bn bu şansıma ediim.tam da altın çagımı yasıyodum.öglen 1.30dan beri olimpia 1,2,3 fark etmez
karısık girmeye çalısıyorum.entera basar basmaz dc gelio.o zmn bu hiç oyunla baglantıya gecmiomu?sora bn 700ytlye dizüstü aldım.o yüzden bnde 2 tane enter tuşu yok sizin yöntemi tek enter tusuyla yapıom ama nafile.en fazla 3 tane connect yapabiliom sora direk dc verio.nası grcem off ya
AMAN PRE. ALMA DA NASIL YAPARSAN YAP.
dosdum ben saat 11 de n beri giremiyorum bosalmadıgından değil bı bilerek oluyorr sokmuyolar işde bide o yontemtek enterlede o luyor seri bas yeter ama dikkat et dizüstün bişi olmasın benim kasa dokuluyo yumruk atıyom paso yani gece 12 de gircez ben ona inanıyom dün oyle oldu zaten
Saat gece 12 ye kadar girme sansın cok dusuk cift enter olsa bile.Aslında dun gece ben 12:30 da bile girememiştim sonra saat 1 de girip pazar kurup yattım.Hele bugunun cuma oldugunu dusunursek herhalde gece 3 ten önce giremeyiz
dolulukla alakası yok zaten saat 12.15 de bi serverın 3 bolumu nasıl dolu olabilir bolye bişi imkansızz o saatde 1 kişi x3 vs demi oynuyot,r imkansız bilerek oldu aynı anda girdi zaten herkes topiclere bakarsanız gorursunuz bide alışkanlık olucak heralde saat 11 den gecee 12 akdar girilmiycek
K2 bilerek server yoğunluk oranını azaltıor örn kapasitenn % 70 doldugundan non pre vermesı gerekırken bunu % 30 lara cekıorlar oglen ve aksam saatlerınde gırmek cook zor