Şimdi Ara

S4 ü 2 saat sonra almaya gidiyorum alayım mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
3.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer oyun internet için vs alıyorsan discovery alternatifi var.Kamera için alıyorsan artan para ile kaliteli bir de kamera alırsın yada oyun konsolu vs sen bilirsin.Yok S4 kalitesini yaşamak istiyorum imkanımda var ücret sorun değil olmuşken en üst düzey olsun diyorsan S4 alabilirsin.
  • iphone 5c al
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

Htc one yada xperıa z, s4 alma ısınıo patlıyo kımsr memnun degıl

S4 ü 2 saat sonra almaya gidiyorum alayım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

Htc one yada xperıa z, s4 alma ısınıo patlıyo kımsr memnun degıl

S4 ü 2 saat sonra almaya gidiyorum alayım mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

aldin mi?

benim tavsiyem sadece ihtiyacin varsa al

İhtiyacım var elimdeki cihaz bozuldu çöp tamir oluyor ancak satsam 300 Tl etmiyor 250 Tl masraf çıktı mecbur almak zorundayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

Eğer oyun internet için vs alıyorsan discovery alternatifi var.Kamera için alıyorsan artan para ile kaliteli bir de kamera alırsın yada oyun konsolu vs sen bilirsin.Yok S4 kalitesini yaşamak istiyorum imkanımda var ücret sorun değil olmuşken en üst düzey olsun diyorsan S4 alabilirsin.

Beyaz S4 + 40 TL değerindeki kılıf+ Ekran jelatini = 1.600 TL
  • quote:

Eğer oyun internet için vs alıyorsan discovery alternatifi var.Kamera için alıyorsan artan para ile kaliteli bir de kamera alırsın yada oyun konsolu vs sen bilirsin.Yok S4 kalitesini yaşamak istiyorum imkanımda var ücret sorun değil olmuşken en üst düzey olsun diyorsan S4 alabilirsin.

Bunların hepsini ayrı ayrı taşımak yerine aynı parayı verip hepsini tek cihazda kullanmak daha mantıklı
  • Güle güle kullan dostum, şuanda piyasada olan en kral telefonu aldın için rahat olsun ,sen bakma bu bık bık konusanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warial

quote:

Bunların hepsini ayrı ayrı taşımak yerine aynı parayı verip hepsini tek cihazda kullanmak daha mantıklı

Siz bilirsiniz hocam benden sadece öneri kullanma ve isteme amacınıza görede değişir tabi 1600 vs 600 Tl elbet farklar olmalı 600 benim işimi görüyor oyun ve internet olarak eksiği yok geri kalan 1000 Tl yi nereye harcarsan harca tabi dediğim gibi ihtiyaç tercih imkan meselesi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: warial

quote:

Siz bilirsiniz hocam benden sadece öneri kullanma ve isteme amacınıza görede değişir tabi 1600 vs 600 Tl elbet farklar olmalı 600 benim işimi görüyor oyun ve internet olarak eksiği yok geri kalan 1000 Tl yi nereye harcarsan harca tabi dediğim gibi ihtiyaç tercih imkan meselesi.

Hocam yorumun için teşekkür ederim sende haklısın discovery hem ekonomik hemde iyi cihaz kötü değil f/p ürünü. Oyun oynarım internette ancak kamerası kötü dediğniiz gibi kaliteli bir kamera alırım yine aynı fiyata denk gelicekler hepsini bir arada kullanmak daha mantıklı. iyi forumlar

• Yahu bu şey 1500 lira değil mi? Buraya sormanız bence en son çareniz olmalı. Ben 1500 liralık telefon alacak olsam, o segmentteki bütün telefonların özelliklerini, sorunlarını vs karşılaştırırdım. Yeni gelecek telefonların ne zaman geleceğini, beklemeye değip değmeyeceğini araştırırdım. Ha belki zamanınız yoktur, ama bunu 1 günde yapmak zorunda değilsiniz ki. 1 haftaya yaya yaya, hepsi hakkında genel olarak her şeyi, kronik sorunları varsa falan hepsini öğrenip almaya gitmeniz sizin için en iyisi olur, bence.

