Bildirim
s4 replika
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: semihstr
Arkadaşlar alibabada replika bir s4 buldum fiyatı güzel işlemci çözemedim mtk 6589 ise eğer alacağım thl w 200 alacaktım hem uygun hemde full aksesuar diye çekici geldi alet
Hocam bari ürünün linkini koysaydınız da fikir yürütseydik. -
Şu ana kadar gördüm 4-5 tane s3 s4 koplayalarının hiçbirinde Mtk6589 işlemci yoktu.Hepsi fake..En çok mtk 6577 işlemci oluyor..
hele 1920x1080 çözünürlüğü ve 2 gb ram külliyen yalan. Maksimum gördüğüm çözünürlük 1280x720. oda sadece 1 cihazda gördüm..
Bence almayın..Onun yerine star n9500 gibi cihazları almanız daha iyi olur.Kullanıcı ve rom desteği olur en azından. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheNorth
Şu ana kadar gördüm 4-5 tane s3 s4 koplayalarının hiçbirinde Mtk6589 işlemci yoktu.Hepsi fake..En çok mtk 6577 işlemci oluyor..
hele 1920x1080 çözünürlüğü ve 2 gb ram külliyen yalan. Maksimum gördüğüm çözünürlük 1280x720. oda sadece 1 cihazda gördüm..
Bence almayın..Onun yerine star n9500 gibi cihazları almanız daha iyi olur.Kullanıcı ve rom desteği olur en azından.
katılıyorum.cpu intendifier programıyla baktım replika s4 e mtk6589 fake.mtk6577x2 yani çiftcekirdek.ilginç olan board çip mt6575 ve 4 cekirdek çalışıyor gibi gösteriyor.hala anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X