Şimdi Ara

s3 ten anlayan arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar söyle bi problemim var s3le görüntülü arama yapmam gerekiyo uzun süre.
    etrafımda wireless yok s3te net pakedim var ancak görüntülü konuşursam hemen biticek onu kullanamıyorum
    benim istediğim kablolu interneti olan laptopumdan kullandığım neti, s3 ü kabloyla bilgisayara bağlayarak kullanmak bilenler yardımcı olursa çok makbule geçer
    nokia da böyle bi sistem vardı telefonu bilgisayara bağlayarak bilgisayardaki neti kullanabiliyodum bilenler varsa lütfen bi söylesin şimdiden teşekkürler

• yokmu kimse ?
  • silkroadzede S kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde olmaz. Ucuz yollu bir erişim noktası (access point) alarak mevcut kablolu internetini kablosuz internet haline getirebilirsin. Telefonla görüşürken kabloya bağlı kalma derdin de olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Bu şekilde olmaz. Ucuz yollu bir erişim noktası (access point) alarak mevcut kablolu internetini kablosuz internet haline getirebilirsin. Telefonla görüşürken kabloya bağlı kalma derdin de olmaz.

Gerek yok hocam, arkadaşın şu konuyu incelemesi yeterli olacaktır ;

http://forum.donanimhaber.com/m_53894713/tm.htm

iyi akşamlar, kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberDriver -- 8 Kasım 2013; 22:02:41 >
  • CyberDriver kullanıcısına yanıt
    O yöntemi okumuştum, ancak o şekilde kullanabilmek için bilgisayarın sürekli açık kalması lazım anladığım kadarıyla. Oysa 50 TL'ye bir ap-router alınarak bu sorun çok daha kolay ve konforlu bir şekilde halledilebilir bence, ki ben evimde bu şekilde kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 8 Kasım 2013; 22:06:00 >
  • evet malesef sürekli açık kalması gerekiyor bir access point alacağım ben de zor oluyor dediğiniz gibi ama arkadaşın laptop sürekli açıksa gerek yok yani masrafa girmesine o yüzden yazayım dedim
  • CyberDriver kullanıcısına yanıt
    Sürekli açık kalan bir bilgisayarın 1 yıllık elektrik tüketimi emin olun ucuz bir ap-routerden çok daha fazladır.

Bu nedenle bence 50-60 TL verip ucuz yollu bir ap-router alarak uzun vadede daha konforlu ve ekonomik bir kablosuz internet çözümü sağlanabilir. Ben tavsiye ederim, evde bu şekilde kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Gerek yok hocam, arkadaşın şu konuyu incelemesi yeterli olacaktır ;

http://forum.donanimhaber.com/m_53894713/tm.htm

iyi akşamlar, kolay gelsin

Allah razı olsun çok işime yaradı saolasın :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.