Bildirim
Saat 00:20 Oyun hala yookk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Daha fazla bekleyemiyeceğim sıktı ya pff ii geceler -
Açılsın ama ya
Hafta sonu bi Knight başında sabahlama zevkim var -
proxylede girmiyo oyunaa
quote:
Orjinalden alıntı: Profosor_derki
Saat 00:20 hala oyun yokk serverlar kapalıı.... Proxy serverlarıı uzerındende gırmeye calıstıgında sureklı olarak 100060 ve 100061 hatsı verıp duruyorrr....Bu hatalrııı nasıl duzeltıgını bılen varsa soylesın bende proxy Ip sını vereyım arkadaslarr...
-
evt yaf bu ne ya knight kuraana saldırırlar inş :Dquote:
Orijinalden alıntı: mur4tt
proxylede girmiyo oyunaa
quote:
Saat 00:20 hala oyun yokk serverlar kapalıı.... Proxy serverlarıı uzerındende gırmeye calıstıgında sureklı olarak 100060 ve 100061 hatsı verıp duruyorrr....Bu hatalrııı nasıl duzeltıgını bılen varsa soylesın bende proxy Ip sını vereyım arkadaslarr...
-
oyun saat kaç gibi açılır bi bilgisi olan varmı? ( bilmiyosanız sallamayın)quote:
proxylede girmiyo oyunaa
quote:
-
ya tamda 66 ooluordum %94 rest geldı olacak ısmı buquote:
proxylede girmiyo oyunaa
quote:
-
yatın beyler yarına anca açılırquote:
Orijinalden alıntı: merttrik123
ya tamda 66 ooluordum %94 rest geldı olacak ısmı bu
Alıntıları Göster
-
yaf ingilizcesi olanlar sitenin orjinal fı,orumuna bi bakıversinler belki açıklma vardırquote:
Orijinalden alıntı: 9090XWB
yatın beyler yarına anca açılır
Alıntıları Göster -
1 saate gelir heralde serverlar acik gozukuyor..quote:
Alıntıları Göster
@profesor_derki
$u actigin ardream chariyla ilgili olan topice bak bi$ey sordum
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: V2
kanka ama 1 haftadır bu gunu beklıom ya
savas var :(((
-
knight kuran adam japon mu neymiş resmini gördüm aynı topa benziyo oyunun içine zıctı yane :Dquote:
Alıntıları Göster
-
bende gırıyor ama sureklı 10060 yada 10061 hatası verıyor ID ve sıfreyı yazınnca oyun donuyor ve bu hataları verıyorr.... -
quote:
Orijinalden alıntı: BOMM
knight kuran adam japon mu neymiş resmini gördüm aynı topa benziyo oyunun içine zıctı yane :D
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: BOMM
knight kuran adam japon mu neymiş resmini gördüm aynı topa benziyo oyunun içine zıctı yane :D
bizede göster bizde görelimm
-
oyun saat kaç gibi gitti arkadaşlar ?quote:
Orijinalden alıntı: B J Kquote:
Alıntıları Göster -
bi ara forumda gösterilmişti kaydetmedim knight kuran adamı başımın üstünemi koyyik anca para alsınlar bizi düşünen yokkiquote:
Orijinalden alıntı: B J Kquote:
Alıntıları Göster
-
evet beyler oyun geldi hepimize hayırlı uğurlu olsunquote:
bi ara forumda gösterilmişti kaydetmedim knight kuran adamı başımın üstünemi koyyik anca para alsınlar bizi düşünen yokki
Alıntıları Göster
mesela yani
-
evet profosorrr cevap verımquote:
evet beyler oyun geldi hepimize hayırlı uğurlu olsun
mesela yani
Alıntıları Göster
-
pff sende heycanlandırma zaten bekliyorum bi gelmedi yahu :D bu gun bi kere boyle oldu baktım start geldi server lar ful sonra gine gitti bu internetle alakalı olabilirmi ??quote:
evet beyler oyun geldi hepimize hayırlı uğurlu olsun
mesela yani
Alıntıları Göster
-
yok internetle alakalı degıl Ko nun serverlrınd soru n varrrquote:
pff sende heycanlandırma zaten bekliyorum bi gelmedi yahu :D bu gun bi kere boyle oldu baktım start geldi server lar ful sonra gine gitti bu internetle alakalı olabilirmi ??
Alıntıları Göster
http://usko.yudum.net/
adresınden serverın durumunu gorebılırsınızzz
Benzer içerikler
- mage stat dağılımı
- komik kullanıcı adları
- 5k ne demek
- old takı çevirme
- knight online yeni server 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X