Arkadaşlar 2 saat sonra s4 almaya gidicem aklım kurcalandı Benchmark testinde oynama yapmış diye haber çıktı. Sonra s4 de 3.0 diye birşey vardı o gelmeyecekmiş. S4 alayım mı yoksa Gproya filan mı yöneleyim.
Pahalı telefon alma note 2 aldım pişmanım gerçekten değmez
quote:
Orijinalden alıntı: MarcusAntonius
Pahalı telefon alma note 2 aldım pişmanım gerçekten değmez
Neden pişmansın
Ağustosta, eylülde onlarca telefon tanıtılacak bence onları bekleyin.
One yada gpro al
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmed Altair
One yada gpro al
One oyunlarda kasma yapıyormuş diye duydum aslında one da güzel telefon hoşuma gidiyor. G pro çok güzel bir cihaz yazılımsal sıkıntı olur mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih617
Ağustosta, eylülde onlarca telefon tanıtılacak bence onları bekleyin.
Bekleme şansım hiç yok hangi telefonlar tanıtılcak
Htc one yada xperıa z, s4 alma ısınıo patlıyo kımsr memnun degıl
quote:
Orijinalden alıntı: grndy80
he he kardeşim fiyatı daha düşer ben sadece erken aldığım için pişmanım biraz bekleyin sonra alın kullanın model beklemeye değmez artık telefon harika
quote:
Orijinalden alıntı: warial
quote:
One yada gpro al
One oyunlarda kasma yapıyormuş diye duydum aslında one da güzel telefon hoşuma gidiyor. G pro çok güzel bir cihaz yazılımsal sıkıntı olur mu ?
Bende one var hangi oyunda kazma yapıyormuş
quote:
quote:
quote:
One yada gpro al
Kasma dediğim diğer telefonlara göre fps bişey bişey vardı hatta arkadaş konu açmıştı oyunlarda hafif bir yavaşlık söz konusuydu.
quote:
Orijinalden alıntı: Talk2MyHand
quote:
he he kardeşim fiyatı daha düşer ben sadece erken aldığım için pişmanım biraz bekleyin sonra alın kullanın model beklemeye değmez artık telefon harika
Telefondan şikayetçimisin ısınma sorunu fazla mı ?
Bence Bekleyip Moto x Alın.
quote:
quote:
quote:
quote:
One yada gpro al
Kasma dediğim diğer telefonlara göre fps bişey bişey vardı hatta arkadaş konu açmıştı oyunlarda hafif bir yavaşlık söz konusuydu.
Yok be çok memnunum ben mesela real racing 3 bütün üst seviye android lerde akıcı oynanamama sorunu vardır ama bu optimizasyon sorunundan dolayı. Diğer oyunlara gelince 40 tane oyun yüklü hiç bir sorun yaşamadım daha
s4 son gelen guncellemelerden sonra ne isinma ne kamera reset ne kasma hersey 10 numara oldu. cihaz suan cok stabil pil omru cok guzel. 2000 lira verdik zamaninda ama telefon anca kendine geldi. size tavsiyem eylul ekim gibi s4 almanizdir. fiyatin dusmesini bekleyin derim. hala pahali bence.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Talk2MyHand
quote:
Telefondan şikayetçimisin ısınma sorunu fazla mı ?
ilk aldığımda ısınma sorunu vardı güncelleme ile hallettiler oyunlarda felan hafif ısınma oluyor tabi ama bu her telefonda standart telefondan çok memnunum tavsiye ederim
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
One yada gpro al
Yok be çok memnunum ben mesela real racing 3 bütün üst seviye android lerde akıcı oynanamama sorunu vardır ama bu optimizasyon sorunundan dolayı. Diğer oyunlara gelince 40 tane oyun yüklü hiç bir sorun yaşamadım daha
Anladım one da aklıma yatmıyor değil aslında canlı canlı inceleyip karar vericem
quote:
Orijinalden alıntı: cenkabi92
s4 son gelen guncellemelerden sonra ne isinma ne kamera reset ne kasma hersey 10 numara oldu. cihaz suan cok stabil pil omru cok guzel. 2000 lira verdik zamaninda ama telefon anca kendine geldi. size tavsiyem eylul ekim gibi s4 almanizdir. fiyatin dusmesini bekleyin derim. hala pahali bence.
Elimdeki telefon arızalandığı için en fazla 1 hafta bekleme şansım olur S4 ilk tercihim olacak gibi görünüyor.
Honamı gelene kadar en ıyısı htc one dır.
quote:
Orijinalden alıntı: 1myst
quote:
Arkadaşlar 2 saat sonra s4 almaya gidicem aklım kurcalandı Benchmark testinde oynama yapmış diye haber çıktı. Sonra s4 de 3.0 diye birşey vardı o gelmeyecekmiş. S4 alayım mı yoksa Gproya filan mı yöneleyim.