Şimdi Ara

S4 ü 2 saat sonra almaya gidiyorum alayım mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolun hocam akşam cihazı alıyorum inşallah iyi mi yaptım sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: warial

Sağolun hocam akşam cihazı alıyorum inşallah iyi mi yaptım sence

Tabi ki iyi telefonu eline alinca memnun kalacaksin zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayakkus

Telefon 4 çekirdekli abi diyen bir satıcının gazıyla bu telefonu alan adama bunları anlatma sakın dayak yersin onun yerüne git bi çobana uzay matematiğini anlat daha iyi

• quote:

Arkadaşlar 2 saat sonra s4 almaya gidicem aklım kurcalandı Benchmark testinde oynama yapmış diye haber çıktı. Sonra s4 de 3.0 diye birşey vardı o gelmeyecekmiş. S4 alayım mı yoksa Gproya filan mı yöneleyim.

Hocam gittin s4 aldın. Sorun çıktı buraya mesaj atanlardan hangisi yardımcı olacak. Radyosu yok. Ama androit markette var diyenleri duyar gibiyim. Şarjı ve interneti sömürür haberin olsun radyo programı yüklersen. Kamera da reset atma sorunu rehbere 5 6 saniyede girme ve okuduğum ve aklıma gelmeyen samsung s4 teki kullanıcı şikayetleri. Bi gir konuya bak hocam

• İnşallah hocam arkadaşlar olmazsa olmaz dediğiniz programları söylermisiniz
  • quote:

Evet arkadaşlar yorumlarınız için herkese çok teşekkür ediyorum. S4 beyaz almış bulunmaktayım. 1.600 TL nasıl fiyat 40 TLlik kılıf ve 20 TL lik kırılmayan ekran jelatini = 1.600 TL iyimidir telefonla arkadaşı aradım ayırdı cihazu akşam gidip alıyorum

hayırlı olsun..ilk verilen karar en iyi karardır

• quote:

quote:

Arkadaşlar 2 saat sonra s4 almaya gidicem aklım kurcalandı Benchmark testinde oynama yapmış diye haber çıktı. Sonra s4 de 3.0 diye birşey vardı o gelmeyecekmiş. S4 alayım mı yoksa Gproya filan mı yöneleyim.

Hocam gittin s4 aldın. Sorun çıktı buraya mesaj atanlardan hangisi yardımcı olacak. Radyosu yok. Ama androit markette var diyenleri duyar gibiyim. Şarjı ve interneti sömürür haberin olsun radyo programı yüklersen. Kamera da reset atma sorunu rehbere 5 6 saniyede girme ve okuduğum ve aklıma gelmeyen samsung s4 teki kullanıcı şikayetleri. Bi gir konuya bak hocam

Hocam bu sorunların kalmadığını öğrenerek aldım cihazı zaten. Radyosu olmadığını biliyorum zaten. Son güncelleme ile ne kameradan sonra reset ve ısınma sorunu kalkmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: huso2000

quote:

Evet arkadaşlar yorumlarınız için herkese çok teşekkür ediyorum. S4 beyaz almış bulunmaktayım. 1.600 TL nasıl fiyat 40 TLlik kılıf ve 20 TL lik kırılmayan ekran jelatini = 1.600 TL iyimidir telefonla arkadaşı aradım ayırdı cihazu akşam gidip alıyorum

Sağolun hocam inşallah en iyi kararımdır

• quote:

Kendimi hastasını kurtaramamış bir doktor gibi hissediyorum şaka bir yana güle güle kullan hocam. Umarım hocam birgün önemli bir telefon beklerken telefon reset atıpta kapanır ve açılmazsa yolda şans eseri benle karşılaşıp bilader telini bi versene hattımı takıp tel açayım dediğinde bendeki xperia honamiyi görünce hocam bu ne yaa demezsin iyi forumlar hocam

• quote:

quote:

quote:

Sağolun hocam inşallah en iyi kararımdır

güncel sürüme yükseltirseniz sorun olmayacaktır büyük ihtimalle.s4le sorun sıkıntısız güzel günlere... inşallah

