Şimdi Ara

s4 android 5.0.1 Wİ-Fi unutma SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkaç gün önce telefonumu android 4 ten 5 e yükselttim ve wi-fi şifrelerini otomatik oalrak unutmaya basladı her bağlandığıda yeniden şifre istiyor
    bu gün 5.0.1 e yükselttim yine sorun değişedi derin araştırmalar sonucu

Rootlanmış telefonunuza Root Explorer uygulamasını indirin. . bu işlemi yapanlar google play üzerinden download yapabilirler

Root Explorer'e girin.

System klasöründen "build.prop" dosyasını RB Text Editor ile açın.

Şimdi şu dizini bulun "ro.securestorage.support=true"

-Bu dizini şu şekilde değiştirin "ro.securestorage.support=false" kaydedin ve çıkıp telefonunuzu yeniden başlatın işlemimiz bu kadar.

Cihazınızda oluşacak sorunlar yükleyene aittir.Androidpit olarak hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyoruz.Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz,geri dönüş yapacağım size.

Selçuk Aksu''
    quote:

yolunu buldum ama denediğimde you cannot edit this file because the file system is read-only hatası alıyorum.
    telefonum rootlu ve imei kayıtlıdır . tekrar root yapmayı düşünmüyorum

yardım edebilecek arkadaşlar lütfen bir atarmısınız ?
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbazoğlu -- 1 Ekim 2015; 0:42:44 >

• bizimde i9505 için aynısı oldu bakınıyorum ama bir cevap bulamadım
  • huduhudu H kullanıcısına yanıt
    benimde model i9505 ve sanırım yeniden root tan başka çözüm yok. ki yeniden sıfırlamak istemiyorum telefonumu

başka root browser la da denedim ama değiştiremiyorum. sanırım root la ilgili bir problem var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbazoğlu -- 4 Ekim 2015; 18:39:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.