Şimdi Ara

s4ü satıp note 3 almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce garantili s4 ümü satıp yurtdışından gelme note 3 alsam mantıklı olur mu note 3 için garantili s4 ü satmaya değer mi o kadar fark var mı aralarında cevaplarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S4 guzel telefon note3 icin satmazdim sahsen.

• Güzel telefon bataryasının çabuk bitmesinden başka bi sorunum yok ama note 3 te güzel bilemedim yani

• Bence kendinize bi sorun , bu elimdeki telefon bana yetmiyormu diye . Eger cidden yetmiyorsa note 3 e bakin derim . S4 cok kuvvetli bi cihaz note 3 almaya degmez . S4 sahibi olmasaydiniz direk note 3 derdim ama hali hazirda canavar gibi telefonunuz var

• Ben olsam s4 satarim note 3 alirdim neden mi? Ekran büyüklük ve batarya gün içinde yetiyor.olman

• quote:

Orijinalden alıntı: mcansl

Bence kendinize bi sorun , bu elimdeki telefon bana yetmiyormu diye . Eger cidden yetmiyorsa note 3 e bakin derim . S4 cok kuvvetli bi cihaz note 3 almaya degmez . S4 sahibi olmasaydiniz direk note 3 derdim ama hali hazirda canavar gibi telefonunuz var

Bilmiyorum ya s4ün şarj işi çok gıcık bi de note3 ü daha uzun süre kullanabilirim diye düşünüyorum

• Bence note2 ikisindende iyi her yonden. Note3 sadece tasarimi guzel ama ram i cok kullaniyor kullaniciya cok az bir ram birakiyor.ve ses kalitesi olarak note2 daha iyi. Wolfson ses islemcisi var. Ve gercekten cok iyi bir ses cikisi var. Ben her türlü tasinabilir amfiyle denedim hepsiylede uyumu harika bir sekilde calisti. Ama note3 aldim ve hayal kirikligi ve 2. Gun esime verdim ve hemen note 2 me geri dondum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aleng

Sizce garantili s4 ümü satıp yurtdışından gelme note 3 alsam mantıklı olur mu note 3 için garantili s4 ü satmaya değer mi o kadar fark var mı aralarında cevaplarsanız sevinirim

Note 3 Kullanıyorum Batarya'yı Günde 2 Defa Şarj Etmek Zorunda Kalıyorum Sarj Sorunu Olmazsa Çok Hızlı ve Çok Güzel Bir Telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSAD

Bence note2 ikisindende iyi her yonden. Note3 sadece tasarimi guzel ama ram i cok kullaniyor kullaniciya cok az bir ram birakiyor.ve ses kalitesi olarak note2 daha iyi. Wolfson ses islemcisi var. Ve gercekten cok iyi bir ses cikisi var. Ben her türlü tasinabilir amfiyle denedim hepsiylede uyumu harika bir sekilde calisti. Ama note3 aldim ve hayal kirikligi ve 2. Gun esime verdim ve hemen note 2 me geri dondum.

Note 3ü bilmem ama s4 ün rami 800 mb civarında dolu yani 1 gb ram full boş istesende dolduramazsın:)

• quote:

Orijinalden alıntı: NoExx

quote:

Orijinalden alıntı: aleng

Sizce garantili s4 ümü satıp yurtdışından gelme note 3 alsam mantıklı olur mu note 3 için garantili s4 ü satmaya değer mi o kadar fark var mı aralarında cevaplarsanız sevinirim

Note 3 Kullanıyorum Batarya'yı Günde 2 Defa Şarj Etmek Zorunda Kalıyorum Sarj Sorunu Olmazsa Çok Hızlı ve Çok Güzel Bir Telefon

Değiştirmemiştim telefonu, bataryalarında ciddi bir fark yok herhalde

• Bence garantili s4 daha iyi. Illede note serisinden alacaksan note2 derim. Benim 80 gb hafizanin neredeyse hepsi dolu ama banamisin demiyor ram i cok iyi kullanıyor. 4 cekirdek devamli calisiyor. Yaptığın islemin kolay mi zor mu olmasina bakmadan. Note 3 cekirdekleri ihtiyaca donuk kullaniyor enerji tasarrufu icin sanirim.ve buda butunsel anlamda ben senkronize sorunu olarak hissettim ve ram yeterli degil dostum bence o sistem o kadar ram i kullanmamali. Ayni seye benziyor gercek 4 cekirdekli bilgisayarlar cikti once sonrada i5 ler i3 ler cikti ya batarya daha cok gitsin diye sonra suyu cikti 4 cekirdeklerin. Ayni onun gibi note3. Ama kasasi guzel ekran parlaklligi ve gorselligi daha iyi ama benim icin ses daha onemli oldugu icin yinede note 2 derim. Suan bir numara bence.note3 telefonda eksik uyumsuz birseyler var..

• Tabi bu bence... herkesin secimine fikrine saygi duyarim. Herkesin onceligi farklidir.

• n9005 satıyorum. pasaport kayıtlı tamperli ekran koruyuculu orjinal zerolemon marka pil ve kapağı mevcut (6 gün şarj sıkıntısı yaşamazsın bu kılıf ile) + su geçirmez darbe almaz kılıf hepsi 2000 tl. Kılıfları tek tek almak isteseniz bite tanesi en az 225 tl ye gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSAD

Bence garantili s4 daha iyi. Illede note serisinden alacaksan note2 derim. Benim 80 gb hafizanin neredeyse hepsi dolu ama banamisin demiyor ram i cok iyi kullanıyor. 4 cekirdek devamli calisiyor. Yaptığın islemin kolay mi zor mu olmasina bakmadan. Note 3 cekirdekleri ihtiyaca donuk kullaniyor enerji tasarrufu icin sanirim.ve buda butunsel anlamda ben senkronize sorunu olarak hissettim ve ram yeterli degil dostum bence o sistem o kadar ram i kullanmamali. Ayni seye benziyor gercek 4 cekirdekli bilgisayarlar cikti once sonrada i5 ler i3 ler cikti ya batarya daha cok gitsin diye sonra suyu cikti 4 cekirdeklerin. Ayni onun gibi note3. Ama kasasi guzel ekran parlaklligi ve gorselligi daha iyi ama benim icin ses daha onemli oldugu icin yinede note 2 derim. Suan bir numara bence.note3 telefonda eksik uyumsuz birseyler var..

Doğrudur note 2 yi hic elime bile almadım yorum yapamam. Ben de yukarıda ki arkadaşlardan birinin dediği gibi s4 bana fazlasıyla yettiği için note 3 işini askıya aldım s4 ne zaman yetmiyor gibi gelirse o zaman bakacağız artık s6 mı olur ne olur

• S4 Size yeterli geliyorsa bırakmayın derim hocam
  • sakın değiştirme telefonu.
  • S4 dururken Note3 alınmaz bence. Bana çok kaba geliyor telefon. Telefon dediğin o kadar büyük olmaz S4 bile yeterince büyük
  • Arkadaşım Note 3 ü yurt dışından getirmeyi planlıyosun yani N9005 versiyonu olucak bu çok iyi N9000 versiyonu pek iyi değil. Büyük ekran, s-pen vs. seviyorsan hiç bekleme hemen getirt bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.