Merhaba yaklaşık 2 hafta önce internet sitesinden aldığım İphone S5 elime ulaşmamıştı. Derin araştırmalar sonucu telefonun kaybolduğunu teyit ettim.Kargo şirketiyle adli bir süreç başladı. Fakat ben telefonumu başka nasıl bulabilirim.İnternet sitesi herhangi bir yardım yapabilirmi bu konuda..
S5 değil. 5S
kargo şirketi zararınızı karşılayacaktır fakar 2 aya yakın beklemeniz gerekiyor tanzim bedelini alabilmeniz için. satıcı firma size imei numarasını verebilir sizde bu sayede savcılığa başvurabilir ve bu sayede telefonunuz yine uzun sürecek bir süreçte bulabilirsiniz.
size tavsiyem kargo şirketiyle bu süreci devam ettirin aynı zamanda imei numaranızla savcılığa başvurun. hem kargodan paranızı alın hemde telefonunuza kavuşun
S5
Hocam sen telefonu baştan kaybetmişsin. ( S5 )
quote:
Orijinalden alıntı: Life Loading DH
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
daha ne aldığını bilmiyorsun telin kaybolması normal S5 değil 5S
quote:
Orijinalden alıntı: mypolo
daha ne aldığını bilmiyorsun telin kaybolması normal S5 değil 5S
Alıntıları Göster
dün birine gold renk getirmişlerdi tesadüf değilse senin cihazın kimde olduğu belli
Bu arada geçmiş olsun
Satın aldığınız yer büyük ihtimalle "kargoya teslim ettik, gerisi bizi ilgilendirmez" der. Kargo firmasının üstüne gidin.
ADMIRALA
kullanıcısına yanıt
Teslim almamışsın. Satış tamamlanmamış. Kargo onların sorunu.
Bende Galaxy S5 ne zaman cikti diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Berkaius
Bende Galaxy S5 ne zaman cikti diyorum.
geçmiş olsun hocam umarım kısa zamanda çözersiniz durumu. bu arada olayın gelişimini de yazarsanız ara ara ilerde başına gelen olursa bilgi sahibi olur. kolay gelsin
Cihazı nerden aldınız ve hangi kargo şirketi bu rezilligin sorumlusu?
Gecmis olsun. Bu konu tutar
Once hayirli olsun sonra gecmis olsun.
Kargo şirketinin merkezi neresiyse gidin ve durumu belirtin ayrıca satın aldığınız yere de şikayet kaydı oluşturun.
quote:
Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy
dün birine gold renk getirmişlerdi tesadüf değilse senin cihazın kimde olduğu belli
Valla arkadaş şahidim doğru söylüyor emin ol senin s5 o arkadaşta
quote:
Orijinalden alıntı: iphone teknik
quote:
Valla arkadaş şahidim doğru söylüyor emin ol senin s5 o arkadaşta
Alıntıları Göster
Tek kelime ile geçmiş olsun. Umarım sıkıntı hallolur.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SaB0
Cihazı nerden aldınız ve hangi kargo şirketi bu rezilligin sorumlusu?
Kardeşim internet sitesi ismini özel olarak atarım sana