Şimdi Ara

SAATLER (1466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.894.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14641465146614671468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: demonsaider

Arkadaşlar bir al atın yahu

Arkadaşlar Orient Mako saat almak istiyorum. Nereden bulabilirim?

Özellikle mavi kadranı olanlardan..

Siyah al bence.Gömlekle falanda kullanırsın siyah alırsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: demonsaider

Arkadaşlar bir al atın yahu

Arkadaşlar Orient Mako saat almak istiyorum. Nereden bulabilirim?

Özellikle mavi kadranı olanlardan..

Siyah al bence.Gömlekle falanda kullanırsın siyah alırsan.

E nereden alacaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

sanırım ben bunu alıcam.
    http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=13238&urun=Swatch+YCS543G

teşekkürler diğer tavsiyeler için ama mako ların ve seiko 5 lerin tipi pek hoşuma gitmedi. umarım memnun kalırım.
    buralarda bir bayi 300e olur dedi. internetten almaya pek sıcak bakamadım saat konusunda.

yine de başka bişey önerecek olursa ona da bakabilirim.

Tipinden ziyade mekanizma ve kalite de çok önemli. Swatch sanılan kadar kaliteli değil, bence bütçenizi biraz daha genişletip farklı modellere yönelebilirsiniz. Bütçeniz bu kadarsa, Fossil'i tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 19 Şubat 2012; 0:25:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

Tekrardan merhaba arkadaşlar,

kararımı Seiko SNZG17K1 ile değiştirip skywatches.com.sg den almaya karar verdim.ancak bi sorun daha var.gümrük sınırı 75 euro olmuş.saat ise kargo hariç 145 dolar.
    http://www.skywatches.com.sg/reviews/snzg17-snzg17k1-seiko-5-sports-automatic-mens-watch-snzg17k.htm

nasıl yapabilirim?

Dostum bu siteden daha once alisveris yaptin mi? Yani guvenilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

sanırım ben bunu alıcam.

teşekkürler diğer tavsiyeler için ama mako ların ve seiko 5 lerin tipi pek hoşuma gitmedi. umarım memnun kalırım.
    buralarda bir bayi 300e olur dedi. internetten almaya pek sıcak bakamadım saat konusunda.

Tipinden ziyade mekanizma ve kalite de çok önemli. Swatch sanılan kadar kaliteli değil, bence bütçenizi biraz daha genişletip farklı modellere yönelebilirsiniz. Bütçeniz bu kadarsa, Fossil'i tavsiye ederim.

bütçe artırma gibi bir olanağım yok maalesef. yani sonuç olarak muhteşem makineye sahip bir marka olmadığının farkındayım. ama çok da berbat olduğunu sanmıyorum. mesela ne gibi eksiklikleri var. bu saati aldığımda kaç yıl ömür biçersiniz siz olsanız.

aslında bütçeme göre seiko ve orient modelleri vardı ama onları da sevemedim. tamam içi önemli ama şimdi çok da klasik bişey istemiyorum.

fossil için birisi çok kötü diyenler haklıymış gibisinden bişi demişti bu başlıkta yanlış hatırlamıyorsam.

aslında bana bu civarda birkaç cihaz tavsiye etseniz çok memnun olurum. dönüp dolaşıp swatch a geliyorum

edit: sikayetvar.com a bakınca swatch'tan da soğudum. resmen araftayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 19 Şubat 2012; 1:29:18 >

• quote:

quote:

quote:

sanırım ben bunu alıcam.

bütçe artırma gibi bir olanağım yok maalesef. yani sonuç olarak muhteşem makineye sahip bir marka olmadığının farkındayım. ama çok da berbat olduğunu sanmıyorum. mesela ne gibi eksiklikleri var. bu saati aldığımda kaç yıl ömür biçersiniz siz olsanız.

aslında bütçeme göre seiko ve orient modelleri vardı ama onları da sevemedim. tamam içi önemli ama şimdi çok da klasik bişey istemiyorum.

fossil için birisi çok kötü diyenler haklıymış gibisinden bişi demişti bu başlıkta yanlış hatırlamıyorsam.

aslında bana bu civarda birkaç cihaz tavsiye etseniz çok memnun olurum. dönüp dolaşıp swatch a geliyorum

Swatch'ler f/p oranında isviçre mekanizma kullanan tek markadır. Üst seviye değildir fakat kalitelidir. Senelerce kullanılabilir. Ancak bozulduğu zaman tamiri yokmuş. Swatch alacaksanız soğutmayalım sizi. Ancak Orient Mako kot pantolonla çok harika duruyor bilesiniz

Ayrıca Fossil tavsiyesinden uzak durun kesinlikle, içinde kıytırık çin mekanizmaları bulunmakla beraber, hiçbir sağlamlığı, garantisi yok. Elinizde kalır. Aman uzak durun.

