< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
sabah çok erken kalkıp ders calısanlar
-
-
Sabah çalışmak bir başkadır.
Bir şans ver, dene
22.00 gördükten sonra artık uyumaya hazırlanmak lazım.
Uyanık kalmanın bir faydası olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen yapar mıydın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir yıl boyunca 22.30 uyudum 5te derse başladım faydasını net görürsün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kaça lkadar çalışıyırdun
hocam dershane günleri 5 8.30 yapıyordum. öğleden sonra da 13 17 yapıyordum. akşam 18.30 22 yapıyordum.
YKS senesi yaptığım oldu ama düzenli değil. (Benim tembelliğim :d)
Yapilir çok da verim alınır, lisede okul birincisi olmustum bu şekilde.
Hocam ben düzenli olarak o saatlerde kalkıp yks adına çalışmıyordum ama o saatlerde çalıştığım zamanlarda oldukça verimli olduğunu hissediyordum. Sabah zinde ve dingin şekilde mesela saat 6'dan 9'a dek çalışsanız bile 3 saat çalışma eder bu bile oldukça iyi bir miktar. Belki görmüşsünüzdür 'decision fatigue' yani karar yorgunluğu denilen bir kavram var gün içinde karar vermek bile zihni yoruyor ve günün ilerleyen saatlerinde ders haricindeki konularda dahi afallayabiliyoruz bu yüzden. Kısacası erken kalkan yol alıyor hocam alışkanlık edinin çok faydası dokunacak bence
-
eğer tüm gün boyu kendin sağlam bir şekilde çalışacaksan birkaç hafta sonra ciddi anlamda yormaya başlıyor. ben saate 5'te kalkmalı olanı yapmıştım ve günde 7.5 saat uykumu alıyordum, ilk hafta öyle bir verimli geçti ki sanki elmas buldum gibi hissettim, 2. haftada performansım bayağı düşmeye başladı ve 3. haftada kafamı kaldıramaz oldum. herkeste çalıştığını sanmıyorum ve özellikle ağır çalışıyorsan yorabilir, zamanında kalkıp zamanında uyumak en iyisi. aksiyona çok gerek yok
-
Normalde erken uyanan biri değilseniz denemeyin madara olursunuz sabah 7 30 8 iyidir
KIYMETLİ KARDEŞİM,
İYİ BİR UYKUNUN ÜSTÜNE YAPILAN ÇALIŞMA EN VERİMLİ OLANDIR EĞER ALIŞIK DEĞİLSEN ALIŞMASI ÇOK YORABİLİR. DENENCEKSE AKŞAMDA TAVİZSİZ ERKEN YATILMALI.
hocam valla uyuyacaktım babam son ses twittera geziyor uyuyamadım başka zaman
10-11 arası yat
6da kalk
-
Valla raconu 7de kalkilir. Fatihe dogru yolculuga cikilir. Arkadaslarla bulusulur önce bir ortak kahvalti yapilir sonra derse geçilir. Sabahdan tyt denemesi çözülür 12 gibi bir yemek daha yenir sonra uykusu olan gömer kafasini uyur uykusu olmayan dersine devam eder. Aksam 7de aksam corbasi icilir evlere dagilinir. Bizim okul oldugundan son aylara kadar sabah erken kalkip ders calisamadik ama son 1-2 ayimiz full böyleydi 17 yillik hayatimin en iyi zamanlariydi
En iyisidir. Akşama spor da ekle mis. 10pm gibi mışıl mışıl uyursun.
-
Çok verimli oluyor bence, bir süre 5'te kalkıp TYT matematik denemesi çözüp okula gidiyordum, matematik netlerim o sırada gelişmişti baya. Genel olarak erkenden kalkıp TYT-AYT denemeleri çözmek hem günü verimli kılıyor hem çalışma stresini azaltıyor, saat 6-7 gibi bir TYT denemesi + soru analizi + eksik konulardan soru çözme derken saat 11-12 olur, daha gün başlamadan çoğu çalışmanızı bitirmiş olursunuz.
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sabah çalışmak bir başkadır.
Bir şans ver, dene 22.00 gördükten sonra artık uyumaya hazırlanmak lazım. Uyanık kalmanın bir faydası olmuyor. |
Hocam ben düzenli olarak o saatlerde kalkıp yks adına çalışmıyordum ama o saatlerde çalıştığım zamanlarda oldukça verimli olduğunu hissediyordum. Sabah zinde ve dingin şekilde mesela saat 6'dan 9'a dek çalışsanız bile 3 saat çalışma eder bu bile oldukça iyi bir miktar. Belki görmüşsünüzdür 'decision fatigue' yani karar yorgunluğu denilen bir kavram var gün içinde karar vermek bile zihni yoruyor ve günün ilerleyen saatlerinde ders haricindeki konularda dahi afallayabiliyoruz bu yüzden. Kısacası erken kalkan yol alıyor hocam alışkanlık edinin çok faydası dokunacak bence |
Benzer içerikler
- elit karma deneme video çözümleri izle
- hukuk mezunu işsiz kalır mı
- kyk ilk 100 bursu
- sayısal 460 puan kaç bin
- medikinet kullananlar yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X