Şimdi Ara

S4 ü 2 saat sonra almaya gidiyorum alayım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 saat sonra s4 almaya gidicem aklım kurcalandı Benchmark testinde oynama yapmış diye haber çıktı. Sonra s4 de 3.0 diye birşey vardı o gelmeyecekmiş. S4 alayım mı yoksa Gproya filan mı yöneleyim.

• Pahalı telefon alma note 2 aldım pişmanım gerçekten değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Pahalı telefon alma note 2 aldım pişmanım gerçekten değmez

Neden pişmansın
  • Ağustosta, eylülde onlarca telefon tanıtılacak bence onları bekleyin.
  • One yada gpro al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

One yada gpro al

One oyunlarda kasma yapıyormuş diye duydum aslında one da güzel telefon hoşuma gidiyor. G pro çok güzel bir cihaz yazılımsal sıkıntı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Ağustosta, eylülde onlarca telefon tanıtılacak bence onları bekleyin.

Bekleme şansım hiç yok hangi telefonlar tanıtılcak
  • Htc one yada xperıa z, s4 alma ısınıo patlıyo kımsr memnun degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

Htc one yada xperıa z, s4 alma ısınıo patlıyo kımsr memnun degıl

he he
    kardeşim fiyatı daha düşer ben sadece erken aldığım için pişmanım biraz bekleyin sonra alın kullanın model beklemeye değmez artık telefon harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: warial

quote:

One yada gpro al

One oyunlarda kasma yapıyormuş diye duydum aslında one da güzel telefon hoşuma gidiyor. G pro çok güzel bir cihaz yazılımsal sıkıntı olur mu ?

Bende one var hangi oyunda kazma yapıyormuş
  • quote:

quote:

quote:

One yada gpro al

Kasma dediğim diğer telefonlara göre fps bişey bişey vardı hatta arkadaş konu açmıştı oyunlarda hafif bir yavaşlık söz konusuydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

quote:

he he
    kardeşim fiyatı daha düşer ben sadece erken aldığım için pişmanım biraz bekleyin sonra alın kullanın model beklemeye değmez artık telefon harika

Telefondan şikayetçimisin ısınma sorunu fazla mı ?

• Bence Bekleyip Moto x Alın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

One yada gpro al

Kasma dediğim diğer telefonlara göre fps bişey bişey vardı hatta arkadaş konu açmıştı oyunlarda hafif bir yavaşlık söz konusuydu.

Yok be çok memnunum ben mesela real racing 3 bütün üst seviye android lerde akıcı oynanamama sorunu vardır ama bu optimizasyon sorunundan dolayı. Diğer oyunlara gelince 40 tane oyun yüklü hiç bir sorun yaşamadım daha

• s4 son gelen guncellemelerden sonra ne isinma ne kamera reset ne kasma hersey 10 numara oldu. cihaz suan cok stabil pil omru cok guzel. 2000 lira verdik zamaninda ama telefon anca kendine geldi.
    size tavsiyem eylul ekim gibi s4 almanizdir. fiyatin dusmesini bekleyin derim. hala pahali bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

quote:

he he

Telefondan şikayetçimisin ısınma sorunu fazla mı ?

ilk aldığımda ısınma sorunu vardı güncelleme ile hallettiler oyunlarda felan hafif ısınma oluyor tabi ama bu her telefonda standart telefondan çok memnunum tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

One yada gpro al

Yok be çok memnunum ben mesela real racing 3 bütün üst seviye android lerde akıcı oynanamama sorunu vardır ama bu optimizasyon sorunundan dolayı. Diğer oyunlara gelince 40 tane oyun yüklü hiç bir sorun yaşamadım daha

Anladım one da aklıma yatmıyor değil aslında canlı canlı inceleyip karar vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkabi92

s4 son gelen guncellemelerden sonra ne isinma ne kamera reset ne kasma hersey 10 numara oldu. cihaz suan cok stabil pil omru cok guzel. 2000 lira verdik zamaninda ama telefon anca kendine geldi.
    size tavsiyem eylul ekim gibi s4 almanizdir. fiyatin dusmesini bekleyin derim. hala pahali bence.

Elimdeki telefon arızalandığı için en fazla 1 hafta bekleme şansım olur S4 ilk tercihim olacak gibi görünüyor.
  • Honamı gelene kadar en ıyısı htc one dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

quote:

Arkadaşlar 2 saat sonra s4 almaya gidicem aklım kurcalandı Benchmark testinde oynama yapmış diye haber çıktı. Sonra s4 de 3.0 diye birşey vardı o gelmeyecekmiş. S4 alayım mı yoksa Gproya filan mı yöneleyim.

Hocam zamanın varsa S4 Pro'yu bekle derim.

Ne zaman gelir trye ve fiyatı tahmince ne olur ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.