Şimdi Ara

SAATLER (1463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.895.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14611462146314641465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hanım hediye almış.Değişik bir saat.Ben sevdim.

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan83 -- 15 Şubat 2012; 23:28:07 >
  • Beyler forumda dolaşırken orient mako konusunu gördüm ve makoya karşı bi istek oluştu içimde alsammı diyorum tavsiye edermisiniz daha önce hiç otomatik saat kullanmadım bakımı filan varmıdır veya mako alma şunu al dediğiniz bir model varmıdır.
  • ertay o alıntı yaptığın mesajda ciddiye almadığım mesajlardan biri bana bişey öğretecekse onun nerden nasıl öğrenmiş sorgulamak kadar doğal birşey yok bana terbiyesiz denildiğindede bana terbiyesiz diyen birininde terbiyesini sorgularım ayrıca sen sözlüğe o yazdığn anlamda bakıyorsan sen sözlüğe bakma kılavuzu kullan şu lafları ağzından duyarken biri cekip youtuba koysa fenamen olursun hıyar hayırdan geliyormuş ayrıca ben bu mesajlara cevap hakkı doğduğumdan cevap vermek zorundayım arkadşın biri cıkıyor ben armani saat aldım nasıl diye bir paylaşım yapıyor ki gayet normal olmasına rağmen o arkadaşa armani saat değilden başlıyor çöpe at gitsinle bitiyor bende saatinizin tasarımı çok hoş hayırlı olsun diyince vay anam sen git takı aksesuar bölümüne yorum yapa geliyor ayrıca ben hiçbirzaman şahsi konuşan ilk kişi olmadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Beyler forumda dolaşırken orient mako konusunu gördüm ve makoya karşı bi istek oluştu içimde alsammı diyorum tavsiye edermisiniz daha önce hiç otomatik saat kullanmadım bakımı filan varmıdır veya mako alma şunu al dediğiniz bir model varmıdır.

mako hoşunuza gittiyse gözünüz arkada kalmadan alabilirsiniz size seçenek olarak seiko 5 serisinden diving modelleri olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar saat isteğim doğdu. bütçem çok yüksek değil. 300 TL falan bütçem.

ilk olarak hepsiburadada swatch ve casiolara baktım.
    http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=13262&urun=Swatch+YCS543G
     SAATLER

bu model aklıma yattı gibi. bi ara mağazaya gidip bileğimde bakıcam. ama yine de almadan önce sorayım size de.

bu saat sağlam mıdır? beni yıllarca götürür mü? benzer fiyata tavsiye edebileceğiniz modeller nelerdir mesela...
    21 yaşındayım. yaşıma da uygun, hem spor hem klasik bir havası olan, metal çerçeveli, küçük kadranlı, kadran-çerçeve-kasa üçlüsünden en az biri ayrı renk
    şu an böyle bişi düşünüyorum.

ne çok soru sordun diyen olursa en azıdan casio ve swatch tan başka hangi markalara bakabilirim bu fiyat aralığı için. (şu an casio pek düşünmüyorum aslında)

bana cevap verecek birisi yok heralde. buralarda swatch kullanan hiç mi kişi yokmuş. saat alıcakken buradaki yorumlara bakarak alıcaktım. açıkcası yorum olmamasına çok üzüldüm.

neyse ben bugün swatch un beşiktaş mağazasına gittim. orda baktım da mavisi burdaki kadar canlı değildi. onun yerine bunu gördüm
     SAATLER

bu kasaya parlak çelik kayış takmışlardı. muhtemelen başka bir model ama adını sormayı unuttum

hangi rengi daha güzel bu ikisinde sizce.
    aynı modele deri de çelik de oluyormuş buna sevindim. bir de siyah deri kayış alırım

ama daha hala içindeki makine hakkında bilgi istiyorum. kaliteli midir. verdiğim paraya değicek bir makine var mı içinde

bir de swatchsaat.com da bile havaleye %10 indirim yapıyor mağazada nakite indirim yapmam dedi o site swatch un resmi satışı değil mi. öyle biliyordum ben

arkadaşlar herkes orient tissot seiko alıcak değil. öğrenciyim, ablam hediye olarak alıcak. bütçem bu kadar ancak. 1000 liralık saat olunca cevap vermeniz ama 300 liralık saate ilgilenmemeniz hoş değil. bilmiyorum belki de yanlış anlıyorum ama bu da son soruşum. bakalım cevap gelicek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 16 Şubat 2012; 0:26:55 >

