Babalar günü hediyesi almak istiyorum. babamın gözleri bozuk olduğundan saati büyük ve işık kapalıyken bile okunabilen bir cep telefonu arıyorum. telefonun aşırı bir özelliği olması gerekmiyor. heryerden çeksin yeter.
çoğunda wardır bu özellik benim sx1imde bile war
quote:
Orijinalden alıntı: yankiiiii
çoğunda wardır bu özellik benim sx1imde bile war
çoğunda var ama çoğunda ışık sönük olunca saat görünmüyo benim 6100'da da var ama görmek çok zor
quote:
Orijinalden alıntı: extremum
çoğunda var ama çoğunda ışık sönük olunca saat görünmüyo benim 6100'da da var ama görmek çok zor
Alıntıları Göster
ericssonun bi modeli vardı,kapağında saat olan.lacivert kapalıklı bi tel.di. yanlış hatırlamıyosam motorollanın da vardı öyle
quote:
Orijinalden alıntı: Death Time
ericssonun bi modeli vardı,kapağında saat olan.lacivert kapalıklı bi tel.di. yanlış hatırlamıyosam motorollanın da vardı öyle
Alıntıları Göster
kapakli telefonlarda genelde kapak kapaliykan kapaktaki ekran da analog olarak buyuk boyda saat gorunur!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: telefonumabak
kapakli telefonlarda genelde kapak kapaliykan kapaktaki ekran da analog olarak buyuk boyda saat gorunur!!!!
Alıntıları Göster
Bende 3510i vardı kaç sene önce.., onda saat kocamandı..
quote:
Orijinalden alıntı: aTTra
Bende 3510i vardı kaç sene önce.., onda saat kocamandı..
Alıntıları Göster
sony ericsson t68 ışık kapalıyken bile ekranı açıkmış gibi iri ve kocaman bir saati var- sony ericson z200 (kapaklı ve kocaman bir saat var dış ekranında)
sony ericsson t68 ışık kapalıyken bile ekranı açıkmış gibi iri ve kocaman bir saati var- sony ericson z200 (kapaklı ve kocaman bir saat var dış ekranında)
Alıntıları Göster
samsung E700 E710 kapaklı telefon kapalıyken küçük ekranda sürekli ışık yanar ve saati gösterir
quote:
Orijinalden alıntı: eXcellent x
Alıntıları Göster
ne kadarlık (fiyat olarak) bir saat alacaksın. ona göre söyle yardımcı olalım
quote:
Orijinalden alıntı: electronics
ne kadarlık (fiyat olarak) bir saat alacaksın. ona göre söyle yardımcı olalım
Alıntıları Göster
300-400 ytl civarı telefon olursa bildiğiniz bir model olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: extremum
300-400 ytl civarı telefon olursa bildiğiniz bir model olabilir.
Alıntıları Göster
siemens in cok guzel ekran koruyucusu war saat gosteren o olabilir, symbianli tellerde de war psiloc un ekran koruyucusu ole yane :D
quote:
Orijinalden alıntı: -s-laughter
siemens in cok guzel ekran koruyucusu war saat gosteren o olabilir, symbianli tellerde de war psiloc un ekran koruyucusu ole yane :D
Alıntıları Göster
soru mu tabi ki SX1
quote:
Orijinalden alıntı: darth templar
soru mu tabi ki SX1
Alıntıları Göster
3310 + duvar saati al işini görür
quote:
Orijinalden alıntı: codexboy
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: codexboy
zuahhaha
quote:
Orijinalden alıntı: Aykut McAlew
quote:
zuahhaha
Alıntıları Göster
siemens al bence ... yada nokia 6100 oda buyuk gosteriyo
quote:
Orijinalden alıntı: -s-laughter
siemens al bence ... yada nokia 6100 oda buyuk gosteriyo
Alıntıları Göster
Herhangi bir S60 telefon ve bir program vardı, adını tam hatırlamıyorum ekran koruyucu olarak analog saat seçiyordun, çok rahat iş görür. Talep olursa ismini hatırlarım
quote:
Orijinalden alıntı: Miharbi
Herhangi bir S60 telefon ve bir program vardı, adını tam hatırlamıyorum ekran koruyucu olarak analog saat seçiyordun, çok rahat iş görür. Talep olursa ismini hatırlarım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: miharbifx
Psilocun Screen Saver programından bahsediyorsun bence b i 6600 al yukle programıda zaten programsızda çok iyi anlaşılıyor....
quote:
Orijinalden alıntı: Aykut McAlew
quote:
zuahhaha
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Aykut McAlew
quote:
zuahhaha
quote:
Orijinalden alıntı: *bu**rock
quote:
Orjinalden alıntı: Aykut McAlew
quote:
zuahhaha
Alıntıları Göster
bence 3510i iyi iş görür ekranın yarısı saat zaten veya bi arkadaşın dediği gibi bi symbian tel al bi sana ekran koruyucu yollarız ekran kadar saatin olur...
quote:
Orijinalden alıntı: salagil
bence 3510i iyi iş görür ekranın yarısı saat zaten veya bi arkadaşın dediği gibi bi symbian tel al bi sana ekran koruyucu yollarız ekran kadar saatin olur...
Alıntıları Göster
aslında 2100 da olabilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme