Şimdi Ara

s4 replika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alibabada replika bir s4 buldum fiyatı güzel işlemci çözemedim mtk 6589 ise eğer alacağım thl w 200 alacaktım hem uygun hemde full aksesuar diye çekici geldi alet

• quote:

Orijinalden alıntı: semihstr

Arkadaşlar alibabada replika bir s4 buldum fiyatı güzel işlemci çözemedim mtk 6589 ise eğer alacağım thl w 200 alacaktım hem uygun hemde full aksesuar diye çekici geldi alet

Hocam bari ürünün linkini koysaydınız da fikir yürütseydik.
  • Şu ana kadar gördüm 4-5 tane s3 s4 koplayalarının hiçbirinde Mtk6589 işlemci yoktu.Hepsi fake..En çok mtk 6577 işlemci oluyor..

hele 1920x1080 çözünürlüğü ve 2 gb ram külliyen yalan. Maksimum gördüğüm çözünürlük 1280x720. oda sadece 1 cihazda gördüm..

Bence almayın..Onun yerine star n9500 gibi cihazları almanız daha iyi olur.Kullanıcı ve rom desteği olur en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Şu ana kadar gördüm 4-5 tane s3 s4 koplayalarının hiçbirinde Mtk6589 işlemci yoktu.Hepsi fake..En çok mtk 6577 işlemci oluyor..

hele 1920x1080 çözünürlüğü ve 2 gb ram külliyen yalan. Maksimum gördüğüm çözünürlük 1280x720. oda sadece 1 cihazda gördüm..

Bence almayın..Onun yerine star n9500 gibi cihazları almanız daha iyi olur.Kullanıcı ve rom desteği olur en azından.

katılıyorum.cpu intendifier programıyla baktım replika s4 e mtk6589 fake.mtk6577x2 yani çiftcekirdek.ilginç olan board çip mt6575 ve 4 cekirdek çalışıyor gibi gösteriyor.hala anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.