Şimdi Ara

S4 ü 2 saat sonra almaya gidiyorum alayım mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: warial

quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

Ha tamam o zaman, yani dediğim gibi son çare buraya da bi sormak istediniz Güle güle kullanın o zaman

LG'ye niye öyle dediniz hocam bu arada?

Hocam bende p920 3d vardı güzelim cihazı mındar ettiler. Ne güncelleme verdiler adam akıllı ne kararlılık sürümü hiç bişey yoktu. 2.3 sürümünü kullanıyordum donmalar kasılmalar resetler bıktırmıştı beni. Diğer ülkeler için aylar önce ics çıktı hala türkiyeye resmi ics gelmedi düşün. Bende diğer ülkeler için olan ics yi yükledim arayüzde kasmalar devam ediyordu. Ram kullanımı aşırı fazlaydı 2.3 oynadığım oyunu ics de oynayamadım. Zaten en son dün yaşıyodu artık yaşamıyor rahmetli oldu

Evet LG'nin güncellemelerinden yakınan bi arkadaş daha vardı forumda, hatırladım şimdi, doğrudur hocam Her şeyi ithal alan bir ülke için ben olsam daha çok uğraşırdım ama LG olsun, başka şirketler olsun, hiç uğraşmıyorlar nedense..

Tekrar güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: welowis

@huso2000, Odinle flash lamak için root gerekmiyor değil mi hocam ?

@anubis2005, Çok teşekkür ederim birazdan işlemlere başlayacağım sanırım..

root gerekmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Ha tamam o zaman, yani dediğim gibi son çare buraya da bi sormak istediniz Güle güle kullanın o zaman

LG'ye niye öyle dediniz hocam bu arada?

Hocam bende p920 3d vardı güzelim cihazı mındar ettiler. Ne güncelleme verdiler adam akıllı ne kararlılık sürümü hiç bişey yoktu. 2.3 sürümünü kullanıyordum donmalar kasılmalar resetler bıktırmıştı beni. Diğer ülkeler için aylar önce ics çıktı hala türkiyeye resmi ics gelmedi düşün. Bende diğer ülkeler için olan ics yi yükledim arayüzde kasmalar devam ediyordu. Ram kullanımı aşırı fazlaydı 2.3 oynadığım oyunu ics de oynayamadım. Zaten en son dün yaşıyodu artık yaşamıyor rahmetli oldu

Evet LG'nin güncellemelerinden yakınan bi arkadaş daha vardı forumda, hatırladım şimdi, doğrudur hocam Her şeyi ithal alan bir ülke için ben olsam daha çok uğraşırdım ama LG olsun, başka şirketler olsun, hiç uğraşmıyorlar nedense..

Tekrar güle güle kullanın

Sağolun hocam Lg aslında donanımı olsun malzeme kalitesi ile harika tek sorunu yazılımı,arayüzü,güncelleme sıkıntısı iyi forumlar

• çok teşekkür ederim hocam :)
  • 1800 hakedicek cihaz değil 3 4 aya 1500 seviyesine 6-7 ayada 1300-1400 seviyesine düşer.Ek olarak ram tüketimi çok fazlalaştı 2gb rame aldanma ve full hd ekran fps düşmeleri yaşatıyor.
    Eğer apple değil illa android istiyorsan ise HTC one veya Xperia Z düşünebilirsin. Ben android seviyor olsam Z alırdım ama iphone seviyorum.Kasma falan olmasın kafam rahat olsun he fanboy değilim sadece hoşuma gidiyor.Ama android istiyorsanız Z düşün derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

One yada gpro al

One oyunlarda kasma yapıyormuş diye duydum aslında one da güzel telefon hoşuma gidiyor. G pro çok güzel bir cihaz yazılımsal sıkıntı olur mu ?

Bende one var hangi oyunda kazma yapıyormuş

Kasma dediğim diğer telefonlara göre fps bişey bişey vardı hatta arkadaş konu açmıştı oyunlarda hafif bir yavaşlık söz konusuydu.

s4 ne veriyorsa , One onu verir oyunda . gpu ' ları benzer güçte .

Ayrıca s4 alma . Neden dersen ;

Bundan 3 ay sonra plastik iphone çıktığında senin s4'ün plastik iphone ile kıyaslanır. Kaliteli materyalden üretilen iphone ' la aynı kefeye bile konulmaz.

Bütün telefonların donanımları , yazılımları üst seviyede. Premium telefon kullanılan materyalinden ayırt ediliyor .

Kalite düşüklüğü ve kolay üretim yüzünden 2000'e çıkan cihaz bikaç ayda 1500 ' e düşüyor zaten. 3 gün önce teknosa'da 1599 tl idi .

Iphone ve htc one hiçbir zaman bu fiyatlara satılmaz. Htc kullandığı malzemeden dolayı maliyetleri dengeleyemediği için bir sonraki telefonda , malzeme kalitesini 1 adım aşağı çekecek deniliyor. Htc One mini 'de düşürdüler zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 1 Ağustos 2013; 18:05:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Pahalı telefon alma note 2 aldım pişmanım gerçekten değmez

Neden pişmansın

Telefonlar çürük . . .

