Şimdi Ara

saaatıııııılııııııık süppeeeeeeeeerr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    lv43
    full str blader
    7m parası var
    43lv pet kurtu
    lv 3guıldi var
    +3fullbulu üzerindekiler blader kalkan giyisi hep +3

oo61ugur41@hotmail.com yada bana pm atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaeli_li -- 18 Haziran 2007; 16:40:53 >

• ss koy yoksa kaldırılır konun
  • hadı ıns satarsın
  • biraz zor bunu satabilmen ama sen bu çarı kas bence ilerde sat çünkü ilerki lvllerde millet str blade arıyor ama yinede sen bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpertr -- 18 Haziran 2007; 23:50:10 >
  • ehehe süper demişsin bunun dizeli varmı hacı? bide fullbulu demişsin fullblue olmasın
  • matrak bi adama benziyorsun ama anlayışlı ol dalga geçme yani
    quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

ehehe süper demişsin bunun dizeli varmı hacı? bide fullbulu demişsin fullblue olmasın
  • carın güzelmiş ama yazdığında aceleci bi duygu gördüm acil satılıkmı?parayamı ihtiyacın var bn sana bakabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu charmı süper
  • Full Blue süpeeer demişin pek fazlada extreme itemi yok charın normal.
  • hehe bumu super bende guzel bisi sandim bakiyorum tmm satiyo olabilirsin ama neden abartiyosun ustundekiler sosun olsada o lv da bi degeri yok ..

@Alpertr

kocaeli_li senin yakindan arkadasin oldugu belli zaten ama blue nun nasil yazildgini bilmeyen +bu chara super diyen birinin oyun bilgisinden suphe ederim chari botla kasmadigi ne belli banlanmaktan korkup elden cikarmaya calisma hissi aldim ama kimsenin gunahini almiyim simdi

not:forumda kimseye `lan` seklinde hitab edemezsin biras terbiyeni takin yorum yazma geregi duymuyordum ancak boyle seyler gorunce yorum yapmamak elde degil ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa559

lan bak benle adam akıllı konuş benim levelim 72 istersen gel oasise _Mustafa_Tr özellikle extra iyi bilir eski charımı oda __MuStAfA__ güzel degil işte gerçekler acıdır 20 YTL vereyim charına ayrıca serverın kralıyım demedim

greece ye gel bakem

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafa559

lan bak benle adam akıllı konuş benim levelim 72 istersen gel oasise _Mustafa_Tr özellikle extra iyi bilir eski charımı oda __MuStAfA__ güzel degil işte gerçekler acıdır 20 YTL vereyim charına ayrıca serverın kralıyım demedim

Hakkında gerekli şikayeti yaptım iyi günler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.