• karışmak gibi olmasın ama 300tl'ye çok güzel bir seiko 5 veya orient mako'da alabilirsiniz
  • quote:

bana cevap verecek birisi yok heralde. buralarda swatch kullanan hiç mi kişi yokmuş. saat alıcakken buradaki yorumlara bakarak alıcaktım. açıkcası yorum olmamasına çok üzüldüm.

neyse ben bugün swatch un beşiktaş mağazasına gittim. orda baktım da mavisi burdaki kadar canlı değildi. onun yerine bunu gördüm
     SAATLER

bu kasaya parlak çelik kayış takmışlardı. muhtemelen başka bir model ama adını sormayı unuttum

hangi rengi daha güzel bu ikisinde sizce.
    aynı modele deri de çelik de oluyormuş buna sevindim. bir de siyah deri kayış alırım

ama daha hala içindeki makine hakkında bilgi istiyorum. kaliteli midir. verdiğim paraya değicek bir makine var mı içinde

bir de swatchsaat.com da bile havaleye %10 indirim yapıyor mağazada nakite indirim yapmam dedi o site swatch un resmi satışı değil mi. öyle biliyordum ben

arkadaşlar herkes orient tissot seiko alıcak değil. öğrenciyim, ablam hediye olarak alıcak. bütçem bu kadar ancak. 1000 liralık saat olunca cevap vermeniz ama 300 liralık saate ilgilenmemeniz hoş değil. bilmiyorum belki de yanlış anlıyorum ama bu da son soruşum. bakalım cevap gelicek mi

Renk konusunda karar sizin, ama tek saatiniz olacaksa siyah tüm kıyafetler ile daha rahat kullanılabilecek bir seçenek olacaktır.

İçinde Swiss Made bir pilli makine barındırır. Standart bir kullanıcının tüm ihtiyaçlarını gayet güzel karşılayacaktır. Swatch'un tek ciddi sorunu, tamirinin mümkün olmamasıdır, ama bu bütçe ile daha kaliteli ve şık bir saat almak zor olduğundan bence Swatch iyi bir seçim olacaktır.

Bir ara Orient Mako çok uygun fiyatlara satılıyordu, bence bir de onu araştırın. Mako uzmanı çok arkadaş var, onlar bu konuda daha detaylı bilgi verecektir.

İndirim konusunda ise bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Renk konusunda karar sizin, ama tek saatiniz olacaksa siyah tüm kıyafetler ile daha rahat kullanılabilecek bir seçenek olacaktır.

İçinde Swiss Made bir pilli makine barındırır. Standart bir kullanıcının tüm ihtiyaçlarını gayet güzel karşılayacaktır. Swatch'un tek ciddi sorunu, tamirinin mümkün olmamasıdır, ama bu bütçe ile daha kaliteli ve şık bir saat almak zor olduğundan bence Swatch iyi bir seçim olacaktır.

Bir ara Orient Mako çok uygun fiyatlara satılıyordu, bence bir de onu araştırın. Mako uzmanı çok arkadaş var, onlar bu konuda daha detaylı bilgi verecektir.

İndirim konusunda ise bilgim yok.

teşekkür ederim bakıyorum şimdi makoya. trde garanti vs oluyor mu. yani resmi distribütörü vardır heralde di mi?

quote:

Orijinalden alıntı: glazer

karışmak gibi olmasın ama 300tl'ye çok güzel bir seiko 5 veya orient mako'da alabilirsiniz

hayır dostum ben tavsiye alamadığım için yakındım. teşekkürler tavsiyeleriniz için bakıyorum hemen. açıkcası biraz cahil kaldığım için saat konusunda sadece swatch a takılı kalmak istemedim.

bir de automatic deniyor quartz deniyor farkı nedir ?

• quartz saatler pil ile çalışır,ancak automatic ise pilsizdir kolunuzun hareketiyle çalışmaya başlar..adeta bir canlı gibidir,otomatik saat alabiliyorsanız quartzlara bakmayın bile derim..yıllardır çalışmayan bir otomatik saati elinizin ufak bir hareketiyle tıkır tıkır çalışmaya başladığını görünce hayret edersiniz. saatcell sitesi bir ara orient makoları ebay fiyatıyla sattı, fakat pek stok kalmadı forumdaki arkadaşlar saolsun =)
  • quote:

quartz saatler pil ile çalışır,ancak automatic ise pilsizdir kolunuzun hareketiyle çalışmaya başlar..adeta bir canlı gibidir,otomatik saat alabiliyorsanız quartzlara bakmayın bile derim..yıllardır çalışmayan bir otomatik saati elinizin ufak bir hareketiyle tıkır tıkır çalışmaya başladığını görünce hayret edersiniz. saatcell sitesi bir ara orient makoları ebay fiyatıyla sattı, fakat pek stok kalmadı forumdaki arkadaşlar saolsun =)

ben kadranda çok sadelik değil biraz dolu olmasını istediğim için kronograf düşünüyorum. o apayrı bir kategori mi quartz ın içine mi giriyor. veya kronograf olup otomatik de olabiliyo mu?

