Şimdi Ara

SAAB 9-3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SAAB 9-3

SAAB 9-3

• Saablar güzel araç üretiyor
    takdir etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Atatürkcüyüm_

Saablar güzel araç üretiyor
    takdir etmek lazım
    ben hafiften 1.16 lara falan benzettim ama güsel araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: bito

ben hafiften 1.16 lara falan benzettim ama güsel araç

Alıntıları Göster
    Saab güzel araba ama ülkemizde niye tutmuyor anlamıyorum? Bu yüzden ssab alamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozden84

Saab güzel araba ama ülkemizde niye tutmuyor anlamıyorum? Bu yüzden ssab alamıyoruz

Alıntıları Göster
    evet malesef ülkemizde tutulmuyor böyle güzel araçlar. bu da satış sonrası hizmetin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor pazarlama stratejisinde. sadece kaliteli, güçlü, şık araba üretmek yetmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aadnan

evet malesef ülkemizde tutulmuyor böyle güzel araçlar. bu da satış sonrası hizmetin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor pazarlama stratejisinde. sadece kaliteli, güçlü, şık araba üretmek yetmiyor...

Alıntıları Göster
    -eski sade saablar nereye gitti göreniniz var mı ?

-ben biliyorum Maskeli baloya !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

-eski sade saablar nereye gitti göreniniz var mı ?

-ben biliyorum Maskeli baloya !!!!

Alıntıları Göster
    tam bir uçak
    sanki biraz da accord

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

tam bir uçak
    sanki biraz da accord

Alıntıları Göster
    bu araç accorda ayakkabısını ters giydirtirir 2.8 turbo 280 bg motoru var ayrıca ondaki sistemlerin yarısı accord'a yokwww.saab.com.tr ayrıntılara bir bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

bu araç accorda ayakkabısını ters giydirtirir 2.8 turbo 280 bg motoru var ayrıca ondaki sistemlerin yarısı accord'a yokwww.saab.com.tr ayrıntılara bir bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız

Alıntıları Göster
    her yönüyle mükkkemmel bir araç ama resimdeki concept galiba bence 9-5 aero (2.3 turbo 230 hp) çok daha güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekayıkçı

her yönüyle mükkkemmel bir araç ama resimdeki concept galiba bence 9-5 aero (2.3 turbo 230 hp) çok daha güzel

Alıntıları Göster
    resimdeki konsept gibi deil ya çıktı bu araç yada çıkacak bu şekilde. ki harika araçlardır vectra opc teki motoru kullanıyolar bu makyajlı versiyonda 10 hp daha fazlalaşmış bursada istanbulda falan arada görülüyo saablar ama bence ucuz araçlar olmamasından tutmuyo bizdekibmw mercedes hastalığı vardırya ondanda pek rağbet görmüyo. zaten satış ve servisleride çok kısıtlı bursa ankara izmir istanbulda var sadece saab satış bayileri . bir kaç defa binmekte nasip oldu valla ne bmw ye ne audiye benziyo içinde birsürü düğmesi var hakkaten kendini uçakta gibi hissediyosun dehşet araçlar yol tutuşu olsun iç kalitesi olsun bi gün bir tane 9.3 almak nasip olsun bana

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

resimdeki konsept gibi deil ya çıktı bu araç yada çıkacak bu şekilde. ki harika araçlardır vectra opc teki motoru kullanıyolar bu makyajlı versiyonda 10 hp daha fazlalaşmış bursada istanbulda falan arada görülüyo saablar ama bence ucuz araçlar olmamasından tutmuyo bizdekibmw mercedes hastalığı vardırya ondanda pek rağbet görmüyo. zaten satış ve servisleride çok kısıtlı bursa ankara izmir istanbulda var sadece saab satış bayileri . bir kaç defa binmekte nasip oldu valla ne bmw ye ne audiye benziyo içinde birsürü düğmesi var hakkaten kendini uçakta gibi hissediyosun dehşet araçlar yol tutuşu olsun iç kalitesi olsun bi gün bir tane 9.3 almak nasip olsun bana

Alıntıları Göster
    Saab fabrikasının sloganı bile "Havadaki tecrübelerimizi yer yüzünde uyguluyoruz." olduktan sonra arkadaşın da deiği gibi bu araca "uçak" gibi yakıştırmasını yapmak haksızlık olmaz. Kalitesine diyecek söz zaten yok fakat gerek yakıt gerek de parça azlığı ve fiyatı nedeni ikinci el problemi ile de birleşince işin içinden çıkılmaz oluyor.

• param olsun ne bmw ne merso forever saab
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

http://forum.donanimhaber.com/m_14399947/mpage_1/key_//tm.htm#14399947
    Param olsa kafamı karıştırabilecek bi araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Param olsa kafamı karıştırabilecek bi araç

Alıntıları Göster
    almayı düşünmekten kendimi maalesef
    alıkoyacağım bir araç olmaktan daha fazla
    ileriye gidemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricardozonta

almayı düşünmekten kendimi maalesef
    alıkoyacağım bir araç olmaktan daha fazla
    ileriye gidemiyor.

Alıntıları Göster
    ben sizin bildiğiniz araçlardan değilim bakışı atan bir araç olmuşş sanki bir tuşu varda basınca kanatları çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

ben sizin bildiğiniz araçlardan değilim bakışı atan bir araç olmuşş sanki bir tuşu varda basınca kanatları çıkıyor

Alıntıları Göster
    tam bir performans arabası tasarımıda harika olmuş, araba alacak olsam bütçem uygunsa listeye alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: stilll

tam bir uçak
    sanki biraz da accord

Alıntıları Göster
    Saab 10 numaradır yaw herzmn..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anshered

Saab 10 numaradır yaw herzmn..

Alıntıları Göster
    isveçliler de işi biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: profuzman

isveçliler de işi biliyor

Alıntıları Göster
    Alınca elde patlaması sinir bozucu.
    Yoksa mükemmel bir araç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.