Şimdi Ara

S6 edge cihazım güncelleme almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G925F S6 edge cihazım aylardır android 6.0 güncellemesini almıyor. G925FQ modeli olan bi arkadaşıma geldi ancak çok zaman geçti aradan. G925F modeline sahip olup 6.0 güncellemesi alan varmı? Doğru yollarla güncelleme alabilmek için yapabileceğim birşey varmıdır? Şimdiden teşekkürler.

• Cihaz ithalatçı garantilimi ? Türkiye garantilimi ? Türkiye garantiliyse telefondan güncelleyebilirsin. Güncelleme gelmiyorsa romu indirip odinle kurabilirsin veya bilgisayara smart switch kurup yükleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waboose32 kullanıcısına yanıt
    PM attım
  • Samsung pişmanlıktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

Samsung pişmanlıktır.

e250 den beri samsung kullanıyorum galaxy star, s3, s4, s6 edge kullandım. ayrıca 2 sene karaköyde telefon tamirciliği yaptım şimdiye kadar hiçbir şikayetim olmadı. kullanmayı bilmekle alakalı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EscapeSouL

Cihaz ithalatçı garantilimi ? Türkiye garantilimi ? Türkiye garantiliyse telefondan güncelleyebilirsin. Güncelleme gelmiyorsa romu indirip odinle kurabilirsin veya bilgisayara smart switch kurup yükleyebilirsin.

smart switch ile kuramadım yanlızca yükle yedekle ve outlook seçenekleri var. cihaz ithalatçı garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waboose32 -- 24 Haziran 2016; 23:12:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.