ARKADAŞLAR MERHABA... EVİMDE SABA MSC 5407 MARKA BİR MÜZİK SETİM var... SENELER ÖNCE MÜZİK SETİME TAKTIĞIM FARKLI HAPORLÖRDEN VE FAZLA YÜKLENMEDEN DOLAYI MÜZİK SETİMİN STK ENTEGRESİNİ YAKTIM... DAHA SONRA DEĞİŞTİRDİM BİR TAMİRCİDE... YİNE YANDI... SONRA FARKLI BİR TAMİRCİYE GİTTİM BEN SANA YENİ BİR ANFİ DEVRESİ YAPAYIM DEDİ SENELERCE KULLAN DEDİ... TAMAM DEDİM... YAPTI... AMA MÜZİK SETİYLE RANDIMANLI ÇALIŞMIYOR BU DEVRE... STK ENTEGRESİNİN YERİNİ KESİNLİKLE ALAMADI... BENDE KARAR VERDİM TEKRAR AYNI ENTEGREYİ KULLANMAYA FAKAT STK NIN NUMARASINI HATIRLAMIYORUM... BU MODELDE HANGİ STK ENTEGRESİ KULLANILIYOR BANA YARDIM EDERMİSİNİZ... KOLONLAR 30W 8 OHM .... DEVRE ÜZERİNDE STK ENTEGRESİNİN OLDUĞU YERDE 18 PİN GİRİŞ VAR...
Bi ihtimal STK4141V olabilir.
Bir ihtimal diyorsun yani :( sağlıklı bir sonuç bulamazmıyım acaba... internette müzik setinin marka ve modelini yazıp manuelini arattım fakat bulamadım =(
arkadaşlar resimleride ekledim müzik setinin ses çıkış katı trafosu ve stk entegresinin bağlanacağı yer tabi şuan yok... ve tamircinin tda 2052*2 den yapmış olduğu amfi
Arkadaşlar bugün stk 4141 II entegresini aldım ve müzik setine taktım... Sonuç koskaca bir hüsran... =( sanırım bu entegre bu aletin değil :..(
quote:
Orijinalden alıntı: Papicooll
Arkadaşlar bugün stk 4141 II entegresini aldım ve müzik setine taktım... Sonuç koskaca bir hüsran... =( sanırım bu entegre bu aletin değil :..(
Ben onun pcbsini yaptım kullanıyordum. Pek bi ya elemanı yok. Cihazdan line out sinyali alıp Çıkış katını bağımsız yapabilirsin.
arkadaşım önerin için çok teşekkür ederim ama ben bunu orjinal hali ile toplamak istiyorum... yani setin bütün fonksiyonlarını fabrika çıkışı kullanmak istiyorum...
PapicoollP
kullanıcısına yanıt
İyi de paşam fonksiyonlarda bi eksilme olmayacak ki Aynen kullancaksın. tıpatıp aynı entegreyi kullanmak şart değil. Entegeye gelen voltajı ölçmen lazım ona uygn yeni bir çıkış devresi yapılabilir.
Nipp10N
kullanıcısına yanıt
ben bu işte amatörüm bana biraz konuyu açabilirmisin ?
Yani 2x30w gücünde stk anfi devresi yapıp, sessinyalini ve güç bağlantısını m.setinden alacaksınız, stk kullandığınız için daha iyi olur. (m.setinde lıne out çıkışı varmı arkada, yada adamın tda2052 lere girdiği sinyal ucunu kullanacaksınız.
tamam akşama bakacağım... stk 4141 II kullandım olmadı... senin önerebileceğin bir stk varmı yada trafonun voltajını ölçüp ona göre bir stk mı bakalım
BİRİ SAHİBİNDENDE SATIYORDU 35 TLYE TRAFO VE BOARDINI Bİ BAK İSTERSEN
integer
kullanıcısına yanıt
evet gördüm o devreyi...
arkadaşlar elimde stk402-120s/ 402-070/ 442-130/ 402-120/ 433-070 /392-150 /402-240 entegreler var ayrıca tda8588j var bunlara uygun devre olan varsa paylaşırmı lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme