Şimdi Ara

s7 edge kullanan var mı?ve alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben s7 edge almak istiyorum ancak pembe çizgi meydana geliyormuş veya donup kapanıp bir daha açılmıyor diye şeyler gördüm internetten.s7 edge kullanıyorsanız bunlar siz de de oldumu yazabilir misiniz?bir de s7 edgeden memnun musunuz? ve s7 edge alınır mı? şimdiden teşekkürler.

• Elektronik işi şans işidir hocam. Ben zamanında Lg G2 kullandım onda da kronik ekran sararması sorunu vardı ama bende olmadı. Biraz şansınıza kalmış. Piyasadaki en az sorun çıkartan cihazlar Samsung cihazlar artık eski Samsung yok piyasada. S7 edge de amiral gemisi bir model olduğuna göre gönül rahatlığıyla alıp kullanılabilir tr garantili olmasi şartıyla bana kalırsa. Ben de almayı düşünüyorum kendim şuan J7 2016 kullanıyorum memnunum cihazdan performans olarak ama bazı yeni nesil özellikler bulunmadığı için değiştirmek istiyorum 2. El s7 serisi kovalıyorum. Bence düşünmeden alın kullanın üzeceğini sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yılın sanırım şubat yada mart ayında aldım güzel telefon en ufak sıkıntı çıkarmadı.

• http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-edge-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMS7E3G-GD?magaza=Eos&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.1.5

almayı düşündüğüm telefon bu ancak itahalçı garanili hiç itahaltçı garntili bir şey kullanmadım nasıl bir şey itahalatçı garanti yardımcı olurlar mı mesela veya telefon kullanılamaz durumdaysa yenisini gönderirler mi itahalatçı garanti iyi mi kötü mü ???? tr garanti almamamın nedeni 300 tl 400 tl fazla olması.
    sizce ne yapmalıyım.

• sony xperia z5c ve iPhone 7 kullandıktan sonra s7 edge bana çok yavaş geldi ama telefonun kamerası özellikle gece çekimleri kullanmak için başlıca sebep, ekranı kullanışı seni memnun eder ama şu an alıcak olsam xperia xz alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VS18 -- 14 Haziran 2017; 16:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androit kullanici

Sony xz premium varken güncelleme desteği kesilecek s7 çöpüne para verilirmi be

Çöp dediğin telefon xz premiumdan çok daha güzel duruyor.Sony telefonlar tasarım özürlü.Bu lafı hayatımda hiç bir marka için kullanmadım ama öyle.

Telefon özellik olarak s7 edgedan iyi ona bir şey diyemem ama aynı fiyatta bile değiller.2800 liraya samsung tr garantili s7 edge var hbde.Paralel alırsan da 2700 lira.Sony tr garantili xz premium ise 3600 lira.3600 lira verip kalas bir telefon da kullanmazdım şahsen.3600e çıktıktan sonra s7 edge değil s8 düşünülebilir.
  • Neye dayanarak bu kadar emin konuşuyorsunuz çok merak ettim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akbank kullanan var mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1 sene sonra güncelleme desteği kesilecek s8 i alacağıma kalas diye tabir ettiğiniz sony xz premium u alırım daha iyi

Xz premium ne kadar giderse s8 de o kadar gider.Boşuna sallamanın alemi yok.Gören de sony müthiş güncelleme veriyor sanır.Kaldı ki en güncel sürüm her zaman en iyi olacak diye bir şey de yok.Ios için de geçerli bu.Kararlı bir sürüm belirlersin ve onda kalırsın.Androidde bunu yapmak daha kolay.Hepimiz biliyoruz genelde bir telefonun en son güncellemesinin genelde pek iyi olmadığını.Kendi kullandığım g2den örnek verirsem bir çok kişi hala son sürüm 5.0.2 yerine 4.4.2 kullanıyor daha stabil olduğu için.Firmalar son güncellemeyi sırf laf olsun diye veriyor.

Zamanında xperia sola almıştım ve galaxy ace gibi dandik bir telefon kullanmış biri olarak yaşadığım en kötü android deneyimini solayla yaşadım.

• S7 edge tasarım, kamera kalitesi ve ekranı ile alınabilir bir teldir.Sony tuğla üretmeye devam etsin 🤣

• s7 edge kullanan var mı?ve alınır mı?

Bu varken bunu alan kördür!

