Bildirim
S4 mü Iphone 5 mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: JustMyStyle
Selamun aleykum hayırlı aksamlar arkdaslar 21.5 ay mobıltel garantılı iphone5 16 gb telefonum war ilanlarımda mevcut.Birisi (forum dısı) 1 haftalık samsung turkiye garantılı cihaz teklıf ettı etmelımıyı sızde zarar edermıyım ?nakite ceviricem cunki??yardımlarınızı rıca edıyorum saygılar
Hocam bence iPhone 5 kullanmaya devam edin -
quote:
Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER
quote:
Selamun aleykum hayırlı aksamlar arkdaslar 21.5 ay mobıltel garantılı iphone5 16 gb telefonum war ilanlarımda mevcut.Birisi (forum dısı) 1 haftalık samsung turkiye garantılı cihaz teklıf ettı etmelımıyı sızde zarar edermıyım ?nakite ceviricem cunki??yardımlarınızı rıca edıyorum saygılar
Hocam bence iPhone 5 kullanmaya devam edin
eyw kardesım etmedım zten elden sattuım bugun cıhazımı :) teşekkürler -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER
quote:
Hocam bence iPhone 5 kullanmaya devam edin
eyw kardesım etmedım zten elden sattuım bugun cıhazımı :) teşekkürler
Önemli değil hocam.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- samsung ses arttirma kodu
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- zırrr zil sesi indir
- kendi kendini arama kodu
- samsung s24 plus özellikleri
- exynos 1480
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung galaxy s serisi
- s22 ultra özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X