Şimdi Ara

SAATLER (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.891.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önceki topicte paylaştıgım bazı bilgileri bu topigede taşımak istiyorum.saatlerde dekor çalişmasının kademeli bir şekilde nasıl yapıldıgını resimlerden takip edebilirsiniz.
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

kullanılan aletler.
     SAATLER

• 50-100 ytl arası hangi saat i önerirsiniz?
  • yiğit bey

http://www.alisverissaati.com/urundetay.aspx?id=21757

sonunda bu saati almaya karar verdim hem şık hem fiyat normal hoşumada gitti sizlere sorayım dedim sizin kadar usta değilim bu konuda Kısmet olursa Pazartesi günü gidip almayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

50-100 ytl arası hangi saat i önerirsiniz?

o fiyat aralıgında cok fazla saat opsiyonu bilmiyorum ama ben seiko 5 alırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

yiğit bey

sonunda bu saati almaya karar verdim hem şık hem fiyat normal hoşumada gitti sizlere sorayım dedim sizin kadar usta değilim bu konuda Kısmet olursa Pazartesi günü gidip almayı düşünüyorum

görsel olarak güzel bir saat casio quartzlarda gayet başarılı mekanizmalardır fiyat kalite acısından iyi bir secim.

arkadaslar bu arada e-bay den arkadasıma seiko premier alımı yaptım türkiyede ne kadara satıyorlar bilmiyorum fakat shipping dahil 750 ytlye isteyen olursa satıcı bilgisini veririm.model kodu SPB003J1
     SAATLER

• quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

yiğit bey

görsel olarak güzel bir saat casio quartzlarda gayet başarılı mekanizmalardır fiyat kalite acısından iyi bir secim.

arkadaslar bu arada e-bay den arkadasıma seiko premier alımı yaptım türkiyede ne kadara satıyorlar bilmiyorum fakat shipping dahil 750 ytlye isteyen olursa satıcı bilgisini veririm.model kodu SPB003J1
     SAATLER

Yurt dışından alma biraz sakat ya güvenemiyorum sizce bu casio ya yerli piyasa da en son ne verilmeli?

• Ben de saatlerimi y.dısından alıyorum ama dediğin gibi riskleri de var inceliklerine dikkat etmek lazım gümrüğe takılmaması için kargo ile beraber fatura değeri toplam 100$ geçmemesi hediye işaretlenmesi kargoyu yollayanın şirket değil şahıs olması vs.
  • yiğit bey iyi günler bir saat hakkında bilgi danışmak istiyorum. Chopard mille miglia modeli; bu saatin beyaz kadranlı olanı bende mevcut ancak siyah kadranlı olanını da temin etmek istiyorum.
    Tek bulabildiğim adres ise;

http://www.sahibinden.com/baba_dan_chopard_otomatik_erkek_kol_saati_yeni_!WQQaXQQ5684731WQQpXQQdisplayitem

fiyat bana biraz fazla geldi ,
    elimde bulunan beyaz kadranlı replika chopardı 70 ytl ye almıştım.
    Fotoğraflarını daha önceden paylaşmıştık. (1.sayfada mevcut)
    bu saat için ise 250 ytl istiyor satıcı.
    Yorum yapabilirseniz memnun olurum.

Emre

• Tommy Hilfiger F90165
     SAATLER

Bunu da ben çektim
     SAATLER

Bu benim saatim ama google da aratıyorum sadece 1 tane sonuç buluyor.

http://www.inmediatic.com/vip/product_web.php3?marca=Tommy%20Hilfiger&modelo=F90165&referencia=H

Geçen sene 280YTL verip almıştım sizce bu saat için bu para uygun mu? Özelliği hakkında ayrıntılı bilgi nerden bulabilirim?
    yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 30 Mart 2008; 4:58:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blueduck

yiğit bey iyi günler bir saat hakkında bilgi danışmak istiyorum. Chopard mille miglia modeli; bu saatin beyaz kadranlı olanı bende mevcut ancak siyah kadranlı olanını da temin etmek istiyorum.
    Tek bulabildiğim adres ise;

http://www.sahibinden.com/baba_dan_chopard_otomatik_erkek_kol_saati_yeni_!WQQaXQQ5684731WQQpXQQdisplayitem

fiyat bana biraz fazla geldi ,
    elimde bulunan beyaz kadranlı replika chopardı 70 ytl ye almıştım.
    Fotoğraflarını daha önceden paylaşmıştık. (1.sayfada mevcut)
    bu saat için ise 250 ytl istiyor satıcı.
    Yorum yapabilirseniz memnun olurum.

Emre

linki inceledim,şimdi öncelikle chopard mille miglia kolleksiyonunda böyle bir model bulunmamakta replicayı yapan firmanın kendi hayal gücü.çin replicası fakat sizin ilk sayfada yer alan saatten mekanizması biraz daha iyi ,fiyat olarakta bir çin replicası için pahalı diyebilirim.

• Orjinalden alıntı: clio_TR

Yurt dışından alma biraz sakat ya güvenemiyorum sizce bu casio ya yerli piyasa da en son ne verilmeli?

yerli piyasayı cok iyi bilmiyorum o nedenle yanlış yönlendirmek istemem fakat 750 ytl ye aldıgım seiko SPB003J1 için önce 1900 ytl fiyat verdiler pazarlıkla 1500 e indiler .bu tamamen sizin pazarlik gücünüze kalıyor fakat türkiyede fiyatlar en ucuz saat için bile cok pahalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

Geçen sene 280YTL verip almıştım sizce bu saat için bu para uygun mu? Özelliği hakkında ayrıntılı bilgi nerden bulabilirim?
    yardımcı olursanız sevinirim

japon quartz kullanılan moda markalarında bence fiyatlar hep pahalıdır ,dizayn agırlıklı olurlar fakat benim için mekanizma önceliklidir.size sunu söyleyebilirim miyota os10 bu tür saatlerde cok kullanılan bir mekanizmadır ve fiyatı maksimum 20 usd dir.işte bu nedenle benim için bu tür saatler ederinden hep pahalı gelir.
  • Selamlar Yigit Bey

Ben $290'a Seiko Coutura aldim. Sizce nasil bir saattir? Ilginiz icin simdiden tesekkur ederim.

