Şimdi Ara

S4 ü 2 saat sonra almaya gidiyorum alayım mı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Constantius

Beyler şuanda piyasada ısınmayan telefon mu var ya boş tartışmaya girmeyin
    zaten yaz mevsimindeyiz,dışarda hava sıcaklığı 35 dereceyken telefon 20 derecede çalışacak değil ya doğal olarak ısınacak.iphone 5 ile real racing 3 oynayın 30dk ısınıyor mu ısınmıyor mu görün.
    bu arada o premium iphonelara leğen plastiğinden yapılmış coverları takıyorlar ya o zaman anlıyorum samsungu kıskandıklarını..

ayrıca s4 kullanan arkadaşlara "Weather Station" programını tavsiye ediyorum.anlık olarak sıcaklık basınç ve nem değerlerini görmek için

• XPERIA Z
  • arkadşım bütün mesajları okudum en doğrusunu yapmışsın, s4 gibi bi telefon varken gidip 15 yılda bi güncelleme veren, bataryası sökülemeyen telefonlar almak ahmakçadır. her telefonda hatalar sıkıntılar var tabii mesela 8 lira para verip aldığım gta vice city, dandik iphone 5teki performansı vermiyor. full hdye optimizesi uzun sürecek oyunların. gibi gibi. htc one al diyenlerede ayar olmaktayım, malzeme kalitesi iyi olabilir ama bir touchwiz arayüzü yok, s4 kadar rahatta tutulmuyor elde. ayrıca aliminyum kasa ısındığı zaman elinize alamıyosunuz telefonu...

edit: xperia Z diyenlere inş cnm ya diyorum . sony beceremiyo telefonu, yapmasın o zaman. o ne zulüm bi telefondur ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXcLusive-TR -- 2 Ağustos 2013; 0:10:11 >
  • Şu kadar bekle bu kadar bekle demek saçma geliyor bana. Atıyorum Motorola X çıkacak daha sonra Galaxy Note 3 Ve S5 tanıtılacak bir sürü yeni model gelecek, Kısacası boşuna beklemeyin alacağınızı şimdi alın 2 sene kullanın en az. Xperia Z, LG G Pro ve HTC One arasından seçim yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXcLusive-TR

arkadşım bütün mesajları okudum en doğrusunu yapmışsın, s4 gibi bi telefon varken gidip 15 yılda bi güncelleme veren, bataryası sökülemeyen telefonlar almak ahmakçadır. her telefonda hatalar sıkıntılar var tabii mesela 8 lira para verip aldığım gta vice city, dandik iphone 5teki performansı vermiyor. full hdye optimizesi uzun sürecek oyunların. gibi gibi. htc one al diyenlerede ayar olmaktayım, malzeme kalitesi iyi olabilir ama bir touchwiz arayüzü yok, s4 kadar rahatta tutulmuyor elde. ayrıca aliminyum kasa ısındığı zaman elinize alamıyosunuz telefonu...

edit: xperia Z diyenlere inş cnm ya diyorum . sony beceremiyo telefonu, yapmasın o zaman. o ne zulüm bi telefondur ya.

Hocam telefondan aşırı derecede memnunum ısınma o kadar aşırı değil real racing 3 ü 10 dk oynadıktan sonra hafif ısınma oluyor oda rahatsız etmiyor. Şu ana kadar hiçbir oyunda kasma yapmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: warial

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

One yada gpro al

One oyunlarda kasma yapıyormuş diye duydum aslında one da güzel telefon hoşuma gidiyor. G pro çok güzel bir cihaz yazılımsal sıkıntı olur mu ?

yahu arkadaşım kimden duyuyorsun bu kasma işini yahu 2 aydır oynamadıgım yüklemedğim oyun yok hiç birinde en ufak bir kasma olmadı . tek 1 ayn önce yükledğim minyon rush oyununda yazılımsal kasma vardı ama onuda güncellemeyle hallettiler . s4 one xperiaz bunlar kasacak telefonlar değil gözünü seveyim. benchmarkdaki 1000 farka göre telefon alınmaz . sana hangisi cekici geliyorsa al . one tercihimdir

• iPhone al
  • Almaya gidiyosan al boş yere gitmiş olma. Almayacaksan da gitme.
  • almış oyunları bile yüklemiş.artık iş işten geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Şu kadar bekle bu kadar bekle demek saçma geliyor bana. Atıyorum Motorola X çıkacak daha sonra Galaxy Note 3 Ve S5 tanıtılacak bir sürü yeni model gelecek, Kısacası boşuna beklemeyin alacağınızı şimdi alın 2 sene kullanın en az. Xperia Z, LG G Pro ve HTC One arasından seçim yapmanızı tavsiye ederim.

