Şimdi Ara

SAATLER (1464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.894.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14621463146414651466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın diğer ilanları sahte, bu da sahtedir çok büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddy

Adamın diğer ilanları sahte, bu da sahtedir çok büyük ihtimal.

hocam yorumlarında saatçiye götürmüş alan biri orjinalmış ama kendiside yorum yaptırmış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

arkadaşlar sahibinden de şöyle bir ilan var sizce çakma olabilir mi saat çok hoşuma gitti

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-sevgililr-casio-edifce-f1-ef-535bk-siyah-3d-chrono-hemen-teslim-73251451/detay/

Saatin piyasa değeri nedir?

İlan bana pek güven vermedi, ilan yazımı ve içeriği itibarıyla standart çakma saat satıcısı izlenimi verdi bana.

Ekleme: Adamın sattığı Seiko sahte. Casio'larında sahte olma riski yüksek.

Son zamanlarda çakma saat satıcılarının en fazla kullandığı ifadelerden biri olan ayrıca benim de çok kıl olduğum "Orijinal kutu" bu ilanda da mevcut.Bu saat piyasada 500 TL civarında satılıyor diye biliyorum. Ucuz gördüğünüz ilanların üzerine asla atlamayın. Gerçek olamayacak kadar iyi ise, asla gerçek değildir, bunu asla unutmayın. Bunları defalarca yazdık ama ne yazık ki bu sahtekarların oltalarına takılan tüketici her zaman oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 16 Şubat 2012; 19:42:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: glazer

Hazır patek'ten laf açıldıysa, şuan gösterimde olan Sürücü (Drive) filminde başrolü paylaşan bu saati göstermeden olmaz :

SAATLER

Böyle bir Patek hiç görmedim, görmediğim gibi gözüme normal görünmedi. Sahte olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

quote:

Orijinalden alıntı: diphase

quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

quote:

Orijinalden alıntı: palermo9

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

SAATLER

SEİKO SRH009P1
    -Safir Kristal cam
    -pil gerektirmeyen kinetic teknolojisi
    -deri kordon ve çelik kasa(paslanmaz)
    -el ile şarj edilebilme(direct drive)
    -gün ve şarj göstergesi mevcut

Seikonun en baba modellerinden birisini vermişin

daha alamadım ama ... orjinalini bulamıyorum ....sadece bir sitede var o da taksit yapmıyor

Sirkeci tarafına baktınmı oralarda 3-4 tane seiko bayisi bulunuyor en azından yoksa bile getirtme şansın olur

bnu alınca kolunda çekilmiş bi fotosunu koy ya bende beğendım ama capı ufak galiba biraz :)

bir dunya para,
    aydınlatma var mı yok!fosfor var mo yok!
    gece kullanma bu saatı ozaman!

olakı karanlıkta saate bakman gerektı cep telefonu ısıgını mı kullanacaz,ozaman neden saat ıcınde cep telefonumuzu kullanmıyoruz

sen saati sadece saate bakmak için kullanacaksan, kullanma gece....zaten zorla aldıran yok hocam... beğenen alır beğenmeyen almaz... ayrıca bu devirde ışıksız ortam nadirdir ve olsa bile ordada saat nadir lazım olur.... saygılarımla

benım demek ıstedıgımı anlamamıssın,bu saat ıle seıkonun muhendıslıgının 10 numara oldugunu ama tasarımcılarının 5 para etmedıgını goruyoruz,daha abıyane tabırle salak oldugunu kendılerıne verılen malzemeyı ıyı kullanamadıklarını goruyoruz.

ıcındekı mekanızmalara baktıgında etkılenmemek elde değil ama bunun kadranına bır fosfor koysa be angut adam. yok,

muhendıslık departmanı ugrasmıs kasmıs,ama tasarım departmanı yatmıs uyumus,o muhendıslıgı gercek hayattakı ıhtıyaclar ıle bulusturamamıs.

haaa her kelın bır alıcısı olur,

mekanızmasına tav olup bu eksıklıgını gozu gormeyen bılıncsız tuketıcı okadar var kı,

o kadar para verdım mı fonksıyonellıgı dıbıne kadar talep ederım,ve arz edene gıderım bu saate değil,
    tabı bunlar benım gorusum,

sen okadar para verıp fonksıyonellıgı eksık olan urun alabılırsın pekala,oda senın musrıflıgın olur

ama ben okadar avantadan para kazanmıyorum her seyı tam olsun isterım,

Hocam doğru yazmışın fakat Japonların üretim tarzı budur ne olursa olsun kasaya önem vermezler fakat içindeki mekanizma

10 numaradır

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Orijinalden alıntı: glazer

Hazır patek'ten laf açıldıysa, şuan gösterimde olan Sürücü (Drive) filminde başrolü paylaşan bu saati göstermeden olmaz :

SAATLER

Böyle bir Patek hiç görmedim, görmediğim gibi gözüme normal görünmedi. Sahte olabilir.

sahte değil, firmanın film için özel tasarladığı bir model
    http://www.gq-magazine.co.uk/style/articles/2011-09/16/gq-watches-ryan-gosling-watch-from-drive-film-movie

• Yazıda PP'nin böyle bir saat yaptığını ifade eden bir cümle göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddy

İlla her saatte fosfor mu olacak yani? Seiko'nun milyon tane fosforlu modeli var ben belki fosfor istemiyorum, kadranda ve kollarda fosforun o beyaz rengini sevmiyorum belki ve belki de Seiko'da böyle kullanıcılar için alternatif modeller üretecek kadar bilinçli bir firma çünkü fosfora çok önem veriyorsam Seiko'nun o milyon tane modelinden birini tercih ederim. Yanlış mı?