SAATLER
  • Teşekkür ederim yiğit bey
    Peki ben bu saatin siyah kadranlısını nerden veya hangi siteden bulabilirim?
    150-200 ytl ye kadar verebilirim bu saat için.
    Birde ilk sayfada paylaştığımız chopard için verdiğim 70 ytl uygumu,fazla mı sizce?
    vede orjinalinde böyle bir model mevcutmu?

Topiği hergün takip ediyorum paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim.
    saygılarımla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bethrezen

Selamlar Yigit Bey

Ben $290'a Seiko Coutura aldim. Sizce nasil bir saattir? Ilginiz icin simdiden tesekkur ederim.

merhabalar seikoda quartz lar herzaman cok iyidir zaten dünyada benim için en iyi quartz mekanizma yapan 3 firma var ,hattorri miyota ve eta.fiyat konusundada japon saatler için ebay singapura bakın orada kaça satılmakta eger aldıgınız rakamla yakınlık gösteriyorsa iyi bir fiyata almışsınızdır.mekanizmanızda düz chrono degil alarm chronograph şahsen 1/100 seiko chronolardan sonraki en başarılı quartz mekanizması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueduck

Teşekkür ederim yiğit bey
    Peki ben bu saatin siyah kadranlısını nerden veya hangi siteden bulabilirim?
    150-200 ytl ye kadar verebilirim bu saat için.
    Birde ilk sayfada paylaştığımız chopard için verdiğim 70 ytl uygumu,fazla mı sizce?
    vede orjinalinde böyle bir model mevcutmu?

Topiği hergün takip ediyorum paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim.
    saygılarımla..

yardımcı olabiliyorsam ne mutlu ilk sayfadaki saat için 70 ytl iyi bir rakam ,siyah kadranlı içinse yurt dışından çin sınıfı replica sitesi pek bilmiyorum fakat türkiyeden
    -sahibinden.com
    -superalsat.com
    -alcamsatcam.com
    -hemalhemsat.com
    .
    .
    .
    gibi sitelerde biraz arastırın kesin bulursunuz.cok revaçta olan bir model cünkü.siz begenin linki burada inceleyelim.hatta tarattıgımda su ilana ulaştım sanırım bu modeli istiyorsunuz.
    http://www.sahibinden.com/chopard-_mille_miglia-_gran_turismo_eta_makineWQQaXQQ5519189WQQpXQQdisplayitem

• @yigit tuna

ebay ile ilgili hiç bilgim yok. Linkteki kordon ve deployment'ı satın alsam kargo ile birlikte bana ne kadara mal olur açıklayabilirseniz sevinirim.

http://cgi.ebay.com/Tissot-PRS-516-Leather-Band-strap-bracelet-Buckle_W0QQitemZ170205807079QQihZ007QQcategoryZ10324QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m122
  • 67.63$ kordon + 9,95$ kargo parası burada ne sormak istediğinizi anlamadım herhalde bunu sormak istemediniz çünkü orada hersey yazıyor.Bu günkü kuru 1300 seviyesinden hesaplarsınız.

Arkadaşlar daha önceden sordum ama yineleyeyim Dubai'den saat almak istiyorum fiyat kıyaslaması yapacak olursanız vergi olmadıgından elektronik çok ucuza geliyor saat piyasası hakkında bilgisi olan var mı arkadaşa birşeyler aldırmayı muhtemelen otomatik bir saat olacak fiyata göre sayı 2 olabilir dediğim gibi bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: gonur

@yigit tuna

ebay ile ilgili hiç bilgim yok. Linkteki kordon ve deployment'ı satın alsam kargo ile birlikte bana ne kadara mal olur açıklayabilirseniz sevinirim.

http://cgi.ebay.com/Tissot-PRS-516-Leather-Band-strap-bracelet-Buckle_W0QQitemZ170205807079QQihZ007QQcategoryZ10324QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m122

• quote:

Orjinalden alıntı: gubidikkk

67.63$ kordon + 9,95$ kargo parası burada ne sormak istediğinizi anlamadım herhalde bunu sormak istemediniz çünkü orada hersey yazıyor.Bu günkü kuru 1300 seviyesinden hesaplarsınız.

Arkadaşlar daha önceden sordum ama yineleyeyim Dubai'den saat almak istiyorum fiyat kıyaslaması yapacak olursanız vergi olmadıgından elektronik çok ucuza geliyor saat piyasası hakkında bilgisi olan var mı arkadaşa birşeyler aldırmayı muhtemelen otomatik bir saat olacak fiyata göre sayı 2 olabilir dediğim gibi bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: gonur

@yigit tuna

Evet sormak istediğimi iyi ifade edememişim. Kargo parasından başka masraf çıkar mı diye sormak istedim. Ama sanırım yok.
    Cevap için teşekkürler.

• Yiğit bey slmlar

Size bir kaç sorum olcaktı aşağıda fotoğrafı bulunan saati almak istiyorumda genel olarak hangi özelliklere sahiptir.
    Birde ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlarıız.

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARD -- 4 Nisan 2008; 22:43:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.