Şimdi Ara

S6 Edge + Telefon icin tuketici hakem heyeti isleyisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumda ciddi sikintilar cikti. Servise ilk verdigimde 2 gunde hicbisey yapmadan verdiler. Aldigim gibi tekrar verdim ana sorun gitmisti ama hala bazi sikintilar vardi. Tuketici hakem heyetine basvurdum. 2 aydir sonucu sabirsizlikla bekliyordum simdi henuz tebligat gelmedi ama netten baktim. Tuketici hakemheyetinde gundemden cikarildi diyor. Bu ne demek bilen var mi. Kabul mu edildi red mi ânlamadim ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başına gelenler özelden soruyor kendi kendime cevap vereyim arama ile gelenlerede ışık tutsun.

telefonun faturası benim adıma olmadığı için cevap olumsuz geldi. kısaca süresi anlatayım

hakem heyetine başvurdum

üniversiteden bir hocayı bilir kişi olarak atadılar telefonu gösterdim sıkıntıları doğrudan gösterdim ne söylediysem işi yokuşa sürdüler şikayetlerimi çok tuhafmış gibi karşıladılar. detayları tam hatırlamıyorum o anda aklıma telefonun kronik sıkıntısı olan güneş ışığı altında karartılardan bahsettim ilgilerini çekti. güneş alan bir odaya geçip bir kaç hoca birden inceledi ve şaşırdılar. hatta bana giderken telefonunu dikkatli kullan düşürüp kırma kaybetme dedi değişim veya para iadesi olacak gibisine

ben heyecanla para iadesi haberi beklerken bu konuyu açmıştım. cevap tebligatla geldi red edilmiş sebebi ise faturanın üzerinde ki kişinin ben olmayışımmış. alırken başkasına fatura ettirmiştim bu şahsiyetlede aramız epey bozuk telefon elimde patladı. gerçi tekrar servise verdim tüm ana kartı değiştirip sorunu çözdüler ama 2 sene kullanımdan sonra para iadesi gelse bende s8 alsam çok daha memnun olurdum

gündemden çıkarıldının anlamının hakem heyetinde olumlu veya olumsuz bir karara bağlandığı manasında olduğunu sanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S20 Ailesi Ana konusu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.