Şimdi Ara

s8500 wave & xperia x10 & htc hd2 leo & yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar bu tlf ların hepsinde kendine özgü artıları ve eksılerı vardır fakat bu tlf lardan birini almak istiyorum ama kararsız kaldım 1 hadtadır arastırmadayım sizce hangisi yada sizin önerebilecegınız bi tlf varmıdır.bütcem az cok bellı olmuştur yani max 1000 tl lik bişey arıyorum.yarın bu işi bitiricem yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar.
    Şimdiden Hepinize Teşekkürler..

• özellikleri aşagı yukarı denk telefonlar ancak x10 içlerinde en karizma olanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensonic

özellikleri aşagı yukarı denk telefonlar ancak x10 içlerinde en karizma olanı

evet öyle ama çoğu kişi tavsiye etmiyor.bilmiyorum acaip arada kaldım bunlardan bırını aldıktan sonrada keşke demek istemiyorum.bu 3 tlf nuda kullanan çıksada en iyi acıklamayı cevabı kendılerınden alabılsek ya.s8500 kamerada pembe renk ısınma vs.. diyorlar se x10 da 3 g destegı yok vs..vs.. diyorlar onda o bunda bu.pfffffffffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener87

quote:

Orijinalden alıntı: sensonic

özellikleri aşagı yukarı denk telefonlar ancak x10 içlerinde en karizma olanı

evet öyle ama çoğu kişi tavsiye etmiyor.bilmiyorum acaip arada kaldım bunlardan bırını aldıktan sonrada keşke demek istemiyorum.bu 3 tlf nuda kullanan çıksada en iyi acıklamayı cevabı kendılerınden alabılsek ya.s8500 kamerada pembe renk ısınma vs.. diyorlar se x10 da 3 g destegı yok vs..vs.. diyorlar onda o bunda bu.pfffffffffff

samsung wave içlerinden en iyisi fiyatı da uygun
    ama biraz daha verebilrsen htc desire öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaCroixLime -- 26 Kasım 2010; 19:17:12 >

• bana kalırsa samsung wave s8500 al derim. Fiyatıda diğerlerinden daha uygun .
  • WAVE İYİ HOŞTA İŞLETİM SİSTEMİ ŞUAN İÇİN ÖLÜ YANİ ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİ KADAR GELİŞMİŞ OYUN PROGARAM DESTEĞİ SUNMUYOR WAVE O YÜZDEN X10 VEYA HD2 ARASINDA BİRİ TERCİH EDİLEBİLİR
  • Bence hiçbiri değil Desire ye bak bir de. Leo eskidi,Wave sonu belirsiz bir işletim sistemi kullanıyor,X10 iyi ama ekran çözünürlüğü biraz kötü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola nexus 6 incelemelerim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • su baslıgı ıncelemen fıkır verebılır:

http://forum.donanimhaber.com/m_44472820/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.