S7 Edge her anlamda seni mutlu eder dostum. 6 aydır kullanıyorum telefonu her gördüğümde hayranlıkla bakıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

1 sene sonra güncelleme desteği kesilecek s8 i alacağıma kalas diye tabir ettiğiniz sony xz premium u alırım daha iyi

Xz premium ne kadar giderse s8 de o kadar gider.Boşuna sallamanın alemi yok.Gören de sony müthiş güncelleme veriyor sanır.Kaldı ki en güncel sürüm her zaman en iyi olacak diye bir şey de yok.Ios için de geçerli bu.Kararlı bir sürüm belirlersin ve onda kalırsın.Androidde bunu yapmak daha kolay.Hepimiz biliyoruz genelde bir telefonun en son güncellemesinin genelde pek iyi olmadığını.Kendi kullandığım g2den örnek verirsem bir çok kişi hala son sürüm 5.0.2 yerine 4.4.2 kullanıyor daha stabil olduğu için.Firmalar son güncellemeyi sırf laf olsun diye veriyor.

Zamanında xperia sola almıştım ve galaxy ace gibi dandik bir telefon kullanmış biri olarak yaşadığım en kötü android deneyimini solayla yaşadım.

Sony önceden kötüydü şimdi samsung tan bile daha iyi

Demişken android 5 zaten sorunlu bir şekilde çıktı piyasaya

Dediğin belki sadece arayüz için geçerlidir.Samsungun arayüzünü beğenmiyorum ama geri kalan her şeyde samsung daha iyi.Millet sonyi çok kaliteli filan sanıyor ama o kalas bırak da kolay kırılıp bükülmesin.Sony şu telefon pazarında xiaomi kadar bile başarılı olamamış bir firmadır.Bugün bir çok kişinin laf ettiği lg bile g2 ile çok büyük başarılara imza atmıştı ki forumda en çok mesaj yazılan telefon konularından biridir.Ben daha sonynin öyle çok popüler olabilmiş bir modelini görmedim.

Kesinlikle samsung fanı değilim veya sırf samsung kullanıyorum diye de övüyor değilim.Zaten son ve tek samsung telefonum galaxy acedi.

• S7 ve S8 daha güzel? Sony tasarımları özürlü? Kime göre neye göre? Kişisel bir şeyi sanki kağıt üstündeki bir veri gibi bahsetmeniz artık sıkmadı mı? Kördür gibi çocukça yorumlar yapmışlar bir de. Her konuda artık post kasmak için mi artı almak için mi bilemiyorum ama çerçeve muhabbeti yapılıyor. G5'in ekran kasa oranı %70.1 bir kişide lg ye laf etmiyor. iPhoneların malum. Boş yapmayı bırakın. Birçok insan bu tasarımı beğeniyor. Bende beğeniyorum. Bu tasarım çizgisine yakın telefonlarda hoşuma gidiyor. Sadece Sony'ye özel değil. Mesela P9. Birçok Sony telefondan da daha şık bana göre.

Eğer illa benimde absürt bir isim takmam gerekirse tuğla gibi bende S8+'a tv kumandası diyeyim. Cidden tasarımı hoşuma gitmiyor. Ama bu S8+'ı kötü veya gerçekte tv kumandası gibi bir telefon yapmaz. Kişiseldir.

Sony'nin eleştirilecek birçok tarafı varken tartışmadan bir sonucun çıkamayacağı çünkü kişisel zevklere kalmış tasarım konusunun tartışılması dünyanın en saçma olayı. Tamamen boş yapmak.

Kamerasını eleştirin, uzun zamandır değişmeyen arayüzünü eleştirin, hoparlör ses yüksekliği olur, kutu içeriği olur.

Ama tasarım konusunu teknik bir veri gibi konuşmak saçmadır. Bana göre Sony'nin tasarım anlayışı piyasanın en iyisidir. Htcnin telefonlarını ve huaweinin bazı modellerini de beğeniyorum. Tartışmak saçmadır. Gayette kaliteli telefonlar üretiyor.

G2'nin başarısınında nedeni f/p olması değil mi? S800 lü telefonu 1100-1200 tlye alıyordun. Malzemesi kalitesiz donanım olarak güçlü ucuz bir cihazdı. Abartılacak kadar bir cihaz değil. Ucuz olması en büyük artısı. O zamanki telefonlardan Z1'e bakarsak çok daha kaliteli bir telefondu z1. Elde tutuş hissi malzeme kalitesi. G2nin bir numarası yok ucuz, plastik ve güçlü bir cihazdı işte. Z1 ile karşılaştırılamaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymer77

S7 ve S8 daha güzel? Sony tasarımları özürlü? Kime göre neye göre? Kişisel bir şeyi sanki kağıt üstündeki bir veri gibi bahsetmeniz artık sıkmadı mı? Kördür gibi çocukça yorumlar yapmışlar bir de. Her konuda artık post kasmak için mi artı almak için mi bilemiyorum ama çerçeve muhabbeti yapılıyor. G5'in ekran kasa oranı %70.1 bir kişide lg ye laf etmiyor. iPhoneların malum. Boş yapmayı bırakın. Birçok insan bu tasarımı beğeniyor. Bende beğeniyorum. Bu tasarım çizgisine yakın telefonlarda hoşuma gidiyor. Sadece Sony'ye özel değil. Mesela P9. Birçok Sony telefondan da daha şık bana göre.

