Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

aslında böyle durumlarda sadece hayırlı olsun der geçerim sonuçta alınmış mala laf edilip moral bozmak doğru değil ama siz daha satın almamışsınız o yüzden dayanamadım.

vallahi de billahi de yazık günah. CRV'ye 150.000 nedir? 160'a 2.0 type-r satıyor honda. Type-r alın demiyorum tabii ki sadece CRV fiyatındaki kazığı göstermek istiyorum. Yani takastam 3-5 fazlaya saymaları kar değil.

Volvo S60 kaliteli güzel araç, satmayıp binin. Üstüne 75 verip crv alınmaz.

Crv'de honda kazığı var

Hayırlı olsun güle güle binsin ama her marka bir modeliyle müşterileri öpmek ister.Crv'de o modellerden.Ki c-rv'deki motoru bmw kullansa 3 serisinde 160-170'den satar namuzsuzlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bize zimmetli bir s60 vardi satamadik arabayi kurtulmanin tek yolu takastı
    2012 model 89.000 km de
    Advence paket sunroof 17 jant kor nokta vardi aracta
    2 ay ilanda kaldi ciddi alici cikmadi arayanlar mezarciydi

Yeni crv 1.6 dizel otomatik executive aldik resimdeki lakete ek yan kapi citasi egsoz ucu var
    Plus alamadim 10.000 lira fark istediler
    Plusta kampanya yokmus
    145.000 arti 2500 paket 147.500 geldi
    Araba yok nisanda gelicek arabaya kapora verdim
    72.500'e takasa aldilar volvoyu 105.000 liraya almistik araci 2012 yilinda
    Hayirlisi olur insallah

Bir daha volvomu tövbe
    S60 takasa verdik crv aldık

After/before cihan.
    Sen değil miydin crvyi yerin dibine sokan.
    Allahin sopası yok işte.
    Bu mesaja eklenen görseller:

S60 takasa verdik crv aldıkS60 takasa verdik crv aldık

bonzai içmiş demek ki

• Konu sabitlenmeli,tam efsane olmuş vallahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Soyle desek daha dogru olur
    2007 yilinda uretilen ilk vw tiguan varga guncel kasa tusconun icinden gecer net bir sekilde soyluyorum

Crv zaten her konuda tuscondan iyi araba

Bence bu kadar büyük konuşmayın, belli olmaz 2-3 yıl sonra gider tuscon alırsınız..
    2011 model tiguan yakın bir meslektaşımda var ara sıra biniyorum. Öyle aman aman bir havası yok inanın hele tusconun içinden geçecek kadar. O kadar da değil yani..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan ne çektin be😀

• quote:

Crv bence rakipsiz bir araba motor sanziman olarak
    1.6 dizel 160 beygir 4 ceker 9 ileri zf varmi daha iyisi varsa soylesinler alalim ?

Pahali eyvallah ama ucuzu yokki piyasayi ben mi belirliyorum ?

hayırlı olsun. Güle güle kullan. Volvo ya da bmw iyi diyenler bi sebep söyleyebilir mi ? İç plastikleri yumuşak mı diyecekler. bizim memlekette sallayan eksik olmaz. ne alırsan al laf eden çıkar.
  • Doğan. kullanıcısına yanıt
    Yç görünümde Tucson, CRV'den uzak ara hoş ama bu segment araçlarda üst synyflar haricinde iç malzeme kalitesi çok tatminkar de?il. CRV'yi önce çykar sadece motor ve ?anzymany. Bu iki kombinasyon için araba alynyr my evet alynyr ama madem tasarruf yapmak için bu araç alynyyor i?te o zaman 150.000 vermek beyinleri yakar. CRV, hiç binilmeyecek bir araç falan de?il ama istenen paranyn da arabasy de?il. Yakyt tüketimde fabrika verisi kyyasyna bakarsak durum daha iyi anla?ylyr.

CRV 2.0i (benzinli motorda 1.6 yok ama verilere dikkat edelim lütfen)

?ehir içi / ?ehir dy?y: 10,1 lt / 6,2 lt
    Motor Gücü: 155 hp
    Hyzlanma 0-100 km/saat: 12.3

TUCSON:

?ehir içi / ?ehir dy?y: 9,2 lt / 6,5 lt
    Motor Gücü: 177 hp
    Hyzlanma 0-100 km/saat: 9,1 sn

CRV, ?uanki kasa yani dizel motorun benzinli seçene?i diyebiliriz. Araç, 2.0 motor olmasyna ra?men teknik veriler, motorun güçsüz ve verimsiz oldu?unu söylüyor. Yani sonuç olarak kimse tüketim konusunda CRV kötü demiyor ama sadece tüketim için bu aracy tercih edenler niçin Duster almaz anlamak mümkün de?il. CRV, fiyat olarak 110-120 bin bandynda olsa zaten burada kimse bu konuyu da tarty?yyor olmazdy.