Malesef forumda fanboy çok, çoğu da 1500 lira verdiği telefonun kötü özelliği varsa söylemiyor, yediremiyor kendine sanırım, övüyor da övüyor, diğerlerini de hiçbir kanıt göstermeksizin kötülüyor. Dediğim gibi, 3-5 tane objektif yorum görürseniz kârlısınızdır şu forumda, malesef durum bu

Bence dediğim gibi yapın. Kolayca donanım karşılaştırması yapacağınız bir de site önereyim de bi işe yarayayım: www.kiyas.la

• quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

Güle güle kullan dostum, şuanda piyasada olan en kral telefonu aldın için rahat olsun ,sen bakma bu bık bık konusanlara

Sağol dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

Yahu bu şey 1500 lira değil mi? Buraya sormanız bence en son çareniz olmalı. Ben 1500 liralık telefon alacak olsam, o segmentteki bütün telefonların özelliklerini, sorunlarını vs karşılaştırırdım. Yeni gelecek telefonların ne zaman geleceğini, beklemeye değip değmeyeceğini araştırırdım. Ha belki zamanınız yoktur, ama bunu 1 günde yapmak zorunda değilsiniz ki. 1 haftaya yaya yaya, hepsi hakkında genel olarak her şeyi, kronik sorunları varsa falan hepsini öğrenip almaya gitmeniz sizin için en iyisi olur, bence.

Malesef forumda fanboy çok, çoğu da 1500 lira verdiği telefonun kötü özelliği varsa söylemiyor, yediremiyor kendine sanırım, övüyor da övüyor, diğerlerini de hiçbir kanıt göstermeksizin kötülüyor. Dediğim gibi, 3-5 tane objektif yorum görürseniz kârlısınızdır şu forumda, malesef durum bu

Bence dediğim gibi yapın. Kolayca donanım karşılaştırması yapacağınız bir de site önereyim de bi işe yarayayım: www.kiyas.la

Dostum 1 aydır inceliyorum yetmez mi bu süre Bütün cihazlara baktım gelecek cihazlarda Note 3, moto x filan baktım. Daha önce Note 2 ye taktım onu alıyordum ki 4.2.2 güncellemesini vermiyip 4.3 geçiceğini öğrenene kadar Note 2 alıcaktım.Note 2 nin güncellemeleri şimdiden teklemeye başladı bile bu yünden vazgeçtim. Lg düşündüm zaten şuan kullandığım telefon Lg allah belasını versin böyle şirketin. Sony Xz ye baktım tuğla gibi telefon tasarımı hoşuma gitmedi. S4 de karar kıldım

• Ha tamam o zaman, yani dediğim gibi son çare buraya da bi sormak istediniz Güle güle kullanın o zaman

LG'ye niye öyle dediniz hocam bu arada?
  • xperia z al veya biraz bekle honami al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

Ha tamam o zaman, yani dediğim gibi son çare buraya da bi sormak istediniz Güle güle kullanın o zaman

LG'ye niye öyle dediniz hocam bu arada?

Hocam bende p920 3d vardı güzelim cihazı mındar ettiler. Ne güncelleme verdiler adam akıllı ne kararlılık sürümü hiç bişey yoktu. 2.3 sürümünü kullanıyordum donmalar kasılmalar resetler bıktırmıştı beni. Diğer ülkeler için aylar önce ics çıktı hala türkiyeye resmi ics gelmedi düşün. Bende diğer ülkeler için olan ics yi yükledim arayüzde kasmalar devam ediyordu. Ram kullanımı aşırı fazlaydı 2.3 oynadığım oyunu ics de oynayamadım. Zaten en son dün yaşıyodu artık yaşamıyor rahmetli oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

bekle ve Sony Honami al

http://m.gsmarena.com/sony_honami_visits_gfxbench_snapdragon_800_in_tow-news-6487.php

S4 de kararımı verdim

• Benim tercihim muhtemelen Xperia Z'den yana olurdu ama sen hepsini teferruatlı incelemişsin, kararını da vermişsin. Güzel bir telefon, pişman olacağını düşünmüyorum, şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zouzouni

Benim tercihim muhtemelen Xperia Z'den yana olurdu ama sen hepsini teferruatlı incelemişsin, kararını da vermişsin. Güzel bir telefon, pişman olacağını düşünmüyorum, şimdiden hayırlı olsun

teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.