Şimdi Ara

SAATLER (1465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.894.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14631464146514661467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fossilin teknik servisine neresi bakıyor ? Saatimi göndereceğim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Fossilin teknik servisine neresi bakıyor ? Saatimi göndereceğim de.

saat ve saat olabilir
  • Bende seiko solar chrono var arkadaşlar(SSC003). Saatin bir ana kadranı birde altta görülen alarm kadranı var. Bir problemim var, o da alarm saati çok iyi çalışırken ana kadran geri kalıyor. Yani alarm saati hiç şaşmazken ana saat gün be gün yavaş yavaş geri kalıyor. Saat şarj uyarısıda vermiyor ve hatta servise de yolladım fakat sadece enerji yüklenmiştir yaızısı ile beraber bana geri dönüldü. Bunun nedeni ne olabilir?
     SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 17 Şubat 2012; 21:30:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zunny

quote:

arkdadaşlar sizce orientin bu modeli nasıl aranızada kullanan varmı, almayı düşünüyorum sizce almalımıyım piyasadaki fiyatını bilen varmı.

SAATLER

bilgisi olan kimse yok mu arkadaşlar.

bir Allah'ın kulu cevap versin ne olurya en azından güzel, çirkin birşey söyleyin.

• quote:

quote:

quote:

arkdadaşlar sizce orientin bu modeli nasıl aranızada kullanan varmı, almayı düşünüyorum sizce almalımıyım piyasadaki fiyatını bilen varmı.

SAATLER

bir Allah'ın kulu cevap versin ne olurya en azından güzel, çirkin birşey söyleyin.

Orient in hangi otomatik saatini alirsan al memnun kalirsin japon mekanizma ve sapma degerleri cok az sağlam evladiyelik bir saat

• quote:

quote:

quote:

SAATLER

piyasa fiyatı 650-750TL arasında dolanıyor . Etiket fiyatı 900TL civarında sanırım. Gönül rahatlığıyla kullanırsın bir sıkıntı çıkarmaz Orient

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Bende seiko solar chrono var arkadaşlar(SSC003). Saatin bir ana kadranı birde altta görülen alarm kadranı var. Bir problemim var, o da alarm saati çok iyi çalışırken ana kadran geri kalıyor. Yani alarm saati hiç şaşmazken ana saat gün be gün yavaş yavaş geri kalıyor. Saat şarj uyarısıda vermiyor ve hatta servise de yolladım fakat sadece enerji yüklenmiştir yaızısı ile beraber bana geri dönüldü. Bunun nedeni ne olabilir?
     SAATLER

Down..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

quote:

SAATLER

piyasa fiyatı 650-750TL arasında dolanıyor . Etiket fiyatı 900TL civarında sanırım. Gönül rahatlığıyla kullanırsın bir sıkıntı çıkarmaz Orient

sağolun çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

• Tisot un bu yeni modelini çok beyendim. Türkiyede ne zaman satışa girecek ve fiyatı ne kadar olabilir? Mekanızması nasıldır bilgisi olan varmı?
    Tissot Heritage PR 516

SAATLER
  • tissot'un bu delikli kordon kullanmasını çok seviyorum, özellikle deri olunca
  • Tissot T0484172705700 T-Race Black Chronograph
    http://www.sanalpazar.com/Tissot-T0484172705700-T-race-Black-Chronograph__isp2692951
    http://www.sanalpazar.com/Tissot-T0484172705700-T-race-Black-Chronograph__isp2692951
    [simage][/simage]

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor1997 -- 18 Şubat 2012; 14:05:04 >

• Tekrardan merhaba arkadaşlar,

kararımı Seiko SNZG17K1 ile değiştirip skywatches.com.sg den almaya karar verdim.ancak bi sorun daha var.gümrük sınırı 75 euro olmuş.saat ise kargo hariç 145 dolar.
    http://www.skywatches.com.sg/reviews/snzg17-snzg17k1-seiko-5-sports-automatic-mens-watch-snzg17k.htm

nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

quote:

Orijinalden alıntı: glazer

quartz saatler pil ile çalışır,ancak automatic ise pilsizdir kolunuzun hareketiyle çalışmaya başlar..adeta bir canlı gibidir,otomatik saat alabiliyorsanız quartzlara bakmayın bile derim..yıllardır çalışmayan bir otomatik saati elinizin ufak bir hareketiyle tıkır tıkır çalışmaya başladığını görünce hayret edersiniz. saatcell sitesi bir ara orient makoları ebay fiyatıyla sattı, fakat pek stok kalmadı forumdaki arkadaşlar saolsun =)

ben kadranda çok sadelik değil biraz dolu olmasını istediğim için kronograf düşünüyorum. o apayrı bir kategori mi quartz ın içine mi giriyor. veya kronograf olup otomatik de olabiliyo mu?

orient makolar ayıramadım hangisi mako hangisi değil. ama saatcell in fiyatları gayet iyi duruyo. birkaç model kalmış ama aralarından beğendiğim biri çıktı. burdan link verip hedef göstermek gibi olmasın o tüketen arkadaşlara
    http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/790031-orient-ctt0p004w.html
    siyah kadranlısı daha güzelmiş ama tükenmiş o, bu da iyi şekli. ne dersiniz?

bu saatcellde bir sorun olmasın, eski model falan mı bu oranda indirim olmuş
    bi de bu modelleri deneyebileceğim yer var mıdır istanbulda

Saatcell de herhangi bir sorun yok forumdan çok mako alan da oldu fiyatlar kampanya dahilinde devam ediyor. Makolar tükenmiş durumda bir ay içerisinde yeniden gelmesi bekleniyor ama ozamanki fiyatlar konusunda şimdiden birşey söylemek zor yine de en uygun fiyat saatcell.com da olacaktır.

