Şimdi Ara

Saatlik Araç Kiralama Firmaları Hakkında İnceleme: YOYO ve Diğerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda İstanbul'da yaygınlaşmaya başlayan ve Avrupa'da da yeni yeni gelişen 'car sharing' yani araç paylaşımı sistemi hakkında detaylı bir inceleme yaptım. Öncelikle belirteyim sanıldığı gibi bu işi sadece YOYO'yapmıyor. Başka seçenekler de mevcut.

Peki 'araç paylaşımı' yani Saatlik Araç Kiralama;

-Sistemi nasıl işliyor?

-Hangi firmalar var?

-Ücretler ne kadar?

ve en önemlisi Mantıklı mı?

Bu sorular ve daha fazlasının cevabı inceleme yazımda mevcut.. Detaylı incelemem için tıklayınız

Ayrıca okantestetti Fiat Fiorino'dan Mercedes Citan'a Peugeot 301'den Volvo V40'a ve daha bir çok farklı araç hakkında detaylı inceleme ve test yazılarımı okuyabilirsiniz

okantestetti'de ben araçları detaylıca inceliyor ve test ediyorum ardından da kulaktan dolma bilgilere ve marka fanatikliğine yer vermeden tarafsız ve detaylı bir şekilde yazıyorum. Amacım merak edenleri bilgilendirmek, alacak olanların kafalarındaki soruları gidermek. Umarım yorumlarım işinize yarar ve ben de amacıma ulaşmış olurum :)

• Hocam bu sistemden siz bahsetmesiniz haberim yoktu.Çok aydınlatıcı olmuş teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Hocam bu sistemden siz bahsetmesiniz haberim yoktu.Çok aydınlatıcı olmuş teşekkürler.

Ne demek ben teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.