. Ortam ışığı yüksekse yüksek, ortam ışığı düşükse kısık yanıyor. Ayrıca telefon usbden daha yavaş şarj olur normaldir.

Aynen öyle.
  • Tesekkur ederim bana da mantikli geldi simdi. Cok sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Benim bildiğim o led ortam ışığına göre sönük ya da güçlü yanıyor. Ortam ışığı yüksekse yüksek, ortam ışığı düşükse kısık yanıyor. Ayrıca telefon usbden daha yavaş şarj olur normaldir.

+1 isik sonuk yaniyoken sensorlere el feneri yada baska telefonun flasini yakip yaklastirin..isik parlak yaniyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.