evet evet s700 hakkında ne düşündüğünüzü bilmek istiyorum!!! Almayı düşünüyorumda
bende almayı düşünüyorum :) süper telefon bence. 6630 da güzel ama s700ide ayrı bir karizma var. gerçi listemde 6630 s700i ve v3 var bakalım şuan para durumuda iyi ama düşmesini bekliom biraz :)
en iyi multimedya telefonu! türkiyenin en iyi foto çeken ve en iyi ekranlı telefonu. kamera dünyanın önde gelen bir kaç telefonundan.
alttaki sonyericssonun uzakdoğu modeli olan S0505is.o s700den daha ince
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Valla çok iyi telefon. Kamera, ekran, sesler çok kaliteli. Internet ayalarında http ya da wap diye ayarı var. K700 de aynı ayar var fakat ben http getirince açmadı. Sanırım Internet ayalarından P910 da internet ayarı yapınca açıyordu. S700 de web sayflarını açıyor olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Internete yani turkcell için gprs ayarları olan birisi var mı. Çünkü bu msn, icq java programları da çalışmıyor el ile gprs ayarları yapamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: FatalERROR!
Internete yani turkcell için gprs ayarları olan birisi var mı. Çünkü bu msn, icq java programları da çalışmıyor el ile gprs ayarları yapamadım.
Alıntıları Göster
bana gore tek eksigi kapak acıldıgındaki boyu ve 128MB a kadar kart desteklemesi. onun dışında süper bir telefon ve k700 ün takipçisi.
quote:
Orijinalden alıntı: deville
bana gore tek eksigi kapak acıldıgındaki boyu ve 128MB a kadar kart desteklemesi. onun dışında süper bir telefon ve k700 ün takipçisi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: deville
Rakibi 6630'un en çok 64mb mmc desteklediğini düşünürsek bence çok iyi. Yakında siyah rengi de gelicekmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: _CeLLaT_
quote:
Rakibi 6630'un en çok 64mb mmc desteklediğini düşünürsek bence çok iyi. Yakında siyah rengi de gelicekmiş.
Alıntıları Göster
hadi ya.. arkadaşta tam hafıza kartı alacaktı. soyliyim almasın o zaman.. siyah olan rengi sanırım s710. ve bu modelinde farklı olarak EDGE ve 1 GB a kadar kart destegi olacak.. (duydugum kadarı ile)
quote:
Orijinalden alıntı: _CeLLaT_
quote:
Alıntıları Göster
siyahı daha karizma olur
quote:
Orijinalden alıntı: ceza fun
siyahı daha karizma olur
Alıntıları Göster
Yok yok beyler bu telefona gri rengi gidiyor çok güzel emin olabilirsiniz. Elinize aldığınız da ya da çıkardığınızda ortam da ki kafalar telefona dönüyor
quote:
Orijinalden alıntı: deville
hadi ya.. arkadaşta tam hafıza kartı alacaktı. soyliyim almasın o zaman.. siyah olan rengi sanırım s710. ve bu modelinde farklı olarak EDGE ve 1 GB a kadar kart destegi olacak.. (duydugum kadarı ile)