orient makolar ayıramadım hangisi mako hangisi değil. ama saatcell in fiyatları gayet iyi duruyo. birkaç model kalmış ama aralarından beğendiğim biri çıktı. burdan link verip hedef göstermek gibi olmasın o tüketen arkadaşlara
    http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/790031-orient-ctt0p004w.html
    siyah kadranlısı daha güzelmiş ama tükenmiş o, bu da iyi şekli. ne dersiniz?

bu saatcellde bir sorun olmasın, eski model falan mı bu oranda indirim olmuş
    bi de bu modelleri deneyebileceğim yer var mıdır istanbulda

• quote:

quote:

quartz saatler pil ile çalışır,ancak automatic ise pilsizdir kolunuzun hareketiyle çalışmaya başlar..adeta bir canlı gibidir,otomatik saat alabiliyorsanız quartzlara bakmayın bile derim..yıllardır çalışmayan bir otomatik saati elinizin ufak bir hareketiyle tıkır tıkır çalışmaya başladığını görünce hayret edersiniz. saatcell sitesi bir ara orient makoları ebay fiyatıyla sattı, fakat pek stok kalmadı forumdaki arkadaşlar saolsun =)

ben kadranda çok sadelik değil biraz dolu olmasını istediğim için kronograf düşünüyorum. o apayrı bir kategori mi quartz ın içine mi giriyor. veya kronograf olup otomatik de olabiliyo mu?

orient makolar ayıramadım hangisi mako hangisi değil. ama saatcell in fiyatları gayet iyi duruyo. birkaç model kalmış ama aralarından beğendiğim biri çıktı. burdan link verip hedef göstermek gibi olmasın o tüketen arkadaşlara
    http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/790031-orient-ctt0p004w.html
    siyah kadranlısı daha güzelmiş ama tükenmiş o, bu da iyi şekli. ne dersiniz?

bu saatcellde bir sorun olmasın, eski model falan mı bu oranda indirim olmuş
    bi de bu modelleri deneyebileceğim yer var mıdır istanbulda

http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/795674-orient-sem75001b.html
    http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/795645-orient-sem65002d.html
    http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/795644-orient-sem65001b.html

bunlar mako , birinci linkteki Mako XL yalnız üçüde stokta yok. ayıramadığınız için linklerini verip bilgilendirmeye çalıştım

•  SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

quote:

Orijinalden alıntı: palermo9

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: diphase

quote:

quote:

SAATLER

SEİKO SRH009P1
    -Safir Kristal cam
    -pil gerektirmeyen kinetic teknolojisi
    -deri kordon ve çelik kasa(paslanmaz)
    -el ile şarj edilebilme(direct drive)
    -gün ve şarj göstergesi mevcut

Seikonun en baba modellerinden birisini vermişin

daha alamadım ama ... orjinalini bulamıyorum ....sadece bir sitede var o da taksit yapmıyor

Sirkeci tarafına baktınmı oralarda 3-4 tane seiko bayisi bulunuyor en azından yoksa bile getirtme şansın olur

bnu alınca kolunda çekilmiş bi fotosunu koy ya bende beğendım ama capı ufak galiba biraz :)

bir dunya para,
    aydınlatma var mı yok!fosfor var mo yok!
    gece kullanma bu saatı ozaman!

olakı karanlıkta saate bakman gerektı cep telefonu ısıgını mı kullanacaz,ozaman neden saat ıcınde cep telefonumuzu kullanmıyoruz

sen saati sadece saate bakmak için kullanacaksan, kullanma gece....zaten zorla aldıran yok hocam... beğenen alır beğenmeyen almaz... ayrıca bu devirde ışıksız ortam nadirdir ve olsa bile ordada saat nadir lazım olur.... saygılarımla

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SAATLER

SEİKO SRH009P1
    -Safir Kristal cam

daha alamadım ama ... orjinalini bulamıyorum ....sadece bir sitede var o da taksit yapmıyor

Sirkeci tarafına baktınmı oralarda 3-4 tane seiko bayisi bulunuyor en azından yoksa bile getirtme şansın olur

bnu alınca kolunda çekilmiş bi fotosunu koy ya bende beğendım ama capı ufak galiba biraz :)

Aslinda capi birazdaha genisletilmis burdan biraz ufak gibi duruyor fakat kolda cok sik durur bu arada ben alamiyorum malesef fakat ileride maddi yonden biraz toparlaninca direk almayi planliyorum

yakışır daha ben alamadım... maddi sıkıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

SAATLER

Ben hiç takılmazdım böyle saatlere arkadaş, kapatmıştım bu defteri... Bu ne güzel bir modeldir arkadaş?! Hele Swatch'dan hiç böyle bir ürün beklemezdim.

