Şimdi Ara

S7 Always On Screen donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum always on screen bölümünde beklerken donma yapıyor 3 defa servise gittim telefonu teste soktular bir problem çıkmadı , sim kartımı değiştirdim , hafıza kartını değiştirdim ama telefon always on screen kısmında donuyor onun dışında canavar gibi çıldırıcam bir türlü çözüm bulamadım , tüm güncellemeleri yaptım abuk sabuk app lerden uzak duruyorum ama yine aynı yine aynı...

video :https://www.youtube.com/watch?v=6V75W4YjDpk&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy1912

Arkadaşlar telefonum always on screen bölümünde beklerken donma yapıyor 3 defa servise gittim telefonu teste soktular bir problem çıkmadı , sim kartımı değiştirdim , hafıza kartını değiştirdim ama telefon always on screen kısmında donuyor onun dışında canavar gibi çıldırıcam bir türlü çözüm bulamadım , tüm güncellemeleri yaptım abuk sabuk app lerden uzak duruyorum ama yine aynı yine aynı...

video :https://www.youtube.com/watch?v=6V75W4YjDpk&feature=youtu.be

Nasıl hiç bir şey çıkmamış,Telefon, teste sokan adamları gördü diye kendiliğinden düzelmedi ya, hep bu bahaneyi uyduruyorlar baktıklarıda yok aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne sen sor ne ben söyleyeyim , izmirde ki servisler parça alsın parça taksın başka ne yapılıyor merak ediyorum şuan telefon serviste yine bakalım ne halt yiyecekler merak ediyorum
  • quote:

ne sen sor ne ben söyleyeyim , izmirde ki servisler parça alsın parça taksın başka ne yapılıyor merak ediyorum şuan telefon serviste yine bakalım ne halt yiyecekler merak ediyorum

geçmiş olsun bu arada.

• Teşekkürler , Arkadaşlar benim telefonumun donma sebebi sizce sd kartımı s4 den çıkarıp biçimlendirme yapmadan s7 ye takıp kullanmam olabilir mi ? şuan telefon serviste deyenemiyorum ama fikir yürütmeye çalışıyorum
  • Merhaba hocam öncelikle geçmiş olsun. Bende telefonu alalı 1 ayı biraz geçti böyle bir sorun yaşadım. Ama sadece always on screen de değildi her hangi bir anda böyle donup kalıyordu sizdeki gibi ne yaparsam yapayım açılmıyordu. Bu sorun bir süre devam etti sonra anakart yanmış anakartı değiştirdiler. Yani donanımsal bir sıkıntı olabilir sizinki de.

Tavsiyelerim sd kartı biçimlendirmeyi deneyin. Telefonun yedeğini alıp fabrika ayarlarına çevirmeyi deneyin aynı sorun oluyor mu bakın.
  • muratcangm kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yardım için telefon bir servisten gelsin en kısa sürece deneyeceğim ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    All in one pc ekran gelmiyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence kaptan dolayi, kapsiz kullanmayi dene bi istersen

• Rammstein kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl kaptan dolayı ? neye göre bu fikri verdiniz , aklıma takıldı şimdi
  • quote:

hocam nasıl kaptan dolayı ? neye göre bu fikri verdiniz , aklıma takıldı şimdi

Hocam sadece tahminde bulundum, mesela note 5 de kalemi miktatisli kaplarda calismiyor insanlarda telefon bozuk diye garantiye veriyolar ve telefon hic bir islem gormeden geri veriliyor. O yuzden bende senin durumunu kaba bagladim. Denedin mi kapsiz?

• Rammstein kullanıcısına yanıt
    şuanda telefon serviste muhtelemen tüketici mahkemesine gideceğim elimde bir sürü video var alıcam paramı denemekten bile yoruldum hocam , çözüm bulamıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.