• Swatch'ler f/p oranında isviçre mekanizma kullanan tek markadır. Üst seviye değildir fakat kalitelidir. Senelerce kullanılabilir. Ancak bozulduğu zaman tamiri yokmuş. Swatch alacaksanız soğutmayalım sizi. Ancak Orient Mako kot pantolonla çok harika duruyor bilesiniz

Ayrıca Fossil tavsiyesinden uzak durun kesinlikle, içinde kıytırık çin mekanizmaları bulunmakla beraber, hiçbir sağlamlığı, garantisi yok. Elinizde kalır. Aman uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miragle

quote:

kararımı Seiko SNZG17K1 ile değiştirip skywatches.com.sg den almaya karar verdim.ancak bi sorun daha var.gümrük sınırı 75 euro olmuş.saat ise kargo hariç 145 dolar.
    http://www.skywatches.com.sg/reviews/snzg17-snzg17k1-seiko-5-sports-automatic-mens-watch-snzg17k.htm

nasıl yapabilirim?

hayir daha once yapmadim.ama forumda bu siteden alip kullananlar var.herkesin karari orijinal ve guvenilir yonunde.yine paypaldan halledicem de simdi gumruk meselesi var.150 euro dan 75 e indirilmis.yeni ogrendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miragle

quote:

nasıl yapabilirim?

hayir daha once yapmadim.ama forumda bu siteden alip kullananlar var.herkesin karari orijinal ve guvenilir yonunde.yine paypaldan halledicem de simdi gumruk meselesi var.150 euro dan 75 e indirilmis.yeni ogrendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

nasıl yapabilirim?

gümrüksüz getirme şansınız yok, 145 dolar üzerinden yüzde 20 gümrük ödersiniz

en az 50 lira gumruk tutar.boylece turkiyede bulamadigimiz saati yine 300 kusur liraya almis oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

sanırım ben bunu alıcam.

Bu forumda Swiss Swatch yerine dandik Fossil tavsiyesi de gördük ya artık tamam...
    Ayrıca Swach ların tamir olmadığı tam bir şehir efsanesidir. Youtube da bile nasıl açılıp tamirnin yapıldığını gösteren vidyolar var.

• gözümüz şenlensin, trendyolda tag heuer kampanyası;

http://www.trendyol.com/TAGHeuer/ButikDetay/6809
  • quote:

Herkes bir şeyler söyler, kullanan da kullanmayan da söyler. Armani, Gucci, Prada yerine dilencilerin bile kullandığı Ray-Ban'ı önerenleri de gördük. Swatch kötü marka demiyorum, kaliteyi en üst düzeyde tutan bir marka olduğunu düşünmüyorum. Kullandığım için söylüyorum, ayırdığınız bütçe ile Swatch tercih edilebilir. Swatch gündelik kullanım için saat üretiyor, dikkat ederseniz çok şık modeller bulamazsınız. Citizen NightHawk WR 200, Seiko Premier (Kinetik Mekanizma), Diesel DZ 4037 olarak 3 saatim var. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum PM ile. Bu arada Diesel'de günlük kullanım için tercih edilebilecek bir marka (Deri kordonların ömürleri biraz kısa oluyor). Seiko'yu pek beğenmemişsiniz ama çok kaliteli saatler üretiyor. Ne kadar bütçe ayırırsanız ona göre de ürün var, Fossil'in çok kötü olduğunu falan söyleyenlere itibar etmeyin pek, öyle kötü bir marka değil, oldukça güzel saatleri de var. Verdiğiniz paraya göre ürün alıyorsunuz sonuçta, Roberto Cavalli gibi çok iyi saat üreticileri de var, gönül ister böyle markalar tercih edin fakat bütçemiz belli. Casio'nun modellerini de inceleyebilirsiniz. Kullanıma göre değişmekle beraber, 7-8 yıl götürür sizi Swatch.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 19 Şubat 2012; 11:06:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

quote:

quote:

sanırım ben bunu alıcam.