S4 alındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso2000

almış oyunları bile yüklemiş.artık iş işten geçti

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcvts

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

One yada gpro al

One oyunlarda kasma yapıyormuş diye duydum aslında one da güzel telefon hoşuma gidiyor. G pro çok güzel bir cihaz yazılımsal sıkıntı olur mu ?

yahu arkadaşım kimden duyuyorsun bu kasma işini yahu 2 aydır oynamadıgım yüklemedğim oyun yok hiç birinde en ufak bir kasma olmadı . tek 1 ayn önce yükledğim minyon rush oyununda yazılımsal kasma vardı ama onuda güncellemeyle hallettiler . s4 one xperiaz bunlar kasacak telefonlar değil gözünü seveyim. benchmarkdaki 1000 farka göre telefon alınmaz . sana hangisi cekici geliyorsa al . one tercihimdir

hocam s4 aldım şu mesajları az okusanız 20 kere söyledim

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

Orijinalden alıntı: Nordest

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

Htc one yada xperıa z, s4 alma ısınıo patlıyo kımsr memnun degıl

atma asıl ısınan HTC One... iftira atma... HTC gibi el ısıtıcıyı önereceğine SGS4 öner...
    kasa açıklığı, kamera oynaması hep iPHONE arızasıdır...

Kardeşim bizim aile hep iphone kullanıyor ama ben kimseye o telefon kötü bu kötü demedim bende iphone kullanıyorum daha hiçbirimizde bir sıkıntı falan olmadı yani iphone arzası falan yok

youtube'tan bak gör gerçekler acıdır...

bu video deli saçması olmuş koyan mı? çeken mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: confickerbelasi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nordest

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

Htc one yada xperıa z, s4 alma ısınıo patlıyo kımsr memnun degıl

atma asıl ısınan HTC One... iftira atma... HTC gibi el ısıtıcıyı önereceğine SGS4 öner...
    kasa açıklığı, kamera oynaması hep iPHONE arızasıdır...

Kardeşim bizim aile hep iphone kullanıyor ama ben kimseye o telefon kötü bu kötü demedim bende iphone kullanıyorum daha hiçbirimizde bir sıkıntı falan olmadı yani iphone arzası falan yok

youtube'tan bak gör gerçekler acıdır...

bu video deli saçması olmuş koyan mı? çeken mi?

• s4 e 4.3 ile birlikte opengl 3.0 gelmeyecek mi?
    ya da galaxy note 2 ye?
    çok merak ettim biri cevaplayabilir mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eXcLusive-TR

arkadşım bütün mesajları okudum en doğrusunu yapmışsın, s4 gibi bi telefon varken gidip 15 yılda bi güncelleme veren, bataryası sökülemeyen telefonlar almak ahmakçadır. her telefonda hatalar sıkıntılar var tabii mesela 8 lira para verip aldığım gta vice city, dandik iphone 5teki performansı vermiyor. full hdye optimizesi uzun sürecek oyunların. gibi gibi. htc one al diyenlerede ayar olmaktayım, malzeme kalitesi iyi olabilir ama bir touchwiz arayüzü yok, s4 kadar rahatta tutulmuyor elde. ayrıca aliminyum kasa ısındığı zaman elinize alamıyosunuz telefonu...

Hocam telefondan aşırı derecede memnunum ısınma o kadar aşırı değil real racing 3 ü 10 dk oynadıktan sonra hafif ısınma oluyor oda rahatsız etmiyor. Şu ana kadar hiçbir oyunda kasma yapmadı.

vice city de aşırı kasıyor tüm ayarlar yüksek veya düşük yapsanda farketmiyor. optimizasyonla ilgili benim bu telefonda beğenmediğim tek şey internet acayip bi şekilde şarj yiyor. interneti açtıktan sonra su gibi gidiyor şarj o kadar onun dışında memnunum.

• hayırlı olsun, bende note3 bekliyorum gördükten sonra s4 ya da s3le yoluma devam edeceğim inş
  • Küfur etmeye Degmez usta bosver

• dovakin1907 kullanıcısına yanıt
    Benden önce şikayetler oluşturulmuş.

Hepimize hayırlı olsun kurtulduk arkadaştan .
  • bence almayın ip5 varken s4 alınmaz çöp telefon en fazla değeri bin tl dir o telefonun onu alana kadar discovery alın gitsin s4e paramı verilir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.