Sabahtan beri yana döne hangi model olduğunu arıyorum, ancak tek ulaştığım bilgi "Russ Schwenkler" adlı adamın bunu modifiye ederek yaptığı. Başka bir bilgiye sahip olan varsa lütfen bizden de esirgemesin.

• Ben ulaştım sanırım bir bilgiye. Üzülerek söylüyorum ki Russ Schwenkler denen adam, mevcut saatlerden veya hiç olmayan saatlerden yola çıkarak 2 ve 3 boyutlu tasarım programları kullanmış ve aşağıda linkini vereceğim linkteki modelleri dizayn etmiş.

http://dangeruss-times.blogspot.com/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SAATLER

SEİKO SRH009P1
    -Safir Kristal cam

bir dunya para,
    aydınlatma var mı yok!fosfor var mo yok!
    gece kullanma bu saatı ozaman!

olakı karanlıkta saate bakman gerektı cep telefonu ısıgını mı kullanacaz,ozaman neden saat ıcınde cep telefonumuzu kullanmıyoruz

sen saati sadece saate bakmak için kullanacaksan, kullanma gece....zaten zorla aldıran yok hocam... beğenen alır beğenmeyen almaz... ayrıca bu devirde ışıksız ortam nadirdir ve olsa bile ordada saat nadir lazım olur.... saygılarımla

benım demek ıstedıgımı anlamamıssın,bu saat ıle seıkonun muhendıslıgının 10 numara oldugunu ama tasarımcılarının 5 para etmedıgını goruyoruz,daha abıyane tabırle salak oldugunu kendılerıne verılen malzemeyı ıyı kullanamadıklarını goruyoruz.

ıcındekı mekanızmalara baktıgında etkılenmemek elde değil ama bunun kadranına bır fosfor koysa be angut adam. yok,

muhendıslık departmanı ugrasmıs kasmıs,ama tasarım departmanı yatmıs uyumus,o muhendıslıgı gercek hayattakı ıhtıyaclar ıle bulusturamamıs.

haaa her kelın bır alıcısı olur,

mekanızmasına tav olup bu eksıklıgını gozu gormeyen bılıncsız tuketıcı okadar var kı,

o kadar para verdım mı fonksıyonellıgı dıbıne kadar talep ederım,ve arz edene gıderım bu saate değil,
    tabı bunlar benım gorusum,

sen okadar para verıp fonksıyonellıgı eksık olan urun alabılırsın pekala,oda senın musrıflıgın olur

ama ben okadar avantadan para kazanmıyorum her seyı tam olsun isterım,

• İlla her saatte fosfor mu olacak yani? Seiko'nun milyon tane fosforlu modeli var ben belki fosfor istemiyorum, kadranda ve kollarda fosforun o beyaz rengini sevmiyorum belki ve belki de Seiko'da böyle kullanıcılar için alternatif modeller üretecek kadar bilinçli bir firma çünkü fosfora çok önem veriyorsam Seiko'nun o milyon tane modelinden birini tercih ederim. Yanlış mı?

Edit: Fonksiyonellik bu denli önemliyse otomatik saatle işin ne ayrıca? Casio Databank al telefon rehberinden, hesap makinesine kadar tüm fonksiyonelliğin dibine vurursun.

SAATLER

700 bin dolarlık saat yapmışlar, fosforu unutmuşlar. Patek Philippe tasarımcılarının yaptığı hataya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 16 Şubat 2012; 19:09:10 >

• Hazır patek'ten laf açıldıysa, şuan gösterimde olan Sürücü (Drive) filminde başrolü paylaşan bu saati göstermeden olmaz :

SAATLER
  • arkadaşlar sahibinden de şöyle bir ilan var sizce çakma olabilir mi saat çok hoşuma gitti

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-sevgililr-casio-edifce-f1-ef-535bk-siyah-3d-chrono-hemen-teslim-73251451/detay/
  • 
Sayfa: önceki 14611462146314641465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.