Marka WEİDE Model WD10038 Tipi Analog & Digital Cam Tipi Yüksek kaliteli mineral cam Kasa Çelik Kordon Çelik Kordon Uzunluğu 22 cm. Kordon Genişliği 1.5 cm. Kasa Çapı 4.3 cm. Kasa Kalınlığı 1.0 cm. Ağırlık 85 gr Mekanizma Japon Quartz & Dijital Su Geçirmezlik 40 m
Model Açıklaması Spor Erkek Kol Saati Ek Özellikler ikinci saat, dakika, gün, ay, hafta, yıl gösterimi, otomatik hafta ayarı seçimi,kronometre,timer(geri sayım),alarm Arka Plan / Işıklandırma Var Kadranda Bulunanlar Analog Saat Kadran Rengi Siyah Takvim Süresi Var Saat Formatı 12 / 24 Zamanlama Var Alarm Var Saat Başı Sinyali Var Batarya Tipi Uzun süre dayanıklı pil(3 Yıl)
hayırlı olsun güzelmiş ne kadara aldın
55 tl + kdv + kargo Allah razı olsun
Para versen takmam.
güzel değil
bence biraz apaçi işi
aynı modeli casio yapsa, üstünede 500 TL fiyat verse alırdınız ama?
quote:
Orijinalden alıntı: skllmyh
Casio mu yapsa? Casio yapsa böyle mi olurdu sence?
quote:
Orijinalden alıntı: ismky
quote:
casio sadece örnekti demek istediğim kaliteli bir firma altinda bu saat öne sürülseydi ilgi görürdü. Sadece saatten örnek vermek istemiyorum bilinmedik markaların yaptığı hiçbir ürünü bende beğenmedim. Apple'cılar diyor ya " apple olsun taştan olsun" bu da o misal.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ismky
quote:
casio sadece örnekti demek istediğim kaliteli bir firma altinda bu saat öne sürülseydi ilgi görürdü. Sadece saatten örnek vermek istemiyorum bilinmedik markaların yaptığı hiçbir ürünü bende beğenmedim. Apple'cılar diyor ya " apple olsun taştan olsun" bu da o misal.
O zaman haklısın demeliyim çünkü bende o tarz "boş" saatleri beğenmiyorum hangi marka olursa olsun.
takma bunu çok kötü görünüyor iade et bence
quote:
Orijinalden alıntı: Tiraj
55 tl + kdv + kargo Allah razı olsun
linki pm atar mısın hacı :)
quote:
Orijinalden alıntı: By Asphyxia
takma bunu çok kötü görünüyor iade et bence
zevk meselesi
Abartılı
Aslında saat bileğindeyken resmini cekipte koysan güzel olur.
güzelmiş aslında böyle farklı renk birkaç saatin olucak kıyafetine uygun renklerle takıcaksın. milletin acayip dikkatini çekiyorsun tecrübe ile sabit.
dostum hayırlı olsun güle güle kullan benim hoşuma gitti
Bunu alsaydın ya
quote:
Orijinalden alıntı: Tiraj
Özellikleri
Marka WEİDE Model WD10038 Tipi Analog & Digital Cam Tipi Yüksek kaliteli mineral cam Kasa Çelik Kordon Çelik Kordon Uzunluğu 22 cm. Kordon Genişliği 1.5 cm. Kasa Çapı 4.3 cm. Kasa Kalınlığı 1.0 cm. Ağırlık 85 gr Mekanizma Japon Quartz & Dijital Su Geçirmezlik 40 m
Model Açıklaması Spor Erkek Kol Saati Ek Özellikler ikinci saat, dakika, gün, ay, hafta, yıl gösterimi, otomatik hafta ayarı seçimi,kronometre,timer(geri sayım),alarm Arka Plan / Işıklandırma Var Kadranda Bulunanlar Analog Saat Kadran Rengi Siyah Takvim Süresi Var Saat Formatı 12 / 24 Zamanlama Var Alarm Var Saat Başı Sinyali Var Batarya Tipi Uzun süre dayanıklı pil(3 Yıl)
çok beğendim. saati aldığın sitenin linkini alabilirmiyim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme