Şimdi Ara

SAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Karaman İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İÇİNİZ RAHATLIKLA ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ ARKADAŞALAR.
    WHATSAPP;0551 706 14 64 ÇOK GEÇ SAATLER OLMAMAK ŞARTI İLE GUNDUZ VE AKŞAM İSTEDİĞİNİZ SORUYU CEVAPLARIM ARKADAŞLAR.EFT SONRASI UYGUN KARGO ŞİRKETİ İLE ALICI ODEMELİ GÖNERIMI SAĞLAYACAGIM.ALICILARINA SIMDIDEN HAYIRLI UGURLU OLSUN.

Armani Exchange AX2104
    Yine İtalyadan hediye geldi arkadaşlar.Fatura garanti mevcut değildir.Orjinaldir.Sıfırdan farkı 1-2 defa takılmış olmasıdır.Klasik herkes gibi 1-2 defa takıldı demiyorum arkadaşlar.Gerçekten 1-2 defa takıldı.Saat&saat te sıfırının linki. ;
    Fotoları incelerseniz verdiğim linkteki sadece siyah olan modeli.Sizin alacağınız siyah kadrajlar kırmızı model..
    İstediğim fiyat; 600 tl

Mavi Jeans Saat;
    Arkadaşlar mavi jeans te satılan saatlerden.Sıfırı 120 tl gibi birşey. Yanında orjinal metal daha önceden sattıgım fakat kutusunu vermediğim Fossil marka saatin kutusunda vereceğim.Sırf kutusu 20-30 tl eder yani. :)Pili bitiktir saatin.10 tl ye değiştirilebilir.
    İstediğim fiyat; 50 tl

ARKADAŞLAR SADECE RESİMDE GORUNEN ARMANİ EXCHANGE KALMIŞTIR:DİĞERLERİ SATILMIŞTIR. ARMANİYİ ALAN ARKADAŞA YANINDA MAVİ JEANS SAATİDE YOLLAYACAGIM EKSTRA UCRET TALEP ETMEDEN ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.. KALAN; SİYAH ARMANİ EXCHANGE

SAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİLSAATLERİ ÇOK UYGUNA VERİYORUM .. ARMANİ,FOSSİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macklemor3 -- 30 Eylül 2019; 11:52:11 >

• 1 numaralı Emporio Armani ceramica satılmıştır.digerlerinde satışa devam ediyor.
  • güncell
  • GÜNCEL ++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.