Şimdi Ara

S4 ü 2 saat sonra almaya gidiyorum alayım mı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
3.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grndy80

Htc one yada xperıa z, s4 alma ısınıo patlıyo kımsr memnun degıl

atma asıl ısınan HTC One... iftira atma... HTC gibi el ısıtıcıyı önereceğine SGS4 öner...
    kasa açıklığı, kamera oynaması hep iPHONE arızasıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 1 Ağustos 2013; 20:34:02 >
  • Lg optimus G al hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 3 cihazıda inceledim,Malzeme olarak en iyisi xperia z,kullanıcının farkına varamayacağı 3-5 benchmark değeri için s4 ü kesinlikle almazdım.Xperia z ve htc one varken.
  • quote:

Bunu bunu alın burdan bak

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: warial

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

quote:

Orijinalden alıntı: warial

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

One yada gpro al

One oyunlarda kasma yapıyormuş diye duydum aslında one da güzel telefon hoşuma gidiyor. G pro çok güzel bir cihaz yazılımsal sıkıntı olur mu ?

Bende one var hangi oyunda kazma yapıyormuş

Kasma dediğim diğer telefonlara göre fps bişey bişey vardı hatta arkadaş konu açmıştı oyunlarda hafif bir yavaşlık söz konusuydu.

s4 ne veriyorsa , One onu verir oyunda . gpu ' ları benzer güçte .

Ayrıca s4 alma . Neden dersen ;

Bundan 3 ay sonra plastik iphone çıktığında senin s4'ün plastik iphone ile kıyaslanır. Kaliteli materyalden üretilen iphone ' la aynı kefeye bile konulmaz.

Bütün telefonların donanımları , yazılımları üst seviyede. Premium telefon kullanılan materyalinden ayırt ediliyor .

Kalite düşüklüğü ve kolay üretim yüzünden 2000'e çıkan cihaz bikaç ayda 1500 ' e düşüyor zaten. 3 gün önce teknosa'da 1599 tl idi .

Iphone ve htc one hiçbir zaman bu fiyatlara satılmaz. Htc kullandığı malzemeden dolayı maliyetleri dengeleyemediği için bir sonraki telefonda , malzeme kalitesini 1 adım aşağı çekecek deniliyor. Htc One mini 'de düşürdüler zaten .

arkadaş 1650 tl ye htc one aldı. sen daha kendini kandır. senin kadar hazımsız bir insan görmedim ben. s4'ün satış miktarı ortada, neden 1599 tl ye satıldığıda ortada. sadece günlük kampanya yaptı teknosa, diğerleri zaten paralel ithalat. 1899 tl satış fiyatı şuan Türkiye garantilisi. htc ilk çıktığında da İstanbul da bir turkcell bayisi 1600 e htc one dağıtmıştı tabi sen görmezden gelirsin bunları. premium muş ahahahaha çamur gibi foto çeksin, ama aluminyum diye sevin sen. iphone ile bugüne kadar hep samsung karşılaştırılmıştır, htc gitsin kendini iflastan kurtarsın önce de gelsin bu iki dev marka ile kıyaslansın. Sen o kadar hiç bir şeyden anlamıyorsun ki , ucuz iphone ile s4,ü sırf ikiside plastik diye donanımlarına, yazılımlarına bakmadan kıyaslayabiliyorsun. artık şu forumlardan elini ayağını bir çek defol gitte millet kurtulsun senden. hem htc hemde s4 forumlarında senden nefret eden o kadar çok insan var ki, sana bir gün isim isim listesini pm le yollayacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: welowis

quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

Orijinalden alıntı: welowis

@anubis2005, valla yapacaktım ama romların versiyonlarında şaşırdım. Hangi romda ısınma daha az, şarj biraz daha uzun onu araştırdım ama bulamadım ne yazık ki. Kimisi nepal in rom unu beğenmiş kimisi türkiye son sürümü.. Telefona kur kaldır kur kaldır yapmak istemiyorum daha 24 saat bile olmadı elime geçeli. Siz hangi ülkenin hangi rom unu kullanıyorsunuz ?

@mertua35_35
    , Şuan hangi rom yüklü sizde I9500XXUBMG9 mu yoksa I9500XXUBMEA mı ? Bir de türkiye rom u mu ?

Benimki I9500XXUBMEA dostum sorun yok

Hocam ilginize ve yardiminiza cok tesekkur ediyorum

ne demek dostum herzaman aklına takılan olursa sorabilirsin bildiğim kadar cevaplamaya çalışırım hayırlı akşamlar...

• Bence bi 5 sene bekle uçan telefon çıkıcakmış.

• Dostum S4 beyaz samsung garantili sıfır cihaz+40 TL değerinde kılıf + jelatin = 1600 aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warial -- 1 Ağustos 2013; 21:26:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Lg optimus G al hocam

hocam s4 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

Bence bi 5 sene bekle uçan telefon çıkıcakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

atma asıl ısınan HTC One... iftira atma... HTC gibi el ısıtıcıyı önereceğine SGS4 öner...

Kardeşim bizim aile hep iphone kullanıyor ama ben kimseye o telefon kötü bu kötü demedim bende iphone kullanıyorum daha hiçbirimizde bir sıkıntı falan olmadı yani iphone arzası falan yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiki S4 al harika telefon.
  • adam telefonu aldım demiş, hala şunu al bunu al diyen var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nordest

quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

Kardeşim bizim aile hep iphone kullanıyor ama ben kimseye o telefon kötü bu kötü demedim bende iphone kullanıyorum daha hiçbirimizde bir sıkıntı falan olmadı yani iphone arzası falan yok

youtube'tan bak gör gerçekler acıdır...

• Beyler şuanda piyasada ısınmayan telefon mu var ya boş tartışmaya girmeyin

• Adamın biri acemi ve aşırı gereksiz bir video çekmiş ve Buda sana göre iphone arzası anlamına geliyosa diecek söz yok iphone ömürlük telefon azıcık öğren de gel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nordest

Adamın biri acemi ve aşırı gereksiz bir video çekmiş ve Buda sana göre iphone arzası anlamına geliyosa diecek söz yok iphone ömürlük telefon azıcık öğren de gel

öldüren telefonlarda iPHONE olması nasıl bir ironi değil mi? serial killer iPHONE FIFI...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SeraOHPwWA0

• grezimonk kullanıcısına yanıt
  • http://www.sanalpazar.com/Sifir-Kapali-Kutu-Kayitli-Htc-One-M7-32-Gb-Gri__isp9428827 1575 TL

bak bakalım premium malın kaça satılıyor ahahaahahahaa neymiş bilmeden bi tarafınan sallamayacakmışsın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovakin1907 -- 1 Ağustos 2013; 22:39:51 >

• Arkadaslar kim ne almış memnun kalmışsa problem yok ne bu tartşma anlamyrm.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.