< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Öğleden sonra okulda duramıyorum
-
-
Hocam valla bende kursta duramıyodum dursam bile eve gelince yarında gideceğim için sinirlenmeye falan başlıyodum şimdi böyle yapmamak için bu konu hakkında düşünmemeye çalışıyorum çünkü başka çarem yok en mantıklısı bunu hiç aklıma getirmemem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
üni misin yoksa yks tayfa mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ünide makara oluyor mu hocam derslerde
Üni beni pek sarmadı liseyi özlüyorumquote:
Orijinalden alıntı: benim adım laz ziya
ünide makara oluyor mu hocam derslerde
Bu açık ara öğrencilerin en büyük kendini kandırması bende de vardı.
Tüm günün boş olsa bile kaç saat çalışabilirsin ki? Okulda bizi boş derslerde kütüphaneye çıkarttırıyorlar çoğu ders de boş oluyor çıkmasan bile arkada oturur testini çözersin ha çözemedin 4de evde olursun diyelim 12ye kadar çalış dersini neyine yetmiyor üstüne okuldaki çalışman da var en az 10 saatlik günlük boş vakit var üstüne haftasonun var devamsızlık hakların da var ara tatiller de var 2 ay kala da okul serbest bırakacak zaten.
Yani yakınmak yerine çalışmak daha mantıklı çünkü tüm günün boş olsa bile 10 saat üstü çalışmayı beyin çok kaldırmaz zaten
-
Yks tayfa
Hocam çalışıyorum zaten ancak evde kendi rahat ortamında olmak çok daha iyi.Okul harbi sıkıyor.Bazi öğretmenler de zorla dersi dinleyeceksin ayağı yapıyor.
Bu yazdıklarını düşünen kişiler mezunluğa doğru evriliyor ben de bi an o şeye düştüm ama yanlış. Düşmemek lazım diye yazdım hocam iyi çalışmalar 3 ay uzun bir süre 1 yıl daha uğraşmaya gerek yok
-
aynen öyle okul-dershaneden bir kere nefret duymaya başladın mı ip kopuyor sonu da süperzeka değilsen mezun
-
ilk defa bana hak verdin
-
Sagolasin hocam.3 ayda halletmeye bakicaz.
Hocam valla okula gitmek konusunda tek sevdiğim şey beni sabah zorla uyandırması.Ama gerisi zaman kaybı sabah git öğlen gel vs. vs.
hocam konuların bitmediyse radikal bir karar alıp salabilirsin ama eğer konularınız bitti ve bitmeye yakınsa kendinize zorla sevdirmeye çalışın. bunu son 55 gün civarı dershaneyi bırakan biri olarak söylüyorum.
-
Hocam okulu salicam da o beni salmiyor.Devamsizliktan basim agriyacak sonunda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X