Şimdi Ara

S3miniye overclock yapabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s3miniye overclock yaparak işlemci hızını arttıra bilirmiyim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahaeslik12 -- 23 Temmuz 2014; 14:08:09 >

• Tahaeslik12 kullanıcısına yanıt
    Telefonu root edip SetCPU gibi uygulamalarla hızaşırtma yapabilirsin.
  • Bence ugrasma. Pil mahvoluyor, asırı ısınıyor. Fazla bi getlrlsi de yok bosu bosuna telefonu cop edersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 ghzye felan çıksa süper olurdu :D performans istiyorumda bide setcpuda felan hala 1ghz artış yapmıyo onda sadece max min ayarlanıyo.
    Markette çeşitli hızaşırtma uygulamaları var onları deneyebilirsin. Ancak yukarıdaki arkadaşın dediği gibi tavsiye etmiyorum, her işlemcinin çalışabileceği optimum çalışma frekansları ve ısı değerleri vardır, bunun üzerine çıkılması telefonun ve pilin ömrünü azaltacaktır. Bunun karşılığında çok da fazla bir verim alabileceğini sanmıyorum.
  • Performans istiyorsan cyanogenmod yükle.
  • o zmn overclock anca hayal :D cm çok kullandım tockta antutu 10.200 cmde 10.400 ne anladık bu işten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahaeslik12

o zmn overclock anca hayal :D cm çok kullandım tockta antutu 10.200 cmde 10.400 ne anladık bu işten :D

En azından ana menüde kasıp rehbere 6 saniyede girmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: Tahaeslik12

o zmn overclock anca hayal :D cm çok kullandım tockta antutu 10.200 cmde 10.400 ne anladık bu işten :D

En azından ana menüde kasıp rehbere 6 saniyede girmez

galaxy ace adam kernelle 800 ghz yi 1200 yapmış süper hüç bir sıkıntı yok diyo öyle birşey bulamazmıyım :D
    Gio en fazla 930 mhzda kararlı çalışıyordu, acein de farklı olduğunu sanmıyorum 1200 gereksiz ısı.
  • Oyle tak diye olmaz bu oc islemi.. Once uygun kernelde lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zmn hiç uğraşmayım saolun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.