Bildirim
s4 replika
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: semihstr
Arkadaşlar alibabada replika bir s4 buldum fiyatı güzel işlemci çözemedim mtk 6589 ise eğer alacağım thl w 200 alacaktım hem uygun hemde full aksesuar diye çekici geldi alet
Hocam bari ürünün linkini koysaydınız da fikir yürütseydik. -
Şu ana kadar gördüm 4-5 tane s3 s4 koplayalarının hiçbirinde Mtk6589 işlemci yoktu.Hepsi fake..En çok mtk 6577 işlemci oluyor..
hele 1920x1080 çözünürlüğü ve 2 gb ram külliyen yalan. Maksimum gördüğüm çözünürlük 1280x720. oda sadece 1 cihazda gördüm..
Bence almayın..Onun yerine star n9500 gibi cihazları almanız daha iyi olur.Kullanıcı ve rom desteği olur en azından. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheNorth
Şu ana kadar gördüm 4-5 tane s3 s4 koplayalarının hiçbirinde Mtk6589 işlemci yoktu.Hepsi fake..En çok mtk 6577 işlemci oluyor..
hele 1920x1080 çözünürlüğü ve 2 gb ram külliyen yalan. Maksimum gördüğüm çözünürlük 1280x720. oda sadece 1 cihazda gördüm..
Bence almayın..Onun yerine star n9500 gibi cihazları almanız daha iyi olur.Kullanıcı ve rom desteği olur en azından.
katılıyorum.cpu intendifier programıyla baktım replika s4 e mtk6589 fake.mtk6577x2 yani çiftcekirdek.ilginç olan board çip mt6575 ve 4 cekirdek çalışıyor gibi gösteriyor.hala anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- fm 24 touch android çıkacak mı
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- çifte vatandaş imei kaydı ücreti
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- infinix note 40 pro yorumlar
- telefon neden ısınır
- nubia z60 ultra
- ovion v30 ultra
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- nubia z50 ultra fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X