Şimdi Ara

S5 Alıyım mı? (Acil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam birazdan gidip S5 almayı düşünüyorum. İyi mi ederim sizce?

LG G3 32GB düşünüyordum düne kadar. Ama bugün S5'te karar kıldım.

Nedenleri:

1. LG G3'de quad hd ekranı yüzünden 3000mah'lik bataryasının verimi iyi değilmiş.
    S5 2800mah olmasına rağmen internetteki testlerin tamamında daha uzun ömürlü çıkmış G3ten.
    http://www.phonearena.com/news/Correction-new-battery-life-results-of-G3-and-S5_id57484
    Yani pil ömrü benim için önemli. Sanırım S5 ile akşam yatarken şarja taksam yeterli olacak gibi.
    G3 ne kadar yazılım güncellerse güncellesin ekran değişmeyeceğine göre sıkıntı devam eder.
    Keşke çözünürlüğü bu kadar abartmasaymış gereksiz yere onu alırdım.

2. Kamera benim için önemli. Yine tüm karşılaştırmalarda S5 geçmiş G3'ü.
    http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-LG-G3-vs-Samsung-Galaxy-S5-Galaxy-Note-3-iPhone-5s-LG-G2-Sony-Xperia-Z2-HTC-One-M8_id3728/page/7
    G3'ün kamerası lazer oto fokus hariç G2 ile aynı kamera, güncelleme ile S5'i geçmesi zor yani.

3. LG'nin ısınma ve kapanma sorunları ile ilgili yaygın şikayetler de etkili olmadı değil.

4. G3 daha havalı görünüyor ama bana işlevi önemli, şarjının bitmemesi lazım zırt diye ekranı zorlayınca.

Overall:
    Şarj sorunu olmasa, kamera S5'ten iyi olsa gold bir G3 sahibi olurdum.
    Ama bu nedenlerden S5 alacağım.

Var mı son bir tavsiyesi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xatixungur -- 1 Eylül 2014; 16:29:13 >

• G2 bence daha uygun olur sizin icin. Hem sarj konusunda tatminkar hemde fiyati daha uygun.
  • Sakin oyle bir hataya dusme s5 alma
  • Son cikan telefonlar alinmaz hataya dusmeyin paraniza yazik.Yeni iphone u bekleyin veya yeni nexusu olmadi g2 alin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Is Well

G2 bence daha uygun olur sizin icin. Hem sarj konusunda tatminkar hemde fiyati daha uygun.

dostum kamerası kötü ama.
    zoom yapınca çamurlaşma görüyorum fotolarında.
    bir de focuslama problemi görüyorum.
    yoksa alırdım g2'yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdtcnylcn

Son cikan telefonlar alinmaz hataya dusmeyin paraniza yazik.Yeni iphone u bekleyin veya yeni nexusu olmadi g2 alin.

almak zorundayım bugün. iş için gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Sakin oyle bir hataya dusme s5 alma

why?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xatixungur

quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Sakin oyle bir hataya dusme s5 alma

why?
    samsungun telefonları ısınıyo ayrıca s4'ün üstüne bir 2 özellik daha ekleyip s5 diye 2 katı fiyatına sunuyolar
  • Alma kardeş,G3 al diğer konuyu da okudum.Sana en uygunu G3
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Alma kardeş,G3 al diğer konuyu da okudum.Sana en uygunu G3
    Isınma her cihazda olur onu kafana takma eğer ki acilse G3 iyidir olmadı Z2 bak
  • Note 4 ü bekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Note 4 ü bekleyin

Note serisini büyüklüğünden ve kalemli olduğundan sevmiyorum.
  • xatixungur kullanıcısına yanıt
    S4 kullaniyorum bir daha zor samsung alirim.Nexus 5 alin rahat olursunuz ustune parada kalir
  • S5 pil ömrü iyidir. Kamerası ise şimdilik android dünyasının en iyisi denebilir. Ek özellikleri de oldukça fazla. Piyasanın en sorunsuz üst seviye cihazlarından birisi. Aklınıza yattıysa alın fazla düşünmeyin.
  • 1 sene sonra kasıyor diye gelme de ne yaparsan yap
  • quote:

S4 kullaniyorum bir daha zor samsung alirim.Nexus 5 alin rahat olursunuz ustune parada kalir

Hayırdır s4 ile ne alıp veremediğin var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

quote:

Hayırdır s4 ile ne alıp veremediğin var?

