Şimdi Ara

S7 Edge Ayarında 2017 veya 2018 Çıkışlı Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon almam gerekiyor. En önemli 2 kriter SAR değerleri ve kamera performansı.
    Kafama yatan tek telefon Samsung Galaxy S7 Edge oldu. Özellikle kamerasına eşdeğer veya daha iyisine sahip bir telefon bulamadım. Ancak telefon 2016 çıkışlı olduğundan, bir de ön kamerasının kalitesinin arka kamerasının kalitesine sahip olmamasından dolayı 2700-TL civarı para vermek pek mantıklı gelmedi.

Açıkçası şu an aklımda ithalatçı garantili olarak S7 Edge'yi alma fikri var ancak emin değilim. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var. Alternatif fikri veya cihaz tavsiyesi olan varsa bilgilendirmesini rica ediyorum.

Fiyat aralığına gelirsek, gerçekten hak edeceğine inanabilirsem 2500 -TL'ye kadar çıkabilirim.

• Bende aynı durumda sayılırım. Fakat ben biraz tedbiri severim bu yüzden ithal garantili veya güvensiz sevislerle çalışan firmaları elerim. Örneğin şuan Sony XZ Premium kullanıyorum 2 aydır servisle uğraşıyorum. Bir daha Sony mi asla. Eğer bu ithal garanti veya servis konusunda takıntın yoksa. Nokia 8 önerebilirim sana. Cihaz son derece iyi donanıma sahip ve fiyatı 2400 liraya düştü vatanbilgisayardan alabilirsin. Ama servisi Sony ile aynı, TELESERVİCE.. Ben bu yüzden Nokia yı eledim. Benim şuan alacağım cihazlar Samsung, Aplle, Huawei dir bunlar haricinde telefon almam başkasına da önermem. Senin konuna gelecek olursak S7 Edge halen çok iyi bir cihaz ancak ekranında pembe çizgi sorunu var. Sahibinden'e gir ve oradaki ilanlara bak %90 ında bu sorunu göreceksin. Bu yüzden ben S7 almanı öneririm 2400 liraya satılıyor. Benim için servis, cihaz alırken 1. sırada olduğundan diğer marka ve modelleri ele almıyorum. EVO garanti ve TELESERVİCE servis ömrünüzden ömür çalabilir. Özellikle EVO cihazı nasıl garanti dışı bırakıp, ücret talep edebiliriz derdinde olan bir servis. Benim Sony cihazım değişim oldu, gelen cihazda da ölü piksel ve toz benzeri cisimler vardı ekranda. Şimdi yeniden değişim istedim beklemedeyim. Sorunsuz bir cihaz gelirse kullanabilirim fakat tamir edip gelirse cihaz, su ve toz geçirme özelliği yok olacağı için satacağım zararınada olsa. Ve S7 alacağım.

• hocam mix2s bekleyebilirsiniz ya da mix2 alıp geçebilirsiniz. oneplus 5t var ama sanırım sar değeri yüksekti onun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D7B950238

Bende aynı durumda sayılırım. Fakat ben biraz tedbiri severim bu yüzden ithal garantili veya güvensiz sevislerle çalışan firmaları elerim. Örneğin şuan Sony XZ Premium kullanıyorum 2 aydır servisle uğraşıyorum. Bir daha Sony mi asla. Eğer bu ithal garanti veya servis konusunda takıntın yoksa. Nokia 8 önerebilirim sana. Cihaz son derece iyi donanıma sahip ve fiyatı 2400 liraya düştü vatanbilgisayardan alabilirsin. Ama servisi Sony ile aynı, TELESERVİCE.. Ben bu yüzden Nokia yı eledim. Benim şuan alacağım cihazlar Samsung, Aplle, Huawei dir bunlar haricinde telefon almam başkasına da önermem. Senin konuna gelecek olursak S7 Edge halen çok iyi bir cihaz ancak ekranında pembe çizgi sorunu var. Sahibinden'e gir ve oradaki ilanlara bak %90 ında bu sorunu göreceksin. Bu yüzden ben S7 almanı öneririm 2400 liraya satılıyor. Benim için servis, cihaz alırken 1. sırada olduğundan diğer marka ve modelleri ele almıyorum. EVO garanti ve TELESERVİCE servis ömrünüzden ömür çalabilir. Özellikle EVO cihazı nasıl garanti dışı bırakıp, ücret talep edebiliriz derdinde olan bir servis. Benim Sony cihazım değişim oldu, gelen cihazda da ölü piksel ve toz benzeri cisimler vardı ekranda. Şimdi yeniden değişim istedim beklemedeyim. Sorunsuz bir cihaz gelirse kullanabilirim fakat tamir edip gelirse cihaz, su ve toz geçirme özelliği yok olacağı için satacağım zararınada olsa. Ve S7 alacağım.
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim işte tam da anlattıklarınız nedeniyle ithalatçı garantili almayı düşünüyorum. Çünkü ha resmi distribütör garantisi ha ithalatçı. Gördüğüm kadarıyla Apple dışında doğru düzgün hizmet veren resmi distribütör yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz telefon şuan satışda görünmekte. Çıkmasını beklemekten kastınız nedir anlamadım?

