Şimdi Ara

S5 (SM G900H) Rom sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sitede yayınlanan romu kullandım ama açılış ekranında samsung yazısında takılıyor, sadece yazı yanıp sönüyor. Başka romlar denedim sorun yok, ama bu rom diğer kullanıcılarda çalışıyor, yazanları birebir uyguluyorum ama bir tek bende çalışımıyor, yardımcı olabilecek olan varmı?

• Kernel de bir sorun olabilir stock veya baska bir kernel deneyin derim.
  • ROM' un orjinal olup olmadığından emin ol. Başka kernel de deneyebilirsiniz efendim.
  • 3 tane kernel vardı, hepsini denedim ama olmadı boşu boşuna zaman harcadım. Başka bir rom denedim.Oda yavaş çıktı zaten. En iyisi orjinal rom :) Teşekkürler arkadaşlar
  • volkanc7 V kullanıcısına yanıt
    Orjinal romu bir nede inşallah olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mk34_34 M kullanıcısına yanıt
    Zaten samsung kies ile orjinal yazılıma geri döndüm, düzgün en azından performans ve stabillik konusunda orjinallerine yakın bir rom çıkana kadarda daha bulaşmam herhalde. S5 i S5 yapan özelliklerin çoğu çalışmıyor diğer romlarda. Ama knox sayacı artmış, geçmiş olsun :)
  • volkanc7 V kullanıcısına yanıt
    Hadi Geçmiş olsun o zaman arkadaşım. Bir Problem olursa bileceğim bir konu ise yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mk34_34 M kullanıcısına yanıt
    Sağolasın, eğer sende de bir problem olursa bende sana yardımcı olmaya çalışırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.