Geçenlerde 5 aylik note 2 giyim mağazasında kaprimin cebinde sert olmayan zemine düştü wifi ve şebeke sorunu yasiyorum paran çoksa al değilse ucuz bir telefon al için rahat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 1 Ağustos 2013; 18:23:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam piyasadaki üst model telefonların hepsi isteğinizi karşılar. telefona 2bin tl(ortalama bi rakam yazdım ordan çıkıp "hıı burda 1500 tl" demeyin...) para vericen bide kasacak he? öyle bi dünya yok. hangini alırsanız alın gerisi kıl tüy. gidin inceleyin gözünüze güzel geleni alın. (aldığınız yerde sim kart takmadan kutuyu açtırın telefona bakın en azından fiziksel hasar varmı diye nolur nolmaz)

edit: samsung yeni s4 çıkarıyo doğru ama en az 2-3 ayı var. firmanın yeni telefon çıkarması şuanki telefonunu çöp konumuna getirmiyo(eğer telefonu kullanmak için aldıysan) eğer ikinci el piyasası falan diyorsan iphone al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fp -- 1 Ağustos 2013; 18:33:14 >
  • Xperıa z al en mantıklısı

• Ben ilk aldığımda S4 fena ısınıyordu güncellemeden sonra hiç ısınmamaya başladı.Bence S4 almalısın çevremdeki herkes hayran telefona.
  • Gta4 , nfs mw. S3 mini de bile kasma yapmıyor. Bırakın sizin telefonlariniz nasil sıkıntı yaşıyor anlam veremedim. Bil hassa kotuleme yapan arkadaslar var. Insaf yahu hic mi edep adap göstermediler size.

Arkadasim ufak tefek detaylara takilmayin. One da iyi s4 te. Keyfinize bakin. Hayırlı olsun diliyorum.

• şu aralar alma s4 ü daha bugün gördüm. galaxy grand bile daha dikkat çekiyor bu kadar silik bir telefon olamaz.
  • quote:

@huso2000, Odinle flash lamak için root gerekmiyor değil mi hocam ?

@anubis2005, Çok teşekkür ederim birazdan işlemlere başlayacağım sanırım..

Ne demek ayrica odinle flaslarsin root gerekmez

• niye kötüleme yapsınlar one ı ilk çıktığı günden beri kullanıyorum ve frame atlaması yapıyor bazen özellikle çok ısınınca. ki abartıcak kadar kesinlikle sorun yok ama yalan değil aynı şekilde s4 te de var bu sorunlar.

s3 mini de yaşamayabilirsin çünkü mali400 var ve şuan bütün oyunlarla android tarafında en iyi anlaşan gpu ayrıca piksel sayısı çok daha düşük yani gpu rahatça işin altından kalkabiliyor. ve son olarak aynı grafik detaylarında görmüyorsundur hiç bir oyunu yani birçok seçenek var kasmaması için.

kasıyor hiç oynanmıyor kare kare ilerliyor gibi bir durum yok öyle söyleyenler abartıyor karalıyor ama tamamen akıcı bir oyun performansı kesinlikle de sunmuyorlar yanlız dediğim gibi oynanmıycak seviyede hiçbirşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 1 Ağustos 2013; 19:25:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Ben ilk aldığımda S4 fena ısınıyordu güncellemeden sonra hiç ısınmamaya başladı.Bence S4 almalısın çevremdeki herkes hayran telefona.
    @anubis2005, valla yapacaktım ama romların versiyonlarında şaşırdım. Hangi romda ısınma daha az, şarj biraz daha uzun onu araştırdım ama bulamadım ne yazık ki. Kimisi nepal in rom unu beğenmiş kimisi türkiye son sürümü.. Telefona kur kaldır kur kaldır yapmak istemiyorum daha 24 saat bile olmadı elime geçeli. Siz hangi ülkenin hangi rom unu kullanıyorsunuz ?

@mertua35_35
    , Şuan hangi rom yüklü sizde I9500XXUBMG9 mu yoksa I9500XXUBMEA mı ? Bir de türkiye rom u mu ?
  • iPhone 5 al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@anubis2005, valla yapacaktım ama romların versiyonlarında şaşırdım. Hangi romda ısınma daha az, şarj biraz daha uzun onu araştırdım ama bulamadım ne yazık ki. Kimisi nepal in rom unu beğenmiş kimisi türkiye son sürümü.. Telefona kur kaldır kur kaldır yapmak istemiyorum daha 24 saat bile olmadı elime geçeli. Siz hangi ülkenin hangi rom unu kullanıyorsunuz ?

@mertua35_35
    , Şuan hangi rom yüklü sizde I9500XXUBMG9 mu yoksa I9500XXUBMEA mı ? Bir de türkiye rom u mu ?

Benimki I9500XXUBMEA dostum sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

@mertua35_35

Benimki I9500XXUBMEA dostum sorun yok

Hocam ilginize ve yardiminiza cok tesekkur ediyorum

• NOTE 3 ü bekle yada HTC ONE al başka birşey demiyorum
  • Arkadaşlar beyaz s4 ümü almış bulunmaktayım. Şu cihaza hani şöyle plastik leğen kavramlarını kullananların iphone kullandıklarına şimdi emin oldum. Beyazı okadar şık duruyor ki bayıldım cihaza. Gelir gelmez açtım kutuyu hemen o dedikleri kasa açıklığı ölü piksel kameranın oynaması vb hiçbiri yok. Isınma ise açtığım andaki yazılım ile ısınma vardı güncelleme yaptım ve ısınma sorunu rahatsız etmiyor artık oyunlara girip denedim hafif bir ılık oluyor. Cihazdan memnunum alacak arkadaşlara düşünmeden almalarını tavsiye ediyorum. Telefonunuzda olmazsa olmaz programları önerebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.