• regalok R kullanıcısına yanıt
    satışta değil hocam henüz bildiğim kadrıyla:https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-mi-mix-2s.html

gerçi mi7 de tanıtılacak o da beklenebilir ama mix2s zaten yeni nesil 845 snapdragonla geliyor. bide bence de ithalatcı garantili alın. sırf garanti diye yüzlerce lira fark vermeye gerek yok bi telefona. zaten bi sorun çıktığında yüzde 90 kullanıcı hatası dedirtmek için 40 takla atacak firmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebendefrans -- 3 Mayıs 2018; 20:43:40 >
    Evet şimdi gördüm yanlış bir modele baktım sanırım. Fakat bahsettiğiniz modelin vücut SAR değeri yüksek. Xiaomi'nin telefonları çok hoş ama genellikle Çin menşeili ürünlerin SAR değerleri yüksek oluyor. Biliyorum yaşadığımız dönemde bu tür riskler artık kaçınılmaz durumda ancak ben yine de müdahale edebileceğim şeylerde temkinli davranmaya çalışıyorum. O yüzden SAR değerleri benim için iki önemli kriterden birisi. Yine de tavsiyeniz ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • regalok R kullanıcısına yanıt
    hocam sar değeri konusunda 2nin altı normal kabul ediliyor zaten 2 nin üstünde çıkarmak yasak bildiğim kadarıyla sağlığı tehdit ediyor. onun dışında sizin bahsettiğiniz s7 edge in de pek düşük sayılmaz sar vücut değeri :D

mix 2s: vücut 1.5 baş 0.5
    s7 edge: vücut 1.4 baş 0.2

baş daha düşük ama vücut sar değerleri benzer. iphoneda falan da yüksek diye biliyorum ama kapış kapış gidiyor. konu apple samsung vs olunca pek de kimse umursamıyor sar değerini :D Bence çinli firmlara bi önyargı var bu konuda. ha oneplus 5t biraz daha fazla evet o kısım doğru. 1.6 baş 1.7 vücut var onda da.
  • kamera diyorsaniz huawei p10

Evet ama ben sınıra en uzak değerlerde bir cihaz arıyorum. Ne kadar düşük o kadar iyidir :).

Bu arada istediğim özelliklere sahip bi kaç model buldum fakat hep bir kaç çelişki çıktı karşıma.

HTC 10 => Tam aradığım cihaz ancak 2 yıl önce çıkmış bir model ve hâlâ çok pahalı. Kaç yıl daha gider bilemiyorum.

HTC U Ultra => Güzel bir cihaz ancak ele avuca sığmıyor, çok büyük telefon.

ZTE Axon 7 => Yine büyük bir telefon ve parmak izi okuyucusu arkada hiç olmamış. Ergonomik değil. Ayrıca ekranı çerçeveleyen çizgiler de kötü gözüküyor.

Son olarak Xiaomi Mi 6 var sar vücut değerini önemsemeden almak istedim. Fakat onda da ekran parlaklığı mi desem renklerin doygunluk miktarı mi desem garip göründü bana. Sanki çok parlak bir ekran ve dolayısıyla ekrandaki görüntü net değil gibi. Bunu videolarda böyle gördüm. Ekran görüntülerini inceledim yine aynı. Sanırım arayüz yazılımıyla alakalı bir durum ama bugün gidip telefoncularda teşhir veya ikinci el bulup inceleyeceğim. Eğer beni yanıltan tanıtım videolarıysa alabilirim. Yanılmıyorsam da ithalatçı garantili HTC 10 alacağım gibi bakalım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.