Şimdi Ara

Sabah 6 ya alarm kurup geri yatanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
6
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalarım,tekrar mezuna kalmam;konuların başında olmam dışında birkaç özel sebep nedeniyle en azından bu ayı 5 saat uykuyla geçirmem gerekiyor Geceleri babam tuvalete kalktığı için 2 ye 3 e kadar bile durma imkanım yok Sabah da alarmı kapatıp uykunun verdiği baskınlıkla yatağa giriyorum,irademi asla kontrol edemiyorum İsteyenlerle Telegram grubu açalım,saat 6.10 a kadar Telegram grubuna uyandım demeyenler ilkinde uyarı 2.sinde uzaklaştırma cezası falan alır Sorumluluk hissedip yatağa atlamayız herhalde,en azından bi deneyelim diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekirgeistilası -- 31 Ekim 2020; 20:51:42 >

• Eğer mezunsanız bence kendinize eziyet etmenize gerek yok gün çok uzun 1-2 saat fazladan çalışıcam diye uykunuzdan feragat etmeyin düzenli bir şekilde 8 saat uyuyun ki gün içinde daha aktif olabilesiniz. Yoksa kafein manyağı olursunuz ilerde vücudunuza da zarar verir bu durum

Sözüm 12 lerden dışarı tabii 12 ken her saat önemli oluyor okul denilen engel yüzünden
  • Bir kişi katıldı şu ana kadar Bugün aylardır alarmını erteleyen biri olarak 1.40 civarı uyumama rağmen 6 da kalkmayı başardık Sorumluluk bilinciyle olacak gibi Katılmak isteyenleri bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekirgeistilası -- 1 Kasım 2020; 18:56:28 >
  • Link atin hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Link atar mısın sabah 6dan kaça kadar çalışıyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stawwas S kullanıcısına yanıt

Hocam herkes keyfine göre Önemli olan 6 da orada bulunmak Oradan Focus uygulamasına geçiyorum zaten ders çalışma sürelerini gösterdiği için

• Ben de link alabilir miyim hocam?

• Link atar misiniz hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana da link atabilir misiniz ?

• link atar mısınız hocam

• hocam link atar mısınız

• wp grubu var mı bu tarz

• 6 da neden kalkmaya çalışıyorsunuz siz kafayı yemişsiniz

• ya link ya linç kocum özelden atabilir misin linki

• Eğer mezunsanız bence kendinize eziyet etmenize gerek yok gün çok uzun 1-2 saat fazladan çalışıcam diye uykunuzdan feragat etmeyin düzenli bir şekilde 8 saat uyuyun ki gün içinde daha aktif olabilesiniz. Yoksa kafein manyağı olursunuz ilerde vücudunuza da zarar verir bu durum

Sözüm 12 lerden dışarı tabii 12 ken her saat önemli oluyor okul denilen engel yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 2 Kasım 2020; 22:22:43 >
  • ekanosfer456 kullanıcısına yanıt

Hocammm😝😝

• Uyuyan da ölüyor uyumayan da.

• yarının hayali Y kullanıcısına yanıt

Ben hoca değilim 2020 yks adayıydım sadece  

• Link atar mısınız

• 1.40da yatıp 6da kalkmak ne niye kendine işkence yapıyorsun? 22.30 23.00 gibi yatıyorum en geç 23.30, 6da rahat kalkıyorum. Akşam 22.00dan sonra çalıştığımdan zaten bir şey anlamıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.