Bu forumda Swiss Swatch yerine dandik Fossil tavsiyesi de gördük ya artık tamam...
    Ayrıca Swach ların tamir olmadığı tam bir şehir efsanesidir. Youtube da bile nasıl açılıp tamirnin yapıldığını gösteren vidyolar var.

saat ustası değilim ama benim saatine öyle çakı ile müdahele edecekse hiç dokunmasın daha iyi. ayrıca bildiğim kadarı ile swatch'ın skin serisi bozuldu mu çöpe atılıyor.. saatleri kalitesiz demiyorum ama sanki moda saati gibi. yıllarca kullanan vardır, ama bozuldu mu çöpe gideni de var. bir tutarsızlık var bu işte.. bu yüzden swatch'a hiç para vermedim.. pilli saat sonuçta, swiss bile olsa casiolara göre çok pahalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: omers

gözümüz şenlensin, trendyolda tag heuer kampanyası;

http://www.trendyol.com/TAGHeuer/ButikDetay/6809

50.000 TL gibi bir bütçe ayırdıysak; Rolex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 19 Şubat 2012; 11:02:05 >

• Swatch tamir edilirse su geçirmezlik özelliğini kaybeder çünkü Swatch tamir edilememesi için üretilmiştir. Kasası yekparedir. Videoda da görüldüğü gibi bir Swatch'un tamir edilebilmesi için camının kesilmesi gerekir.

Bu arada Roberto Cavalli ne zamandır iyi saat üretiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Swatch tamir edilirse su geçirmezlik özelliğini kaybeder çünkü Swatch tamir edilememesi için üretilmiştir. Kasası yekparedir. Videoda da görüldüğü gibi bir Swatch'un tamir edilebilmesi için camının kesilmesi gerekir.

Mekanizma için söylemedim, moda saatleri çok iyi. Citizen, Zenith, Rolex, Tag Heuer, Montblanc benim bütçemi fazlasıyla aştığı için tercihimi Seiko ve Citizen'den yana kullandım/kullanıyorum. Kime göre, neye göre iyi derseniz de itiraz etmem. Herkesin kalite anlayışı farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 19 Şubat 2012; 11:39:29 >
  • quote:

Swatch tamir edilirse su geçirmezlik özelliğini kaybeder çünkü Swatch tamir edilememesi için üretilmiştir. Kasası yekparedir. Videoda da görüldüğü gibi bir Swatch'un tamir edilebilmesi için camının kesilmesi gerekir.

Polemik, açılan her saat için aynı tehlike vardır. Sadece Swatch için değil. Eğer açıldıktan sonra montaj iyi yapılırsa su geçirmezlik devam eder. Kesin su geçirir diye bir şey yoktur. Bir de dikkatini çekerim videoyu iyi izlersen camın çıkarıldığını görürsün kesildiğini değil.
  • Bir dalgıç saati de pil değişimi ya da bakım için bir kere açıldıktan sonra su geçirmezlik riski altında mıdır?

O zaman ben de hiçbir saatimi servise vermeyeyim, arka kapak asla açılmasın, hatta conta bile değiştirilmesin. Tepe contaları da değiştirilmesin.

Swatch tamir edilmemesi için üretilen bir saattir, camı çıkarılsa da kesilse de sonuç değişmez, orijinalliği bozulur ve artık risk altındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 19 Şubat 2012; 11:45:09 >
  • quote:

Bir dalgıç saati de pil değişimi ya da bakım için bir kere açıldıktan sonra su geçirmezlik riski altında mıdır?

O zaman ben de hiçbir saatimi servise vermeyeyim, arka kapak asla açılmasın, hatta conta bile değiştirilmesin. Tepe contaları da değiştirilmesin.

Swatch tamir edilmemesi için üretilen bir saattir, camı çıkarılsa da kesilse de sonuç değişmez, orijinalliği bozulur ve artık risk altındadır.

Aynen öyle. Eğer açıldıktan sonra montajı iyi yapılmamışsa bırakın normal saati dalgıç saatlerin bile su geçirme riski vardır. Zaten bu yüzden saati işinin ehline vermek gerekir. Saati servise verip vermemek sizin bileceğiniz iş. Ben size mutlaka su geçirir demedim. İyi montajlanmaz ise riski var dedim. Bu anlattıklarım polemik yapılacak şeyler değil. Gayet net anlaşılır bir şekilde yazdım.

• 
Sayfa: önceki 14641465146614671468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.