Şimdi Ara

s4 ilginç sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim telefonda dün ilginç şeyler oldu. Her sabah olduğu gibi telefonu sarjdan çıkardım akşama kadar kullandım(bu sefer kullanmama göre biraz fazla dayandı) akşam sarj %30 iken sarja koydum telefon açıkken 20dk sonra baktım %88 dolu gorunuyordu normalde olmayan birşey şaşırdım ama kullandım sarjdan cikarip telefonu %30 larq geldiğinde telefon dondu ve res attı kendine. Açıldığında baktım %1 % 2 % 0 gibi seyler yaziyordu telefon birkac sn sonra kapandı. Batarya çıkardım taktım yine boş gorunuyordu batarya. Sonra tekrar kapatıp telefonu sarja koydum. 15dk da %75 oldu. Aldım kullandım bu sefer de %37 olunca dondu telefon. Kapatamadim bataryayi söktüm açtım telefonu sarj yine %1 felan idi.
     Şimdi bu telefon neden böyle yapıyor lutfen bana yardımcı olun. Garanti veya teknosanin sigortasi var onlarla hallolur mu? 
    Teşekkürler cevaplarınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonun kac aylik dostum , batarya kalibrasyonu gerekebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amazzonn -- 21 Eylül 2013; 10:59:32 >
  • Temmuzda aldım daha. Kalibrasyon nasıl yapılıyor bilmiyorum

• Bir bilinçsiz kullanım daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Webperfect

Bir bilinçsiz kullanım daha.

Bilinçsiz olarak ne yaptığımı söyleyebilir misiniz?

• bak kardeşim şunları kapalı tutman pil ömrünü arttıır. ;
    GPS , WİFİ , çoklu ekran akıllı bekleme temassız kontrol nfc s beam .
    telefon %100 olmadan çekilmez.
    şarjda uğraşılmaz.
    ortalama 1,5 saat dolunca full öyle çek fazla fişte tutma sorunların artarsa bi batarya al yada servise yolla.
    Paralı KVK öneririm.
  • quote:

bak kardeşim şunları kapalı tutman pil ömrünü arttıır. ;
    şarjda uğraşılmaz.
    ortalama 1,5 saat dolunca full öyle çek fazla fişte tutma sorunların artarsa bi batarya al yada servise yolla.
    Paralı KVK öneririm.

Herseyi kapat telefonu kullanma diyorsun san5irim telefonu istediğin zaman sarja takip canın istediğinde cekebilirsin hiçbir şey olmaz.

bataryaniza bir bakın şişme var mı.dediginiz sorun bataryasinda şişme olanlarda oluyor genelde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum .Ama gel sen bütün özellikleri aç kullanma.Ben bütün gün son ses asphalt 8 oynayayım.Kronometre öle ölçelim kim daha iyi süre alacak.
  • Batarya şişmiş. Pazartesi servisi deneyeceğim olmadı bir pil alırım.

Uygulamaları açmak kapatmakla bu durumun alakası yok. O normal kullanımda tabi pilin dayanma süresini arttırır ama bu farklı bir durum.

• quote:

bak kardeşim şunları kapalı tutman pil ömrünü arttıır. ;
    şarjda uğraşılmaz.
    Paralı KVK öneririm.

2000 li yıllardaki durumdan bahsediyorsunuz. Sizin söyleminize göre ilk aldığımızda 10 saat şarjda tutalım.

Eskide kaldı o şarj olurken çıkarmama olayı. ni-cd ni-mh pil kullanmıyoruz sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 22 Eylül 2013; 11:25:38 >
  • Kardeşim senin dediğin gibi her şeyi açtım . asphalt 8 oynadım .müzik dinledim s4'ün özellikleri açık güç t. Kapalı. %66 şarjım var hala ve tam tamına 23s 19d'dır açık bu kadar beklemiyordum.Dün gittim harici batarya aldım pişmanım

• O değilde telefon rekora koşuyor gençler 1gün 6 saat ve şarj hala 24 ayrıca %19 asphalt oynadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.