Şimdi Ara

Saat 2-8 arası AKK doldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün saat gece 2 yi biraz geçtikten sonra indirmelerime başladım. Saat 03:10 da mesaj geldi AKK nin %80 ini kullandınız diye. Saat 5 gibi de tektsr mrsaj geldi. Mesaj AKK nin doldugunu internetimin kesileceğini söylüyordu. Yaptığımız anlaşmaya göre gece 2 ile sabah 8 arasında sınırsız indirme yapabilecektim. Hatta anlaşmayı yaparken özellikle sordum, 1 TB dahi indirme yapsam o gün AKK ye yansımayacaktı. Onun dışında gün içerisinde kullandığım internet 150 GB'a ulaşırsa ay sonuna kadar gün içinde internet kullanamayacaktım.
    Bu işin ilginç tarafı internetim gece kesildi. Yani hız alanına takılmama gibi bir olay olmadı. Bu olayı kendilerine anlattım. Onlarda dns otomatik almamı ve kabloları kontrol etmemi istediler. Daha sonra bir daha aradım gelen mesajları bildirdim. Dedim bilgisayar açılır açılmaz sizin sayfanızı açıyor kotasında duran internet yazıyor dedim. Kayıt falan oluşturdu size geri dönüş yapılacak dedi.
    Sonra geri dönüş geldi. Kabloları kontrol etmemi istedi. Meğersem benim kota sorunumdan haberi yokmuş sorununu çözmek için geri dönüş yapan kişinin. Bu da ayrı bir üzücü durum.
    Bu sorunun bugün ya da yarın çözülmeyeceğini biliyorum. Arkadaşlarımın ve benim geçmişte Superonline ile yaşadığımız sorunlardan tecrübeliyim. Artık bir şeyler yapmak istiyorum. Yarın sorun düzelmezse şikayet edeceğim. Ama bu yasal yollar hakkında bilgili değilim. Bilgi sahibi birisi nerelere başvurabileceğimi, neler yapabileceğimi anlatarak yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.[DHTUBE=]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim bu ay giremezsin internete uğraşsan bile onu söyleyeyim ben

• Yahu önceki anlaşmada AKK dolunca hız yavaşlıyodu internet kesilmiyordu. Yeni sözleşmeyi kabul ettim çünkü gece 2-8 arası sınırsız indirme yapabilecektim. Hem indirme yapamıyorum hem interneti kesiyorlar. Şu işe bak ya! Resmen kendileri nasıl istiyorsa sözleşmeyi öyle uyguluyorlar. Sözleşmenin diğer şartları ne için var, türkü söylemek için mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.