Alıntıları Göster
    S5 m8 ile birlikte amiral gemi modellerinin en sorunsuz temsilcileri.G3 ve Z2 şuan sorunlu telefonlar konularına girip şikayetlere bakmanız yeterli.S5 şuan sıkıntısız neredeyse birçok özelliği üst seviyede kullanıcısına sunan bir cihaz.Konusuna girip mesajları okumanız yeterli.Hiç olmadı girin gsmarena'ya rakipleriyle olan karşılaştırmalara bakın.Forumda gereksiz bir samsung eleştirisi var kullanmadıkları telefon hakkında atıp tutabiliyorlar maalesef...

• Ystipi kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonumu seviyorum ama suan halini gorseniz acirsiniz.Telefonun arkada samsung yazisindaki harflerin hepsi cikti dustu ve telefonun koselerinde soyulmalar var.Hicbir zaman telefon plastik demedim malzeme kalitesi sorun olmadi ama telefonun yanlarinda kullanilan malzeme bes para etmez.Samsung iyi malzeme kullandigi bir telefon cikarsa alirim ama boyle giderse almam cunku ayni malzemeleri kullanmaya devam ediyorlar
  • quote:

Hocam telefonumu seviyorum ama suan halini gorseniz acirsiniz.Telefonun arkada samsung yazisindaki harflerin hepsi cikti dustu ve telefonun koselerinde soyulmalar var.Hicbir zaman telefon plastik demedim malzeme kalitesi sorun olmadi ama telefonun yanlarinda kullanilan malzeme bes para etmez.Samsung iyi malzeme kullandigi bir telefon cikarsa alirim ama boyle giderse almam cunku ayni malzemeleri kullanmaya devam ediyorlar

Telefona o kadar para veriyoruz. Sonuçta titizlikle bakmamız lazım. Tamam Samsung'u bu konuda savunmuyorum ama yinede dikkatli kullanılırsa dediklerinizi minimum'a indirebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

S5 m8 ile birlikte amiral gemi modellerinin en sorunsuz temsilcileri.G3 ve Z2 şuan sorunlu telefonlar konularına girip şikayetlere bakmanız yeterli.S5 şuan sıkıntısız neredeyse birçok özelliği üst seviyede kullanıcısına sunan bir cihaz.Konusuna girip mesajları okumanız yeterli.Hiç olmadı girin gsmarena'ya rakipleriyle olan karşılaştırmalara bakın.Forumda gereksiz bir samsung eleştirisi var kullanmadıkları telefon hakkında atıp tutabiliyorlar maalesef...
    Şu an s5 kullanıyorum telefonumu denize soktum bozuldu . Ama benim suçum yani telefondan kaynaklı değil suya dayanıklı diyo ben tuzlu suya girdim.Kesinlikle tavsiye ediyorum telefonu hiç elimden düşürmeyen bi insanım şarjı bitmiyo tüm gün yetiyo bitse bile 40 dk da falan doluyo.kamera desen harika bide parmak izi muhabbetini almadan önce bi işe yaramaz dedim ama meraklı arkadaşlar vardır şifreni isterler ayıp olmasın diye verirsin kurcalarlar hah onlara bire bir parmak izini alamıyolar
    buyur birkaç fotoğrafhttps://img.donanimhaber.com/upfiles/1873138/80cbf877-2295-4733-9380-d296b0a7e34b.jpg S5 Alıyım mı? (Acil)
     S5 Alıyım mı? (Acil) S5 Alıyım mı? (Acil)

Yazılan yorumlara birkaç eleştiri yapıyım;
    Telefonu 1-2 haftadır kullanıyorum yaklaşık. hiç durmadan hem müzik açıkken hemde arkaplanda facebook-intagram-whatsapp açıkken asphalt 8 i 1 saat oynadım ekran ışığı en üst seviyede hiç ısınma olmadı.Bide yanları soyuluyo diyenler 10-15 liraya kapak var silikon vb. alın takın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenal35ksk -- 1 Eylül 2014; 23:52:37 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.