Başka bir duyuru ucuz çin malı saat isteyenler için choppers saat 19,90 dan başlayan fiyatlarla satıştadır.
    sizlere kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: teomanr

quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

quote:

Orijinalden alıntı: glazer

quartz saatler pil ile çalışır,ancak automatic ise pilsizdir kolunuzun hareketiyle çalışmaya başlar..adeta bir canlı gibidir,otomatik saat alabiliyorsanız quartzlara bakmayın bile derim..yıllardır çalışmayan bir otomatik saati elinizin ufak bir hareketiyle tıkır tıkır çalışmaya başladığını görünce hayret edersiniz. saatcell sitesi bir ara orient makoları ebay fiyatıyla sattı, fakat pek stok kalmadı forumdaki arkadaşlar saolsun =)

ben kadranda çok sadelik değil biraz dolu olmasını istediğim için kronograf düşünüyorum. o apayrı bir kategori mi quartz ın içine mi giriyor. veya kronograf olup otomatik de olabiliyo mu?

orient makolar ayıramadım hangisi mako hangisi değil. ama saatcell in fiyatları gayet iyi duruyo. birkaç model kalmış ama aralarından beğendiğim biri çıktı. burdan link verip hedef göstermek gibi olmasın o tüketen arkadaşlara
    http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/790031-orient-ctt0p004w.html
    siyah kadranlısı daha güzelmiş ama tükenmiş o, bu da iyi şekli. ne dersiniz?

bu saatcellde bir sorun olmasın, eski model falan mı bu oranda indirim olmuş
    bi de bu modelleri deneyebileceğim yer var mıdır istanbulda

Saatcell de herhangi bir sorun yok forumdan çok mako alan da oldu fiyatlar kampanya dahilinde devam ediyor. Makolar tükenmiş durumda bir ay içerisinde yeniden gelmesi bekleniyor ama ozamanki fiyatlar konusunda şimdiden birşey söylemek zor yine de en uygun fiyat saatcell.com da olacaktır.

Başka bir duyuru ucuz çin malı saat isteyenler için choppers saat 19,90 dan başlayan fiyatlarla satıştadır.
    sizlere kolay gelsin.

Gene aynı fiyatlarla satışa çıkartırsanız çok sevinirim, kampanyanızı yaptığınızda askerden daha yeni gelmiştim ve kaçırdım makoları. Gene aynı fiyattan satışa sunarsanız benim gibi birçok forum kullanıcısı daha makoya sahip olur, saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

Tekrardan merhaba arkadaşlar,

kararımı Seiko SNZG17K1 ile değiştirip skywatches.com.sg den almaya karar verdim.ancak bi sorun daha var.gümrük sınırı 75 euro olmuş.saat ise kargo hariç 145 dolar.
    http://www.skywatches.com.sg/reviews/snzg17-snzg17k1-seiko-5-sports-automatic-mens-watch-snzg17k.htm

nasıl yapabilirim?

gümrüksüz getirme şansınız yok, 145 dolar üzerinden yüzde 20 gümrük ödersiniz

• Arkadaşlar Orient Mako saat almak istiyorum. Nereden bulabilirim?

Özellikle mavi kadranı olanlardan..
  • sanırım ben bunu alıcam.
    http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=13238&urun=Swatch+YCS543G

teşekkürler diğer tavsiyeler için ama mako ların ve seiko 5 lerin tipi pek hoşuma gitmedi. umarım memnun kalırım.
    buralarda bir bayi 300e olur dedi. internetten almaya pek sıcak bakamadım saat konusunda.

yine de başka bişey önerecek olursa ona da bakabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtgalip

Tisot un bu yeni modelini çok beyendim. Türkiyede ne zaman satışa girecek ve fiyatı ne kadar olabilir? Mekanızması nasıldır bilgisi olan varmı?
    Tissot Heritage PR 516

Büyük kısmı yekpare olan bileziği biraz riskli göründü bana. Yani en azından kola takıp denemeden almamak lazım. Makina olarak yine aynı , 2836-2 kullanılmış deniliyor.

SAATLER
  • Arkadaşlar Citizen WR 200 NightHawk saatimin kordonundaki bir bakla kırıldı ve orjinalini bulamıyorum. Yurtdışından aldım ürünü ve burada parçasını bulamadım (İzmir'de). İnternet üzerinden ya da farklı illerde bulunanan saat mağazalarından temin etmek istiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

SAATLER
     SAATLER

• Arkadaşlar bir al atın yahu

Arkadaşlar Orient Mako saat almak istiyorum. Nereden bulabilirim?

Özellikle mavi kadranı olanlardan..
  • 
Sayfa: önceki 14631464146514661467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.