Çok alynyp satylan CRV'ye ili?kin en üst paket bir aracyn satylyk ilany.

Araç görüldü?ü üzere gayet temiz ve sahibi hatasyz diyor. Araç yakla?yk bir aydyr ilanda olmasyna ra?men de satylmamy?. Daha bir miktar da pazarlyk olaca?yny dü?ünürsek aracyn de?er kayby konularyny siz hesaplayyn artyk ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkBnt -- 16 Mart 2016; 0:16:56 >

• sahalarda gormek istemedigimiz hareketler bunlar adam israf makinasi gibi.

hondadanda zarar edicek 😀 nerde parasini haketmeyen arac var almiş.

2012 de s 80 aliniyordu o paraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 16 Mart 2016; 1:51:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bantu

Yç görünümde Tucson, CRV'den uzak ara hoş ama bu segment araçlarda üst synyflar haricinde iç malzeme kalitesi çok tatminkar de?il. CRV'yi önce çykar sadece motor ve ?anzymany. Bu iki kombinasyon için araba alynyr my evet alynyr ama madem tasarruf yapmak için bu araç alynyyor i?te o zaman 150.000 vermek beyinleri yakar. CRV, hiç binilmeyecek bir araç falan de?il ama istenen paranyn da arabasy de?il. Yakyt tüketimde fabrika verisi kyyasyna bakarsak durum daha iyi anla?ylyr.

TUCSON:

CRV, ?uanki kasa yani dizel motorun benzinli seçene?i diyebiliriz. Araç, 2.0 motor olmasyna ra?men teknik veriler, motorun güçsüz ve verimsiz oldu?unu söylüyor. Yani sonuç olarak kimse tüketim konusunda CRV kötü demiyor ama sadece tüketim için bu aracy tercih edenler niçin Duster almaz anlamak mümkün de?il. CRV, fiyat olarak 110-120 bin bandynda olsa zaten burada kimse bu konuyu da tarty?yyor olmazdy.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-2015-en-full-kusursuz-boyasiz-jelatinleri-uzerinde-honda-crv-otm-275904367/detay

Araç görüldü?ü üzere gayet temiz ve sahibi hatasyz diyor. Araç yakla?yk bir aydyr ilanda olmasyna ra?men de satylmamy?. Daha bir miktar da pazarlyk olaca?yny dü?ünürsek aracyn de?er kayby konularyny siz hesaplayyn artyk ...

Karakter ve imladan ne yazdiginizi anlamadim pek.
    1.Crv benzinli satisi yok 2.0 litre verisinden neyi kiyasladiniz bilmiyorum ama 1.6idtec kullanimda sert 7.4litre sakinlerde 6.5 sehir ici yakalıyorum. Sehirdisi tum yol kadran kapatmazsam yuklu 5.5-6.7 arasi
    2. Zf9hp sanzimandaki diger araclari inceleyiniz.

3. Bu ilandaki arac en ust paket degil en ustun bir alti. Sattigi fiyatta aldigi fiyatin 2 lira asagisi arac 10.000 km de. Aksesuar vs de yok.
    Satilirsa diye konulmus ilan.

Tucson ile karsilastirilan bir arac ama duster ornegi biraz talihsiz olmus. Kullanim amacina gore dizel secilebilinir.
    Tucsonun ic mekan kalitesinin daha iyi olduguna katilmiyorum. Hem dizayn acisindan hem de solma vb dayaniklilik acisindan. Uzun Yillar gosterecektir.

4 ceker sisteminin ve sanzimanin tucsondan misliyle iyi oldugunu da iddia ediyorum. Kisin en agir sartlarda denedim iki araci da tucsonun saga cekip sanzimanini ve difrensiyali soğutup oyle devam etmemiz gerekti. Dagin basinda kar buz yarim saat kenarda beklemek hos olmadi gece vakti.

Her iki aracla da yaptigim bir parkur kartalkaya tirmanisi ayni tarihlerde oldugu icin esit kosullarda kar lastikleriyle denedik diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 16 Mart 2016; 2:48:47 >

• Üyenin son 1 ayda yaşadıkları
    Leonu sattım
    Ev kaporasi yaptim
    Golf aldım
    Abimin s60ni sattım
    Honda crv aldik

Yaw he he

• juke sero kullanıcısına yanıt
    Bana hiç yav hehe lik gelmedi olan biten

Leonu satıp kapora yaptı
    Arabasızlığa dayanamayıp golf aldı

Abi de s60 yerine crv aldı
    Cihan da abisine yardım etti

Neresi yavhehe

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Vayy Isuzu plaza sahibi birini tanıyorsanız tartışmayı kazandınız demektir. Whoau

Hakkaten o bilginin orada ne işi var acep

• Konu millete eğlence olmuş resmen.