• korayakkus K kullanıcısına yanıt
    yok yok 36 saniyede giriyor rehbere töbe töbe, , reset atma sorunu kalkalı 1.5 ay oldu 2 güncelleme önce ki bende o sorun bile yoktu. rehbere 1 saniyede giriyor şuan, ama tabi bizim millet atom parçalamakla uğraştığından saniyesi bile değerli
  • warial kullanıcısına yanıt
    merak etme en iyi kararı verdin. siyahı düşünebilirdin aslında, bence daha şık
  • quote:

quote:

Kendimi hastasını kurtaramamış bir doktor gibi hissediyorum şaka bir yana güle güle kullan hocam. Umarım hocam birgün önemli bir telefon beklerken telefon reset atıpta kapanır ve açılmazsa yolda şans eseri benle karşılaşıp bilader telini bi versene hattımı takıp tel açayım dediğinde bendeki xperia honamiyi görünce hocam bu ne yaa demezsin iyi forumlar hocam

Sağol sağol hocam çok destekledin azıcık daha poh pohlasaydın keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: dovakin1907

yok yok 36 saniyede giriyor rehbere töbe töbe, , reset atma sorunu kalkalı 1.5 ay oldu 2 güncelleme önce ki bende o sorun bile yoktu. rehbere 1 saniyede giriyor şuan, ama tabi bizim millet atom parçalamakla uğraştığından saniyesi bile değerli

Nede olsa tel alındı konu hortlamaz bi daha yapın makaranızı herşeye rağmen savaşmakta güzeldi sizle arkadaşlar bir dahaki warial arkadaşın samsung s4 güçlendirilmiş 8 artı 8 çekirdekli hödöbilans ekranlı teli alayımmı iki saat sonraki konusunda görüşürüz iyi forumlar herkese

• korayakkus K kullanıcısına yanıt
    sanada iyi forumlar hocam.
  • quote:

• quote:

quote:

Nede olsa tel alındı konu hortlamaz bi daha yapın makaranızı herşeye rağmen savaşmakta güzeldi sizle arkadaşlar bir dahaki warial arkadaşın samsung s4 güçlendirilmiş 8 artı 8 çekirdekli hödöbilans ekranlı teli alayımmı iki saat sonraki konusunda görüşürüz iyi forumlar herkese

Sağol sağol sanada iyi forumlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: welowis

quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

Htc one yada xperıa z, s4 alma ısınıo patlıyo kımsr memnun degıl

he he
    kardeşim fiyatı daha düşer ben sadece erken aldığım için pişmanım biraz bekleyin sonra alın kullanın model beklemeye değmez artık telefon harika

Telefondan şikayetçimisin ısınma sorunu fazla mı ?

ilk aldığımda ısınma sorunu vardı güncelleme ile hallettiler oyunlarda felan hafif ısınma oluyor tabi ama bu her telefonda standart telefondan çok memnunum tavsiye ederim

Hocam telefonu dun aldik ama deli dehset isiniyor. Guncelemeye baktim yeni guncelleme yok diyor. Sizde hangi surum mevcut acaba mumkunse ekran goruntusunu paylasir misiniz?

cihazı bende ilk aldığımda çok ısınıyordu.hatta sarj olurken o kadar ısınıyordu ki cihaza zararı olacak diye tırsıyordum.son güncelleme ile sorun çözüldü.
    güncelleme yok diyorsa odin ile I9500XXUBMEA versiyonu yükleyin.

Alıntıları Göster
    @huso2000, Odinle flash lamak için root gerekmiyor değil mi hocam ?

@anubis2005, Çok teşekkür ederim birazdan işlemlere başlayacağım sanırım..

• aldin mi?

benim tavsiyem sadece ihtiyacin varsa al

• ayrica sorun varsa tarafsiz bir sekilde cevaplarim rehber 6 saniyedw aciliyor diyenlerede inanma

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.