Eğer illa benimde absürt bir isim takmam gerekirse tuğla gibi bende S8+'a tv kumandası diyeyim. Cidden tasarımı hoşuma gitmiyor. Ama bu S8+'ı kötü veya gerçekte tv kumandası gibi bir telefon yapmaz. Kişiseldir.

Sony'nin eleştirilecek birçok tarafı varken tartışmadan bir sonucun çıkamayacağı çünkü kişisel zevklere kalmış tasarım konusunun tartışılması dünyanın en saçma olayı. Tamamen boş yapmak.

Kamerasını eleştirin, uzun zamandır değişmeyen arayüzünü eleştirin, hoparlör ses yüksekliği olur, kutu içeriği olur.

Ama tasarım konusunu teknik bir veri gibi konuşmak saçmadır. Bana göre Sony'nin tasarım anlayışı piyasanın en iyisidir. Htcnin telefonlarını ve huaweinin bazı modellerini de beğeniyorum. Tartışmak saçmadır. Gayette kaliteli telefonlar üretiyor.

G2'nin başarısınında nedeni f/p olması değil mi? S800 lü telefonu 1100-1200 tlye alıyordun. Malzemesi kalitesiz donanım olarak güçlü ucuz bir cihazdı. Abartılacak kadar bir cihaz değil. Ucuz olması en büyük artısı. O zamanki telefonlardan Z1'e bakarsak çok daha kaliteli bir telefondu z1. Elde tutuş hissi malzeme kalitesi. G2nin bir numarası yok ucuz, plastik ve güçlü bir cihazdı işte. Z1 ile karşılaştırılamaz bence.

Bu telefon güzel mi şimdi?

• outlet telefon alınır mı?
  • şubat'ta xperia xz aldım, çok ısınan bir telefon.Isıya bağlı olarak da ekran sararması gibi kronik bir sorunu var.Ben de bu sorun nedeni ile servise verdim bekliyorum.Zamanında note 4 almıştım,donanım o zaman için müthişti ama telefon zaman zaman kasma ve donma yapıyordu.Öncesinde lg g2 almıştım onda da malesef ekran sararması problemi oldu.Şimdi s7-s8 bakıyorum bir de htc inceliyorum. Özetle ios tan ne zaman sıkılıp macera arasam başıma bir iş geliyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnz_ksk -- 9 Eylül 2017; 12:28:12 >
  • Güzel telefondu tavsiye ederdim ama riske girmeyin ekran sorunu çoğu telde var bendede oldu samsung değişim yapıyor artık ama uğraşmaya ne gerek var. Kasıyor donuyor vs diyen arkadaşlarda o eskidendi samsung o konuyu aştı artık kasma fln yapmıyor milletin aklını karıştırmayın güncelleme desteğinide o kadar erken keseceğini zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 7 Eylül 2017; 22:47:41 >
  • Şu an s7 edgeyi aldım ve kullanmaktayım şu anlık herhangi bir sıkıntı çıkarmadı bir sıkıntı harıc o da edge ekran olduğundan çünkü ekran koruyucu zor bulunuyor ben spigenin ekran koruyucu jelatinini kullanıyorum kenarları kalkma yaptığından minik bantlar kesip yapıştırdım bazen hafif kalkmalar yapabiliyor ancak sıkıntı olmuyor ve telefonun gerçekten güzel özellikleri var.telefon alacaksanız s7 edgeyi tavsiye ederim.
  • Echo351 E kullanıcısına yanıt
    Bende pilinden dolayı S7 edge kullanıyorum telefondan çok memnunum fakat düz S7 bence daha kullanışlı edge ekrandan dolayı telefonla oynarken veya mesaj yazarken eliniz kenarlara fazla dokunuyor oda işlem yapmanızı vs engelliyor ayrıca ekran koruyucu bulmak zor ve daha dikkatli kullanmak gerek almayı düşünen kişiler ikisini alıp bu durumu bi karşılaştırsınlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.