Edit: Fonksiyonellik bu denli önemliyse otomatik saatle işin ne ayrıca? Casio Databank al telefon rehberinden, hesap makinesine kadar tüm fonksiyonelliğin dibine vurursun.

SAATLER

700 bin dolarlık saat yapmışlar, fosforu unutmuşlar. Patek Philippe tasarımcılarının yaptığı hataya bak

peki eddy oyle yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

arkadaşlar sahibinden de şöyle bir ilan var sizce çakma olabilir mi saat çok hoşuma gitti

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-sevgililr-casio-edifce-f1-ef-535bk-siyah-3d-chrono-hemen-teslim-73251451/detay/

Saatin piyasa değeri nedir?

İlan bana pek güven vermedi, ilan yazımı ve içeriği itibarıyla standart çakma saat satıcısı izlenimi verdi bana.

Ekleme: Adamın sattığı Seiko sahte. Casio'larında sahte olma riski yüksek.

Son zamanlarda çakma saat satıcılarının en fazla kullandığı ifadelerden biri olan ayrıca benim de çok kıl olduğum "Orijinal kutu" bu ilanda da mevcut.Bu saat piyasada 500 TL civarında satılıyor diye biliyorum. Ucuz gördüğünüz ilanların üzerine asla atlamayın. Gerçek olamayacak kadar iyi ise, asla gerçek değildir, bunu asla unutmayın. Bunları defalarca yazdık ama ne yazık ki bu sahtekarların oltalarına takılan tüketici her zaman oluyor.

hocam birde bana polo country diye bir saat hediye geldi nedir ne değildir bilmiyorum bi fikriniz var mı acaba ?

• Gittiği yere kadar kullanın, bozulunca yaptırmak için pek para harcamayın derim.
  • bir kuyumcuda gördüm sordum nasıl bir marka diye öve öve bitiremedi ama ben saatle ilgiliyimdir ilk defa duyuyorum
  • Türkiye'de saatten gerçekten anlayan kaç tane kuyumcu var?

Türkiye'de kuyumcu adı verilen esnafın geneli, esasen sarraflık yapan, ancak telefon, döviz ya da çevresi ve dükkanının konumu gibi değişkenlere bağlı olarak bilimum şey satan kişidir benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 16 Şubat 2012; 22:25:33 >
  • arkdadaşlar sizce orientin bu modeli nasıl aranızada kullanan varmı, almayı düşünüyorum sizce almalımıyım piyasadaki fiyatını bilen varmı.

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zunny -- 16 Şubat 2012; 22:05:23 >
  • quote:

bir kuyumcuda gördüm sordum nasıl bir marka diye öve öve bitiremedi ama ben saatle ilgiliyimdir ilk defa duyuyorum

Polocountry denen marka türk markasıdır çinde üretim yaptırıp 5 dolarlık pilli makinaya sahip saatleri polo yani ralph lauren polo nun adını kullanarak satan tahtakale merkezli bir firmadır.

http://www.polocountry.com.tr/iletisim.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

quote:

bir kuyumcuda gördüm sordum nasıl bir marka diye öve öve bitiremedi ama ben saatle ilgiliyimdir ilk defa duyuyorum

Polocountry denen marka türk markasıdır çinde üretim yaptırıp 5 dolarlık pilli makinaya sahip saatleri polo yani ralph lauren polo nun adını kullanarak satan tahtakale merkezli bir firmadır.

http://www.polocountry.com.tr/iletisim.htm

ulan 350 liraya almış bana verse o arayı edifice falan alırdım

• MERHABA ARKADAŞLAR 500 TL VE ALTI ARALIĞINDA

FİYAT /PERFORMANSI KARŞILAYACAK

SAĞLAMLIK(SEIKO,TISSOT GİBİ)

ŞIKLIK VE AŞIRI SPORA KAÇMAYAN ÇOK DA KLASİK OLMAYAN BİR SAAT ARAMAKTAYIM

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zunny

arkdadaşlar sizce orientin bu modeli nasıl aranızada kullanan varmı, almayı düşünüyorum sizce almalımıyım piyasadaki fiyatını bilen varmı.

SAATLER

bilgisi olan kimse yok mu arkadaşlar.
  •  SAATLER

Bu saat hakkında biglisi olan var mı?
    Ürün fiyatı 499,00 TL değermi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bs_BJK

SAATLER

Bu saat hakkında biglisi olan var mı?
    Ürün fiyatı 499,00 TL değermi sizce?

250TL den fazla verilmez buna . Miyota mekanizma ( Japon ) .hakkı budur
  • 
Sayfa: önceki 14621463146414651466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.