Şimdi Ara

Sabah kalktığımda aracımı bu halde buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sabah kalktığımda aracımın arka alt kısmında resimde gösterdiğim parçası aşağı sarkmıştı? Arabadan pek anlamam acaba gece birileri herhangi bir parçasını mı çalmış? Arabayı çalıştırdım herhangi bir arıza vermedi. Bu konuda yardımcı olabilir misin? [ Opel Astra 2007 sedan ]

Sabah kalktığımda aracımı bu halde buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netkod -- 19 Ağustos 2020; 15:49:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lpg yakıt bağlantısı sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gaz dolum şeysine benziyor bi şey olmaz telle bağlayın.

• Teşekkürler arkadaşlar

• Kışlık lastiklerinizi değiştirirseniz daha güvenli yol alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal_hand

Kışlık lastiklerinizi değiştirirseniz daha güvenli yol alırsınız.
    Öneriniz için Teşekkürler. Ama lastikleri satın aldığımda 4 mevsime uygun denilmişti bana.

• fotoğraf yanıltabilir ama lastiğin formula yazısının 'a' kısmında bir şişkinlik var gibi duruyor. balon varsa çok tehlikeli. dikkatlice bakmanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam LPG li araca binip LPG depo dolum yerini bilmemek bana biraz saçma geldi. Kimse kimseden süper araç bilgisi beklemiyor ama araç kullanıcıları olarak bazı şeyleri de bilmek gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: netkod

Öneriniz için Teşekkürler. Ama lastikleri satın aldığımda 4 mevsime uygun denilmişti bana.

Alıntıları Göster
    Hocam lastiğim markası modeli ne bilmem ama bence lastikleriniz kış lastiği, 4 mevsim değil.

Sanırım yazın bir sıkıntı yasamadiniz ama dikkatli olmanizi tavsiye ederim.

Ayrıca yazin çabuk tükenir ömrü lastiklerinizin.

• Yarbayim ne dikkatli inceliyon helal

• quote:

Orijinalden alıntı: kurt.kaya

Hocam LPG li araca binip LPG depo dolum yerini bilmemek bana biraz saçma geldi. Kimse kimseden süper araç bilgisi beklemiyor ama araç kullanıcıları olarak bazı şeyleri de bilmek gerekir.
    Hocam arabayı alalı çok olmadı ve ilk arabam o yüzden pek bilgi sahibi değilim. Arabanın gaz dolum yeri pek dikkatimi çekmemişti. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

Hocam lastiğim markası modeli ne bilmem ama bence lastikleriniz kış lastiği, 4 mevsim değil.

Sanırım yazın bir sıkıntı yasamadiniz ama dikkatli olmanizi tavsiye ederim.

Ayrıca yazin çabuk tükenir ömrü lastiklerinizin.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam. En yakın zamanda lastikçiye tekrar uğrayacağım inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

fotoğraf yanıltabilir ama lastiğin formula yazısının 'a' kısmında bir şişkinlik var gibi duruyor. balon varsa çok tehlikeli. dikkatlice bakmanızı tavsiye ederim.
    Sağolun hocam baktım şişkinlik yoktu ama fotoğrafta gerçekten de şişmiş gibi görünüyor

• Lpg dolum ağzı, sarkan yerin düzgün montajı yapılmalı böyle sarkması sıkıntı.

• Akşam fark etmemiş olmayasınız.

• PlusEx kullanıcısına yanıt
    fotoğrafı yakınlaştırınca kendiliğinden oraya yakınlaştırdı. tesadüf oldu . başıma geldiği için uyarayım dedim. fark etmediğim iç yanaktaki balon istanbuldan çıkarken patladı. silivride ışıklardan kalkmıştım hızım 80e geldiğinde gümledi. çok hızlı olmadığım için birşey olmadı ama daha kötüsü de olabilirdi.
  • zaten yerinden çıkmış, lpg ciye gitmişken onu benzin kapağına aldırın, 300 lira civarı maliyeti var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.