Burdan çıkaracağınız en büyük ders çok BÜYÜK konuşmamak

Şimdi en büyük soru şu olmalı ;

Volvo ile 8 LT yakıt tüketimi yakalan cihan, honda ile kaç LT yakalıycak.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

quote:

Orijinalden alıntı: Bantu

TUCSON:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-2015-en-full-kusursuz-boyasiz-jelatinleri-uzerinde-honda-crv-otm-275904367/detay

Karakter ve imladan ne yazdiginizi anlamadim pek.
    1.Crv benzinli satisi yok 2.0 litre verisinden neyi kiyasladiniz bilmiyorum ama 1.6idtec kullanimda sert 7.4litre sakinlerde 6.5 sehir ici yakalıyorum. Sehirdisi tum yol kadran kapatmazsam yuklu 5.5-6.7 arasi
    2. Zf9hp sanzimandaki diger araclari inceleyiniz.

3. Bu ilandaki arac en ust paket degil en ustun bir alti. Sattigi fiyatta aldigi fiyatin 2 lira asagisi arac 10.000 km de. Aksesuar vs de yok.
    Satilirsa diye konulmus ilan.

Tucson ile karsilastirilan bir arac ama duster ornegi biraz talihsiz olmus. Kullanim amacina gore dizel secilebilinir.
    Tucsonun ic mekan kalitesinin daha iyi olduguna katilmiyorum. Hem dizayn acisindan hem de solma vb dayaniklilik acisindan. Uzun Yillar gosterecektir.

4 ceker sisteminin ve sanzimanin tucsondan misliyle iyi oldugunu da iddia ediyorum. Kisin en agir sartlarda denedim iki araci da tucsonun saga cekip sanzimanini ve difrensiyali soğutup oyle devam etmemiz gerekti. Dagin basinda kar buz yarim saat kenarda beklemek hos olmadi gece vakti.

Her iki aracla da yaptigim bir parkur kartalkaya tirmanisi ayni tarihlerde oldugu icin esit kosullarda kar lastikleriyle denedik diyebilirim.

Öncelikle yazım karakterinden ötürü kusura bakmayın, neden bu şekilde çıktı anlamadım. Tucson'un benzinlisi çok yakıyor dendiği için benzinli kıyası yapmak istedim. İki araca da bindim, üzgünüm ama CRV'de hem şöför koltuğunda hem de arkada (yolculuk da yaptım) giderken kendimi aracın içinde hissemedim kimi zamanlar. Koltukların vücudu sarma şekli (özellikle arkalar) beni memnun etmedi, ayrıca virajlarda birazda lastik yanak kalınlığından olsa gerek araç salınım yapıyor. Ancak ilk mesajımda da yazdım CRV kesinlikle alınmayacak araç değil ancak fazla pahalı (hani alanlar dizel ekonomisi diyor o açıdan yazdım), belirli fiyat aralığında denk gelirse alınır. Tucson'un otomatik vitesi DCT yani çift kavrama. Çift kavrama kullanan araçlar da kullanım açısından neye dikkat edilmesi gerekiyorsa Tucson'da da buna dikkat edilmeli. Yalnız Tucson'un verdiği ısınma uyarısı bir hata değil önlemdir, şuana kadar en azından benim bildiğim DSG gibi şanzımanı eline alan yok. DCT hızlı ve tüketim de verimli bir şanzıman ancak bu tarz şanzımanların klasik şanzımanlara göre hassas olduğunu herhalde bilmeyen yoktur.

• Belirtmek istedigim isuzuda da pickup olarak full secenekler varken adam crv aldı kendine.farkli marka farkli model sonucta.burdaki mevzu crv alınması degil haksiz karalama yapılması

• Vurmayın adam öldü.
  • bu arada yeni gördüm yazmadan edemeyeceğim
    Allah kimseye tükürdüğünü yalatmasın
    hele ki vosvosa toz kondurmayan hondaya nefret duyan biriyseniz

quote:

1,6 suv motora 140-150 vermek için bonzai filan içmek lazım
    Alah akıl fikir versin bi de sıra mı varmış
  • Uzaklaştırma almış yine .
  • Yav ben bu adamın kullanıcı adını çiziksiz göremeyecek miyim. İlk başlarda kullanıcı adı öyle zannediyordum. Yani üstüne çizgiyi kendisi şekil olsun diye çekmiş sanıyordum meğer paso şutlanıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Yav ben bu adamın kullanıcı adını çiziksiz göremeyecek miyim. İlk başlarda kullanıcı adı öyle zannediyordum. Yani üstüne çizgiyi kendisi şekil olsun diye çekmiş sanıyordum meğer paso şutlanıyormuş.

Bir ara süresiz kapatılmıştı, ama ne hikmetse geri geldi. Muhtemelen gene küfür etmiştir. Gene açarlar banını, gene gelip birilerine küfreder. Ne güzel form.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.