Şimdi Ara

s6 edge ekranın tamamı değişmesi gerekir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

S6 edge telefon ekranı yan tarafından yere düştü ve ekranda çatlaklar var. Fakat ekran sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Ekranı tamamen değiştirmek gerekiyor mu? yani ucuz yollu birşey mümkün mü? nette inceledim 450 den aşağıya değiştiren yok.

• Evet hocam ekran komple değişiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtefem

merhaba,

S6 edge telefon ekranı yan tarafından yere düştü ve ekranda çatlaklar var. Fakat ekran sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Ekranı tamamen değiştirmek gerekiyor mu? yani ucuz yollu birşey mümkün mü? nette inceledim 450 den aşağıya değiştiren yok.

Ekran komple değişme zorunda. Sadece cam değişimi yapan yerler vardır ama riski iş onlar. Çünkü telefonu zorlayarak sökmek gerekiyor ve ekranı değiştirelim derken komple gövdeye zarar verme riski var.

Yeni aldıysan veya garantisinin bitmesine çok varsa direk orjinal servisine yaptır derim. Daha ucuza olacak diye hepten garantisini sona erdirmeye değmez. Yasal servisine yaptırdığında garanti kapsamında yapmayacak ama yarın bir gün cihazda başka sorun olduğunda o sorun garantiye giriyorsa sırf ekranı başka yere yaptırdığın için o sorunu da para vererek çözmen gerekecek.

• telefonu ikinci el 1400 TL ye almıştım zaten. yurtdışı cihaz. iki ay sonra avusturyaya gidicem. Belki orada da bir sorarım fiyatı. Ona göre karar veririm.
    teşekkürler yorumlar için..
  • Dışarda ucuza bulabilirsin hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.