Şimdi Ara

S3 Telefonuma WD40 sıktım sorum olucak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangi akla hizmet ise telefonumun şarj yerine wd40 sıktım tel sapıtti sonracığıma temizledim selulozik tinerle falan fıstık kuruttum saç kurutma ile ama arıza devam ediyor ısındığını hissediyorum anakart uzerinde bişeylerin ekran sapıtıyor telefon çat diye kapanıyor.
    Şimdi buraya kadar böyle bir tane daha S3 buldum onunda dokunmatiği bozukmuş mesela a ya basarken b yazıyormuş ekranda şimdi sorum size şu ustalar benim ekran sağlam benim telefonla o telefonun anakartını birleşirsem sorunum duzelirmi yoksa yanlış harf basması adamın dokunmatiğinden değilde o telefonunda ana kartı bozuk cevaplarınız için teşekkurler

• la wd40 pas sökücünün sentetik hali kontak sprey le alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 1 Kasım 2014; 10:55:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlis algilama sorunu digitizer ve/veya ayar sorunu olabilir. Ancak tamamiyla farkli parcalar.

Sarj anakarta baglidir; dokunma algilama ise digizerin gorevi. Bence direkt degistirin derim.

Diger taraftan dokunma sorunu olan telefonda reset yapin diyecektim vazgectim; zira sorun duzelmese de parca degisimini deneyin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.