Şimdi Ara

s4 yere düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar dün aksamüstü 16:30 sıralarında telefonumu yere düşürdüm 40 cm falan yükseklikten düştü dış ekran sapasağlam ama görüntü gitti sarı noktalaar falan olustu. Araştırdım ettim 500 600 civarı diyodu herkes iyi bir tamirci servis aradım buldum sonunda Saints computere götürdüm bugün 500 liraya yaparız dedi bende ekranla birlikte kapağı falanda değiştirin dedim 550 ye kapattık hesabı 1 saat sürdü tamirvarsa sorularınız yardımcı olmaya çalısırım .

NOTT: bu son oldu arkadaslar bi daha samsung almam asla bu iki oldu şarj skotu da yanmışı bu telefonun ve bana toplam maliyeti 3000 lirayı geçti bu olayla birlikte.

• Habilll H kullanıcısına yanıt
    Lg g2 htc vb.
    4.8' den büyük ekranlı cihazlar da
    Ekran kırılması daha kolay.
    Bu s4 ün kabahati değil.
    Ne yani başka cihaz olsa
    Onu da mı almayacaktın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir telefon isterdin ? yere düştüğünde kırılmayan ve arıza vermeyen İnsanın cebinden para çıkınca hep haklı oluyor,benim Note 2 telefonum yere düşse ve ekran kırılsa bu kadar adaletsiz olmam.Ha zenginmiyim hayır,ama bir kazanın muhasebesini yapabilmek,bir olayın adaletini yapabilmek gerek.
  • 5 inç ekran o yükseklikten yere düşünce gitti vay arkadaş çok ilginç sony yada htc kullananlar fırlatıyolar bişey olmuyo sana nasıl olmuş ah samsung ah
  • samsung u alan bunu göz önüne alarak satın alıyor. samsung un avantajı led ekran, çerçeve fazla yok. sağlamlık istiyorsan sony alacaksın ..
  • Hep samsung işte.Alcan bi sony sinirlenince duvara bile fırlatırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.