Şimdi Ara

saat 1.30danberi oyuna giremiom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bn bu şansıma ediim.tam da altın çagımı yasıyodum.öglen 1.30dan beri olimpia 1,2,3 fark etmez

karısık girmeye çalısıyorum.entera basar basmaz dc gelio.o zmn bu hiç oyunla baglantıya gecmiomu?sora bn 700ytlye dizüstü aldım.o yüzden bnde 2 tane enter tuşu yok sizin yöntemi tek enter tusuyla yapıom ama nafile.en fazla 3 tane connect yapabiliom sora direk dc verio.nası grcem off ya

• AMAN PRE. ALMA DA NASIL YAPARSAN YAP.
  • dosdum ben saat 11 de n beri giremiyorum bosalmadıgından değil bı
    bilerek oluyorr sokmuyolar işde bide o yontemtek enterlede o luyor seri bas yeter ama dikkat et dizüstün bişi olmasın benim kasa dokuluyo yumruk atıyom paso yani gece 12 de gircez ben ona inanıyom dün oyle oldu zaten
  • Saat gece 12 ye kadar girme sansın cok dusuk cift enter olsa bile.Aslında dun gece ben 12:30 da bile girememiştim sonra saat 1 de girip pazar kurup yattım.Hele bugunun cuma oldugunu dusunursek herhalde gece 3 ten önce giremeyiz
  • dolulukla alakası yok zaten saat 12.15 de bi serverın 3 bolumu nasıl dolu olabilir bolye bişi imkansızz o saatde 1 kişi x3 vs demi oynuyot,r imkansız bilerek oldu aynı anda girdi zaten herkes topiclere bakarsanız gorursunuz bide alışkanlık olucak heralde saat 11 den gecee 12 akdar girilmiycek
  • K2 bilerek server yoğunluk oranını azaltıor örn kapasitenn % 70 doldugundan non pre vermesı gerekırken
    bunu % 30 lara cekıorlar oglen ve aksam saatlerınde gırmek cook zor
  • VALLA ARTIK K.O. BÖLE YAPTII İÇİN MİLLET İNADINA PREMİUM ALMIO(ÖRNEK BN)PARMAKLARIM AGRIDI.SİNRDEN KOLTUKTAKİ YASTIKLARTI DVCEM NERDEYSE.NESE EN AZINDAN BNİM GİBİ K.OZEDELERİN OLDUUNA SEVNDİMEWT.

TEK DİYECEİM

YIKILMADIM AYAKTAYIM DCLERLE BAŞBAŞAYIM.
    K2NETWORKE,DCLERE YENİLMEDİM BURDAYIM

YIKILMADIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
  • bende Sabah 12 den beri giremiyorum
  • Aynen arkadaşlar ben de giremiyorum

Charı satıp kurtulsam mı napsam, kim alır ki benim charı da
  • Ben Saat 3'te tek tık O1 yapmış bulunmaktayım nedeni iki entere aynı anda basma
  • BU İMkansızzz sabah 11 diyorum bakın 7 dk enter a abandıgım oldu paso dc hemde seri seri veriyodu en sonda bırakdım almıyor boşalmayla alaksı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: _OrioN_

bende Sabah 12 den beri giremiyorum

ne tesadüf bende
  • oyuna girebildim tam oyunyom bu sefer de bilgisayar kastı.
    bahtsızlık bu yaw
  • dün gece 3 te b1e giremedim bu gidişle tamamen premium olacak oyun
  • ümit kesik su adan benimm
  • Saat 14.00 den beri giremiyorum bende ümidi kestim anca gece oynarim
  • HAYR KARDEŞİM EER PREMİUM ALIRSAK BÖLE KALIR.ALMAZSAK KÖPEK GİBİ BOYUN EGCEKLER.

PREMİUM ALMAIN.OYUNU BIRAKIN DAA İİ.BİZ BU OYUNU BEDAVA DİE SEVDİKŞİMDİ HMN PESMİ EDİCEZ?

BN K.OZEDEYİM VE PREMİUMSUZUM

SİZDE BANA KATILIN VE DC KALKSIN.Bİ ARA GENE BÖLE OLMUSTU HATRLARSANIZ.NOLDU ÇOU KİŞİ OYUNU BIRAKTI VE TEKRAR NON-PRE YAPTILAR.

SIKIYSA GENE YAPMASINLAR

• m2 girdm select te dc verdi varmı böle bişe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.